Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c L d

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Megfőztem a BMW-t 2015.07.04 06:25:15
Naiv voltam. Amikor megvettem a BMW-t, persze alaposan átnéztük, mérlegeltünk, hogy mire lehet számítani. Az tisztán látszott, hogy a karosszéria törődést igényel, és az is biztos volt, hogy a fék és a futómű is megsínylette a hatévnyi állást. Mindenképpen biztató jelként…..
c L d 2015.07.04 10:14:44
@solidaxle: Jól tudom, hogy te vagy az a talentum, aki a "trollkodásivb"-ről úgy hoztad el a vándorkupát, hogy vissza sem kell vinned?
Sziasztok! Pontos tartalmat ne várjatok, képtelen vagyok megmondani miről fogok ide írni. Biztos lesz közélet, hisz az elengedhetetlen, de az is sicher, hogy autókról is olvashatsz itt, hisz sokszor autóbuzulunk a cimborákkal. Megeshet hogy játékokról olvasol majd /pc és xbox egyaránt/, de az is…..
riposzt Renonc 2011.03.21 08:08:03
Lázár János nem (csak) azt mondta, nem úgy és nem abban az értelemben, mint ami először napvilágra került. Elolvasva a teljes szöveget, azt hiszem, ez mindenki számára nyilvánvalónak kell legyen. Ezért mindenkinek - így nekem is - bocsánatot kell kérjek, nekem pl. Tőled,…..
c L d 2011.03.21 10:26:26
Nem szép dolog néhány, adott szövegkörnyezetből kiragadott mondattal sarokba szorítani bárkit is, pláne nem egy közéleti embert. Független attól, hogy ugyan ezzel a módszerrel született meg az Öszödi beszéd is. Ez minden féle képen gerinctelen megoldás. Azonban a magyarázkodások és a teljes beszéd megismerése után sem lett jobb a közérzetem ezzel az emberrel kapcsolatban.
Hisz ő a megélhetési politikusokról beszélt, s becsmérelte őket, ami igen erényes cselekedet.
A luxus javak halmozása, használata közpénzből – számomra ezt is – jelenti a megélhetési politikus. Egy Lamborghini motoros audi, szolgálati autóként maximálisan kimeríti nálam ezt a fogalmat, gondolom, nem csak én vagyok ezzel így.
Ezek után az én szememben Lázár János egy hazug, elhajlott ember. Elhajlott, hisz nem bírt ellenállni a magamutogatás érzésének, kirakatemberré vált a fogalom legrosszabb értelmében. S bár hangoztatja, hogy nem szégyen megmutatni a munkával megszerzett eredményeinket, ezt azért mégsem nevezhetjük annak, hisz az említett autót közpénzből bérelték és tankolták, ami közel 1millió forintot emésztett fel havonta.
A fentiek fényében sajnos nem tudok egyet érteni OrangeWays eszmefuttatásával, mely szerint, ha most meghúzná magát és kemény munkát, eredményeket mutatna fel, érdemes lenne a voksokra, melyeket megszerzett.
Egy többszörösen hitelét vesztett politikusra senkinek sincs szüksége, s csak egy közhellyel tudok példálózni, melyet a történelem már oly sokszor igazolt: Kutyából nem lesz szalonna…
Szerintem most nem nagyon fogunk összeakadni... Bár ki tudja, lehet hogy, harcosan fogod védeni valamelyik Jánost?Nem gondolnám, hogy a név kötelez, legalábbis ebben a kontextusban semmiképpen, de némi párhuzamot kezdek felfedezni az események között, habár a "mi" Jánosunk,…..