Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esikazemese

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy valahogyan kicsit interaktívabbá és személyesebbé teszem a blogot, pár nappal ezelőtt pedig feltettem a konkrét kérdést a Facebookon, hogy mennyien akarjátok látni, hogy ki vagyok. Megmondom őszintén, nem vagyok az a…..
Mindig van rá bizonyíték, hogy a nagy divatházak és tervezők is mellényúlhatnak. Ilyen számomra most ez a két Jimmy Choo táska, ami első ránézésre olyan, mintha az Ázsia Centerben is kapható lenne.A már megszokott kézitáska fazonra fotók formájában giccses képeket…..
OurFashion Párducmese 2012.01.06 10:45:00
Lily Cole arcocskáját mindig előszeretettel látom viszont mindenféle magazinokban, mostanában sajnos egyre kevésbé tündököl valamiért. Ha jól tudom a tanulmányait folytatta az egyetemen, így kevesebb ideje jut a modellkedésre. Kár, mindenféle Wixon lányok helyett fotózhatnák…..
esikazemese 2012.01.07 11:56:37
@Kancso: ez jó :)
Kedvenc magyar modellünk és divat nagykövetünk Mihalik Enikő nem rég a Hugo Boss Orange téli kampányképein pózolt. Remek videó készült arról, hogy milyen hangulatban zajlott a fotózás, és benézhetünk a kulisszák mögé, hogy hogyan dolgozik a vérprofi szupermodell: …..
esikazemese 2011.12.08 10:49:54
Korábban már beszámoltunk nektek az Attitude bolt megnyitásáról a blogon. A márka ugyebár Zoób Kati és a Kézmű Nonprofit Kft. nevéhez kötődik. Nem olyan rég kaptunk egy képet arról a táskáról, ami a kampányképeken is szerepel. Élőben sajnos még nem volt alkalmam megnézni,…..
Számomra egy jó nagy adag csoki mellett a legjobb ajándék az lenne a mikulástól, ha ma puha pulóverben és mamuszban egy bögre forrócsokival a kezemben magazin olvasgatással tölthetném a napot.Nektek mit hozott a mikulás? Pulóver: AéropostaleMamuszok: Debenhams..
Természetesen a címmel lehet vitatkozni, de az biztos, hogy a tegnap este lezajlott a Victoria's Secret divatbemutatón gyönyörűszép modellek vonultak a szokásosan színpadias stílusban feltuningot fehérneműkben. A látványos show-n Jay-Z, Kanye West, Nicki Minaj és Adam Levine is…..
ANNENN Ide vele!-Szíves térdek 2011.05.13 18:00:00
Kell mára valami vidító, mert a péntek 13 nálam például nagyon adja, nem tudom Ti hogy vagytok vele? Minden esetre napi vidításként ezt a csodás leggingst találtam. A leggings árát inkább le sem írom, mert horror, de annál inkább buzdítok otthoni készítésre mindenkint, akinek…..
ANNENN Új cipő a láthatáron 2011.10.08 13:46:00
Már néhány hete egyre csak fokozódik bennem a vágy egy új cipő iránt. Nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. Bementem az Allee hatalmas Humanic üzletébe s rövid időn belül, azon kaptam magam, hogy a férfi cipőket nézegetem. Ugyanis ott láttam meg azokat a fazonokat,…..
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
esikazemese 2011.10.08 10:56:36
@Lilstew: inkább nem véletlen, hogy a 25 filmjéből egyikben sem látta senki, amelyikben meg igen abban sem tetszett. Jól mondod, ki tudja mire kapja az elismerést. Nem kell hogy ismerjem a gyerekkorát ahhoz, hogy unalmas, gyenge színésznek tartsam. A teljesítménye és nem "az információk" alapján kell egy hollywoody lányt megítélni.
