Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rycki

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rycki 2016.02.04 16:10:13
Subba Kommentár nélkül 2015.04.02 13:00:14
Na jó, mégsem. Bazmeg. De tényleg. ..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Rycki 2015.03.01 02:54:17
@Steppenwolf:
Hát pedig "sajnos" mostanában mindenhol kis hazánk folyik a csapból.
Múlt héten pont kint voltam Németben és mit ad isten 2 rohadt órán keresztül az folyt a német híradóból hogy nálunk van Pottyka és hogy milyen fasza gyerek a kis G*ci hogy meghívta.
Hozzá teszem a Német hírekben nem úgy hívják a kis G*cit, hogy Magyarország miniszterelnöke, hanem minden tiszteletet mellőzve csak a vezeték nevén: Orban. Semmi Priem Minister, vagy God.
Igen tavaly is ez a zseni volt az ország élén, csak akkor még kevésbé akartak leköpni minket a Lengyelek, Németek. És biztos Ukrajnának is bejött hogy Pottyka ide ruccant hozzánk hogy megnézzek milyen szép innen az Ukrán határ, hát ha talál egy kis kaput, hogy innen is küldjön 1-2 tankot :D
Szóval remélem nem lesz ilyen belőle...
hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio
Rycki 2015.03.01 14:24:44
@tom36:

Ofkorsz und Szellő István Deutsch sprechen. :D
A Tumblr mikroblogján vetette fel valaki, hogy “a külföldi mobilszám lesz az új szlovák rendszám 2016-ban”. Tényleg érdekes végiggondolni, hogy milyen hatása lehet a roamingdíjak EU-n belüli eltörlésének és az itthon bevezetni tervezett 150 forint/gigabyte-os internetadónak.…..
Jój má', rívok, minden szava gyöngy! Do you like television, tiny, little deer thing :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..
Rycki 2014.08.31 00:11:04
Figyelmetlen cégeknek és magánszemélyeknek ismét lehetőségünk van 37 400 forint befizetésével ennek a négyszeresét kidobni az ablakon, visszatért ugyanis a Telefonkönyv Magyarország Kft.. Igen, megint. Aki nem tudná, ez az a hirhedt cég, amely a telekomos számlákra hajazó…..
Már elég ideje van a családban a Balenónk ahhoz, hogy kijelentsem: nem egy különleges darab. Még ha elvonatkoztatunk élemedett korától, akkor sem. Akkor sem tartozott az élmezőnybe, mikor új volt. Intő példa mondjuk beleülni egy vele egyidős Corollába, hogy érezzük. Ez pici nyers…..
A videó szerint (érted) Duane Perera, miután egész életében erre spórolt, bejárta a világot, és annak 50 országában ivott kólát, amit meg is örökített, és meg is osztott a világgal.  ..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Rycki 2011.03.03 01:36:27
@a nagy levin:
Jó én ezt meg értem. De ne a világot nézzük, országokat, városokat, falvakat.
Nézzük Mo-t, ha tényleg így elszállnának az üzemanyag árak az vinne magával mindent. Az hogy ebben az országban 10 millió emberből ha nagyon jó indulattal nézem kb 2 millió aki eltartja az egész országot. Józsi bácsi asztalos aki egy Opel Astrával jár dolgozni. Otthon a műhelyben megcsinálja a bútort, a helyszínre viszi és összerakja. Van egy munkatársa, fizeti az adókat járulékokat stb stb. Amiből a bútort összerakja anyag minden évben drágul, de ö nem tud árat emelni mert különben nem rendelnek tőle tönkre megy. És ezen felül még megy feljebb a benya akkor nem ő lesz az egyetlen aki tönkre megy. Munkanélküliség, nem lesz kitől adót szedjenek. Pápá ország.
Azt nem veszi észre ez a mulya ország ha csökkentene 1 pár dolgot, és könnyítene 1 pár dolgon, akkor talán több helyről tudna adót beszedni.. De nem, neki azonnal kevéstől sok kell.. pl Fuvarozóknak -6 Ft literenként ehhez kell számla ilyesmi. Főnök azt mondja Gyulának kamionosnak tankoljon inkább az ukránoknál 280 körül (nem tudom pontosan), fa*znak van kedve a -6Ft ért szo*ni a számlákkal. Gondolkodni kéne kicsit és nem lennénk ekkor szószban.