Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladib

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
ladib 2012.05.18 15:22:40
   Egy röpke ötlet és egy kínzó kérdés: Feketén Fehéren #2 :)..
ladib 2012.02.17 14:19:58
FilmKönyv, mozi és DVD/BD. Most már mindenhol véget ér a Harry Potter-saga, tíz évvel az első film bemutatója után. A nagy elemzéstől most megkímélnék mindenkit, mert egyrészt szinte minden filmes, illetve rajongói oldalon megtették már ezt sokan, akik közül néhányan…..
Okostévé. Nyilván ezt a kifejezést keveseknek kell megmagyarázni az okostelefonok korában, illetve azoknak meg pláne nem, akik találkoztak már olyan tévékészülékkel, melyekre a telefonokhoz hasonlóan fel lehetett tölteni alkalmazásokat, böngészni is lehetett velük. Ilyen tévéje…..
No persze nem félreérteni, mert akármilyen szomorú, nem a warezról lesz most itt szó. A Sony piacra dobta VBD-MA1 típusjelzésű Blu-ray íróját, amivel saját magunk által készített kamerás felvételeket és állóképeket pörkölhetünk Blu-ray korongra, vagy éppen korongokra. A…..
ladib 2011.07.22 22:06:56
Nos igen...haladni kell a korral! Bizonyára jónéhányan vannak, akik még tévézés hőskorában kiválónak számító Videoton, Orion és egyéb megboldogult tévégyártók készülékein követték, vagy éppen rongyosra nézett VHS szalagról nézték a szerencsésnek éppen nem nevezhető…..
Megjelent Magyarország első nyomtatott Blu-ray magazinja, címlapon Sly-al és "A feláldozhatók" többi csapattagjával.A filmkedvelőket filmkritikák, előzetesek és blu-ray hírek szolgálják ki 64+4 oldalon, míg az elsősorban a Blu-ray technika és HD megjelenítés iránt…..