Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shog

4358 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és ha valaki akit kedvelsz nem szereti a…..
Egy részeg tántorog a járdán. Nekidől egy villanyoszlopnak, és hányni kezd. Arra megy egy kutya, és turkálni kezd benne. A részeg lenéz, hogy mi jött ki belőle. - A tojás meg a sonka az stimmel... de a kutyára nem emlékszem.....
Van egy város, ahol három motoros futár működik. - Az elsőnek egy nagyon hangos és büdös motorja van. Drága a szolgáltatása, felveti a pénz, de mivel ő úgyis süket és a motorjánál is büdösebb, nem hajlandó új motort venni. A város lakói kénytelenek elviselni, mert sok…..
Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna, mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek kínos helyzet. A német: Hans, ma a szokásosnál 4 perccel és 45 másodperccel korábban jöttél haza. Ezt meg kell magyaráznod! A francia: Jean, milyen jó, hogy jössz.…..