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
esikazemese 2011.08.30 15:49:56
@Malachi: teljesen egyetértek, és sosem gondoltam volna, hogy divatból is lehet palackozott vizet inni. Mellesleg azért az a kijelentés, hogy a csapvíz teljesen jó eléggé ostoba, mert jó néhányan tudnának mesélni milyen hasmenést kaptak egy két csapvizes ivástól, mellesleg hallottatok már a hormonokról meg a sok szarról amit még nem tudnak szűrni a vízből és ti megisszátok?
esikazemese 2011.08.30 15:51:19
@Magyarósi Csaba: miért egészségügyi ellenőr vagy, hogy ebben ennyire biztos vagy? szerintem már az is elég undorító, hogy kiengeded a csapvizet és tök zavaros.
esikazemese 2011.08.30 16:15:57
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: vadonat új a házunk, az út további részében lévő csöveket pedig nem nekünk kéne karban tartani.
Ergo teljesen mindegy, hogy mi miatt, de szar a víz! Igyátok nyugodtan, félreértés ne essék, ellentétben veletek engem nem zavar ha valaki azt iszik, de semmi jogotok idiótának meg sznobnak nevezni azt , aki biztosabb forrásból szeretne inni.
OurFashion Növessz szempillát! 2011.08.15 17:34:00
Most érkezett meg a MACtől az újdonságaikról szóló ismertetőanyag, és nekem a legjobban a Prep+Prime Future Length Lash szérum tetszik, amelyik azt ígéri, hogy napi két használat mellett, 8 hét után szemmel láthatóan hosszabb, vastagabb és erősebb szempilláink lesznek. Egy…..
Bizony, kedves menyasszonyok, ez a valóság. A White by Vera Wang kollekciónak ugyanis éppen ez a lényege, a szokásos ruhák áránál jóval kevesebbért kínája a tervezőnőtől már megszokott tüllszoknyás, légies, csipkedíszítéses darabokat. Vera két évtizednyi munkájának…..
esikazemese 2011.07.20 21:06:50
Amióta a Topshop Magyarországra is szállít a webshopjából, már nem álom a híres high-street márka ruháinak a megszerzése. A téli lookbookjukat elnézve pedig egyre biztosabb vagyok abban, hogy hamarosan letesztelem ezt a szolgáltatásukat, ugyanis nagy esélyét látom, hogy a szezon…..
Bizonytalanságot szült az állomás átkeresztelés, ezért a metrószerelvények nem állnak meg a Puskás Ferenc Stadionnál, a Corvin-negyednél és a Széll Kálmán téren. A metróvezetők elmondása szerint az ő térképükön még nincsenek ezek rajta, ezért sok szerelvény…..
esikazemese 2011.07.17 22:06:39
@Albu: a te fejedet kellene elsőként helyreállítani, akit még mindig azzal foglalkozik hogy kik után kell takarítani, elég régen volt már, engem kurvára nem zavart a Moszkva tér elnevezés, amúgy is a diplomáciai kapcsolatok felé kell nyitni nem a múltbéli szarban vájkálni és milliókat költeni átnevezésekre amik teljesen feleslegesek.
Ja a Fidesz népszerűség igen, érdekes, hogy mindenki háborog, illetve akinek van halvány fogalma a fontos dolgokról és a politikáról, úgy is mondhatnám értelmiség. Sajna az 10-ből 1. A csőcselék megszavazta.
Szerintem elég az Orbánságból, ideje a névcserének!
ANNENN Mulberry vagy eBay? 2011.07.11 09:09:00
A kérdés nálam már eldőlt, mert az első képen látható táska a birtokomban van! Hosszú utat tett meg, az igaz, hiszen majdnem egy hónapot vártam rá, mire Kínából ideért, de megérte...szép, állítólag bőr is, az eBayen csaptam le rá és szinte pont ugyanolyan, mint az a táska,…..
Egy csodálatos hírről értesültem nemrég: "Bódis Boglárka a Krea másodéves divattervező szakos hallgatója nyerte a Triumph Inspiration Award nemzetközi döntőjét!"A Triumph kreatív fehérnemű tervező verseny fináléját idén Berlinben rendezték meg, ahol a részt vevő…..
