Regisztráció Blogot indítok
Adatok
didö

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi, klasszikus „határátkelős” történet Orsié, aki négy éve egyszer már jelentkezett, most folytatta történetét. Mint fogalmazott: „most volt végre egy kis időm irkálni, volt miről. Remélem, hogy egy kis pozitív energiát adhatok másoknak ezekben a szép időkben”. Nekünk sikerül, hiszen története…..
didö 2021.01.26 18:30:49
@P1sty: ne már! :(((
Külföldön ingatlant vásárolni nagy döntés, hiszen ezzel valahol végleg letesszük a garast az adott ország, város mellett – de legalábbis saját ingatlannal már nehezebb mozdulni, mint egy bérleményből. Orsiéknak (akik történetét nemrégiben olvashattátok) hat, zökkenőkkel teli évükbe telt, mire az…..
didö 2021.01.26 16:55:51
@torró: veled értek egyet.
En is elképedve olvasom, aztán megállapitom,hogy a fiatalok másként látják az életet.
Èn 30 éve élek Svájcban, pár év és nyugdijas leszek én is.
Hazamegyünk, a jó kis szolnoki lakásunkba. A rokonság és az ismeröeink közelébe.
Nekem elég lesz ez a 35 év idegenben.

Csodálom ,majdnem irigylem a fiatalokat,mennyire rugalmasak!
Szegénynek lenni sehol sem jó, ráadásul nagyon relatív dolog is, hiszen alighanem mást tartanak szegénynek mondjuk Indiában, Bulgáriában vagy Svájcban. Tényleg, milyen lehet szegénynek lenni a világ egyik leggazdagabb országában? Jöjjön pár személyes tapasztalat!..
didö 2019.07.28 20:45:31
@Lóval ne: végre valaki, aki korrektül irta le a svàjci, illetve a zürichi szituàciòt!
Köszönet érte!
didö 2019.07.28 20:46:23
@Etniez: szegénynek sehol sem jò lenni. Svàjcban sem egy leànyàlom, de az USA-ban még rosszabb.
Az elmúlt egy év során – leginkább a menekült kérdés miatt – a hírekben ismét előtérbe kerültek a muszlimok, a muszlim világ és ezzel összefüggésben a terrorizmus, az elnyomott muszlim nők kérdése. A nyugati emberek (értsd: Európa, Észak-Amerika) fejében a muszlim vallásról, a muszlim világról igen…..
Kiss Judit Ágnes naplova Háborús 2015.08.28 18:18:00
Te mit csinálsz, ha kitör a háború? Én menekülök. Az első lövés után fölkapom a gyerekemet, húzom magam után a férjemet, és el innen az első helyre, ahol, nem lőnek. (A macska... Istenem, mi lesz a macskával?)Nem tudom, ki fogad be és hol. Nem tudom, meddig kell bujdosnom. Lehet,…..
didö 2015.08.31 00:40:45
@ansha: Tölük ? Senki . Erröl ne is àlmodj . :(
didö 2015.08.31 00:46:43
@Mezőbándi: Én is igy gondolom .
Sajnos a muzulmànok nem integràlhatòk keresztény orszàgba , mert nem fogadjàk el azt a vallàst . Csak Allah létezik szàmukra .
Olyan országban élünk, ahol mindenki mindenhez ért. Hiszen itt mindenki ért a politikához, ha ő lehetne a szövetségi kapitány, akkor 12-0-re vernénk mindenkit a foci vb-n. De az kezd új jelenség lenni, hogy egyre többen kiáltják ki magukat párkapcsolati szuperszakértőnek. Tudom,…..
A gyermekek erényei, sorsot író életszemléletük fáradhatatlan szülői munka befektetésének gyümölcsei. Az utódokért való felelősség vállalása egy életen át tartó hivatás, amelynek kapcsán  elvétve osztogatnak szabad napokat. A Gyermeknap csak gyermekeinknek ígér extra porció mókát és…..
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
..., annak neve legyen áldott. Hétvégével kombinált ünnepnapok közelednek. A Schobert család hagyományai szerint ez két lehetséges forgatókönyvvel megírt végkifejletet prognosztizál, de ugyanazon konklúzióval A. Szállodalátogatás = nem kell a család élelmezéséről gondoskodni. B. Nagymamit…..
Igen, kint a negyedik fog is. Hihetetlen gyorsan jönnek kifele Panki fogai. Csoda, hogy így tűri szegénykém. Nagyon rosszak még mindig az éjszakáink, de azt hiszem nem kell ezen csodálkozni. Túlélésre játszunk mostanában, de jövök majd, és mesélek bővebben is.  Addig érje be…..
Manócsárda Almát eszem... 2011.05.24 05:38:00
Ma elkezdtük a hozzátáplálást. Panka baba alma evő nagylány lett. A javasolt 6 hónapot nem tartottuk be, mert június végén nagyon sok változásban lesz része a kicsi lánynak. Úgy gondoltuk, hogy a költözködés és az utazás is nagy esemény a törpikénknek, és nem akkor kellene…..