Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SamTheAce

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazdasági szabadságharc újabb állomásán vagyunk túl, megvédtük a magyar érdekeket, a magyar életet, mission accomplished. Egyenesen „Justice has been done”, magyar nemzeti katarzis: visszavásároltuk a MOL-t.  Na, nem az egészet, csak az orosz Surgutneftegaz 21,2%-os…..
SamTheAce 2011.05.25 19:20:03
@Steppenwolf: Javíts ki, ha tévedek, de a piac hosszútávon a részvények csökkenését várja ezután.. Nem melleslg az időzítés is tökéletes. Tüntetnek az egyenruhások, felmondással fenyegetnek az orvosok.. Ekkor Navra papa nyilatkozik, hogy jaaaj nicspéz, nicspééz, mibőő, majd bejelentenek egy 500 MRD Ft-os üzletet. Zseniális. Az IMF-et hazaküttük, pénzügyi szabadságharc sztoriról nem is beszélve.
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
SamTheAce 2011.05.15 14:08:33
@Ari11: "és ha azt nézük ő megnyerte, míg nagy pofájyu Majka el bukta."

Kit érdekel ki nyerte meg? Majka 150x annyit kapott már Alekopsz munkaadóitól, mint a friss győztes ezzel az első hellyel.. Ez arról szól, hogy ki mennyi ideig marad a fazék közelében, nem a pillanatnyi sikerekről.
SamTheAce 2011.05.15 14:45:33
@Ari11: "te meg ahogy látom, személyesen Majka vagy, véded magad." Igen, ez a következtetés igen sok észre vall..
Ennyi!
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
SamTheAce 2011.03.10 10:40:09
@dupla vé: "nem engem kell meggyőznöd, a A Kínai Társadalomtudományi Akadémia tudósait. 20 évvel ezelőttig ők is ezt gondolták amit te. kissé le vagy maradva. "
LOL
Imádom ezeket. Nem én mondom, Ő mondja.. !!

Ja, és ha a polinéz szigetvilág bölcsek tanácsára hivatkoznék akkor mindenki idióta, mert senki sem polinéz bölcs ugye? Logikus.
Na csapj fel szépen egy töri könyvet, oszt jó olvasgatást. Esetleg leírhatnád, mióta robbanás szerű a fejlődés ezen a jó öreg kontinensen. (De az már hetedikes-nyolcadikos anyag, hagyok időt!)

Esetleg stílusodnál maradva itt a kommentem végén zsidózhatnék, komcsizhatnék egyet céltalanul, de hát hagyok még neked variációkat, nehogy kifogyjál az idézetekből :)
SamTheAce 2011.03.10 11:13:31
@dupla vé: Nehéz vitába szállni az olyan típusú érvekkel ,amiknek az alapjait összeesküvés elméletek adják. Ezt a nemzetközi (gondolom ezalatt zsidót értetek) nagytőke dolgot sem tudom így istenigazából hová tenni. A ti érveitek egy olyan hipotézisre épül, mely alapján ti többet tudtok a körülöttünk lévő világ működéséről, mint azok akik esetleg nem pont ezt vallják. Bizonyíték általában nincs, így ott tartunk, hogy BÁRMIT meg lehet magyarázni ezzel. Innetől embere válogatja milyen világban történő rosz mögé tulajdonít egy-egy "ármánykodó zsidót". A görög erdőtüzektől kezdve (tényleg hallottam ilyet is), a H1Nx-en át a gazdasági válságig mindenre rá lehet fogni ezt, a lehetőségek száma -mivel nem kell igazolni egy állítást sem- nyílván végtelen. Aki mást mond meg ugye ostoba, csukott szemmel jár, agyomosott, ballib, vagy egyenesen zsidó.
Az érdekes az ilyen érveknél az, hogy ha behelyettesíted a zsidót és a nemzetközi nagytőkét Isten akaratával, úgyis értelmes mondatokat kapunk. Nem is annyira különbözőeket.. Hit kérdése az egész, azt meg nem kell alátámasztani semmivel ugye.. De visszatérve az eredeti témánkhoz, nem hiszem, hogy a Nyugat azért húzott el, mert így magyarázta a világot.
Subba Casual 2011.03.03 12:25:00
SamTheAce 2011.03.06 17:50:01
@E-Sz-A: Te nem Magyarországon élsz igaz?
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..
SamTheAce 2011.03.02 22:05:40
@Mózsi bá: "Ami tudományosan nem bizonyítható, az bizony csak egyetlen dolgot bizonyít: a tudomány nem képes minden olyan dolgot bizonyítani, ami működik."

Csakhogy ez nem működik.

": Ha egy ön által bizonyítatlan, vagy ön által áltudományosnak nevezett "praktika" akár egyetlen beteg embert is képes visszaadni a gyógyulásnak, az életnek, akkor az a praktika többet ér, mint az ön egész "munkássága". "

És ha (például), az egyes számú kapszula 1000-ből 600 emberen segít, a kettesről meg azt mondják, hogy "sokakon", aztán kiderül, hogy 10-en? Vagy egyen sem? Akkor az mennyit is ér valójában? Te melyiket is választanád, ha szükséged lenne rá? Nem a működési elvét kell bizonyítani, az Isten áldjon már meg benneteket, csak azt, hogy egyáltalán MŰKÖDIK. (vagy használ, ha így jobb.)
SamTheAce 2011.03.02 22:24:42
@Beefboneknock: Persze, ha Vágó szereti a pénzt, akkor mindennek pont az ellenkezője igaz amit állít. Világos.

Ergo: A homeopátiát hatását sem kell bizonyítani, mert nem az érvek hada maga, hanem Vágó szava a döntő az ügyben.
Ezvan
SamTheAce 2011.03.05 14:41:04
@wmiki: sajnos hiába másolgatod be ugyanazt a mondatot, ez csak a te végtelen korlátoltságod és tudatlanságod tükrözi. Nem vagyok biztos benne, hogy te egyáltalán jártál bármilyen iskolába, de ha igen akkor biztosan látnia kéne egy pszichiáternek.