ANNENN Outfit &Face of today 2011.07.06 18:07:00
Külföldi bloggereknél ez nagyon megy. Hát megpróbáljuk itthon mi is, hátha tetszik nektek is :) Jöjjön az első "hivatalos" outfit és face of today. ( kép minőségért előre is sorry, de a telefon ennyit tud)Mi van a fejemen?MAC mineralize kőpúder Maybelline Coral…..
esikazemese 2011.07.06 19:30:14
@AdriEnn: az "emo" face-t nem rád értettem, hanem a beállításra, de gondolkodj el rajta ha akarsz. Nem mindig van hiperszuperkamera, akkor tényleg nem kell blogolni, és nézem én a külföldi blogokat ne aggódj, csak mindig reménykedem, hogy ha valami kikerül kishazánkból akkor arról nem rí le, hogy magyar, de mégis. Lehetne ez is sztárblog, nekik sincs varázsporuk. Követlek titeket továbbra is, mert drukkolok.
Őszínte leszek: a most futó haute couture bemutatók közül nálam eddig a Givenchy viszi a pálmát és kövezzetek meg bátran, de akkor is bevallom: ezúttal a Chanel nem tudott lázba hozni. (Srej Zsófi beszámolója szerint mondjuk a backstage-ben izgalmasak voltak a dolgok.) Sokkal…..
Számomra felismerhetetlen - ti kitaláljátok, hogy ki van a képen?UPDATE: Igen, Claudia Schiffer szerepel a Chanel Prestige (nap)szemüvegkollekciójának a képein. Az erősen kontrasztos fekete-fehét fotókat maga Karl Lagerfeld készítette, de a retusálást kicsit túlzásba vitték…..
ANNENN Platólógia 2011.06.07 19:19:00
Egyszerűen nem tudom megunni a platós cipőket. Tudom, sokak szerint egyenesen borzalmasak, de ez nem riaszt vissza. Épp azon töröm a fejem, mikor és hol találom meg a következő áldozatom. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány bizarr, de szeretnivaló "egyedet", melyekből…..
Karácsony közeledtével nem csak Kiszel Tünde és Bódi Sylvi dobja le a textilt egy naptárfotózás kedvéért, hanem a szupermodellek is. Lent éppen Daria Webowy pózol a Vogue 2011-es naptárához, mindössze Louis Vuitton ékszereket és fél pár harisnyát viselve. A fotókat Mikael…..
esikazemese 2011.06.07 11:58:19
@/ms: azért mert a fejeden nem nyalogatnak.... a punciszőr higéniátlan és undorító, vagy te a szőrös büdös hónaljat is szereted?
esikazemese 2011.06.07 12:39:07
@/ms: milyen aberrált emberek vannak...
szerinted KI KÍVÁNCSI a szexuális szokásaidra???????
Nyilván való hogy a totálisan kiszedett szemöldök undorító, de éppen te utaltál arra, hogy akkor miért nem borotválunk mindent... Azért, mert van amit nem kell, van amit meg gusztusosabb, de ellentétben veled nem fogom az egész blog orrára kötni hogy mit és hogyan szeretek nyalogatni. Jóég, ember vegyél vissza magadból!
esikazemese 2011.06.07 12:52:39
@/ms: nekem nem úgy tűnt, hogy húsz sorban ecseteltem volna mit szeretek nyalogatni és mit nem, meg egyébként is - véletlenül se hasonlíts magadhoz. kösz
Majd írj milyen jó ha a szőr a nyelvedre tapad! Jóétvágyat!
Pont, mint a filmekben, pont olyan természetellenesen szaggathatja le rólad a fehérneműt a pasid, ezeknek a Dement mágneses bugyiknak és melltartóknak a segítségével! Ahol masnit látsz, az bizony mágnest rejt. Vajon mennyire egészséges ennyi mágnest magadon hordani és vajon…..