Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöndörödő macskafülszőr

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Az előző és jelenlegi levél beküldőjét, valamint minden érintettet megkérünk, hogy amennyiben hatékony és valós jogi segítséget szeretnének, keressenek bennünket a munkaheklyiterrorjog@gmail.com címen.   Tisztelt Munkahelyi Terror! Középiskolai tanár vagyok.A…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
pöndörödő macskafülszőr 2012.02.05 17:26:23
@genitális terpesz: ott a pont

Az biztos, hogy én soha nem alkalmaznék bagóst, ha nem a cigizéssel lopja a napot (napi min. 6-8-szor 10 percre), akkor azon agyal, hogy rá kéne gyújtania... Én semmibe nem nézem, ha valakinek annyir önuralma sincs, hogy letegye a cigit, ha a megélhetéséről van szó.
Ha van nem dohányzó munkavállaló, nyilván őt részesítem előnyben, akkor is, ha itt sok akaratgyenge emberke fog pampogni a hozzászólásomon:)

Ja, 10 év dohányzást után tettem le a cigit, van tapasztalatom a témában.
Létezik ilyen munkahely, állásinterjú?   Előrebocsátom, határozott véleményem van a munkakeresésről. Ha egy cég egy pozícióra keres egy munkavállalót, annak számtalan oka lehet. Egyik például, hogy a jelenlegi munkatársak egy feladatkört nem tudnak ellátni. Ezért kell…..
pöndörödő macskafülszőr 2012.01.30 17:09:29
@droid_:
,,annyira magabiztos és proaktív volt, hogy semmit nem bírt kideríteni a munkáról. és annyira egyenrangúnak tartotta magát, hogy mindenbe elsőre beleegyezett és még furikázta is nőt, miután lepattintották."

ezen behaltam, ott a pont:)
Subba Minden reggel 2012.01.24 21:52:00
pöndörödő macskafülszőr 2012.01.29 17:36:22
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
pöndörödő macskafülszőr 2012.01.11 13:20:59
@Törzsgyökeres szentesi: :) én is ezt kérdem:)
Kedves Praxis blog! Szeretnék nektek egy pozitív posztot írni a szolnoki Hetényi Géza Kórházról, ahol 10 napig feküdtem bent. Azért szeretném így ország-világ előtt megírni a jó tapasztalatomat, hogy ezzel is mutassam: hiába nincs pénz az egészségügyben, azért lehet ezt így…..
Kacort hiába veti fel a pénz, a Duna House ingatlanközvetítőit nem bírja rávenni, hogy megnézzék a kiszemelt ingatlant: Azon szerencsések közé tartozom, aki megengedheti magának, hogy ingatlant vegyen manapság. A keresési szempontjaimnak kevés ingatlan felel meg, kénytelen vagyok…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
pöndörödő macskafülszőr 2011.12.13 17:28:19
Posztolókám, te olyan egyszerű vagy, mint a faék... annyi ésszel is persze.

Lássuk, miért:
Hiszen minek kell az az 50 csatornás kábeltévé, a szélessávú internet, a két mobiltelefon?
- Igazad van, aki csóró, legyen hülye is, minek neki net meg tv. Amúgy az 50 csatornát meg a szélessávot melyik minimálosnál láttad?! a mobil meg tényleg felesleges, hiszen azon zajlik az egész 21. század... Ja, akiknek ezek eleve nincsenek, hogyan lehet elvenni tőlük?

Miért lakunk olyan egyterű lakásban, ahol a helyiségeket nem lehet szeparáltan fűteni?
- Ezt a panelosoknak írod, kisszívem? Mert a minimálosokból kevés lakik egyterű palotában...

Miért adunk ki fejenként napi 800-900 forintokat munkahelyi ebédre?
- Mire??? Viszik magukkal a parizeres szendvicset, vagy azt se...

Miért hordunk kontaktlencsét szemüveg helyett?
- Nincs szemüveg 10 ezer alatt, te nagyon agyatlan, és van, hogy az embernek romlik a szeme... A lencsét nem hiszem, hogy sokan vennék meg minimálból, de tudod, mit? Ne vegyen szemüveget se! Menjen csak szag után!!!

Miért járunk márkás új ruhákban használt régiek helyett?
- A turkálósra gondolsz, amiben van márkajel?

Miért használunk dezodorokat?
- Talán mert van egy minimális igényszintjük?

Miért járunk fodrászhoz?
- Az évi két alkalom (2000 ft/alk.) sokat jelentene a spórolásban!!!

Miért vesszük tonnaszám a gyerekeknek a vacak kínai műanyag játékokat?
- Ezt ki veszi? A minimálosok? Tonnaszám??? Te tök sötét vagy bakker...

Miért veszünk a boltban szükségtelen élelmiszereket (gyümölcslé, ásványvíz, túrórudi, joghurt, barna-magos kenyér, sajt... stb)?
- Részvétem a gyerekeidnek...

Miért veszünk állandóan szükségtelen háztartási kiegészítő eszközöket (szappantartó, asztalterítő, poháralátét... stb), amelyekből úgyis hulladék lesz néhány hónap/év múlva?
- Van, aki ezeket állandóan veszi? Érdekes függőség lehet... A szappantartó szükségtelenségére inkább nem reagálok.

Miért veszünk dísztárgyakat (szobanövény, kép a falra, kulcstartó, puccos postaláda, falióra, dísztányér)?
- Nem tudom, ezekt ki veszi, a többség max. kapja ajándékba. De tudod mit? Ha valaki csóresz, ne legyen szobanövénye, neki ennyi sem jár!

És miért vannak olyan álmaink, hogy okostelefon kellene, meg LCD tévé kellene?
- Talán mert álmodni jó, és egyelőre ingyen van.

És akkor még a kertet fel sem ástam, hogy egy kis mellékest szerezzek.
- Milyen mellékes te agyatlan? Láttad már az ország munkanélküliségi rátáját? Egy meló sincs, nehogy mellékes.

Ja, hogy a bérlet úri luxus? Igaz!!! Télen nyáron gyalog kell járni akár 10 km-t is a melóba.

A lakáshitellel mi van, Okoskám? Akinek a szülei nem tolnak a segge alá lakást, az hol lakjon? Tudsz ingyen albérletet?

Mi van, ha beteg valaki? Vagy pl. megfájdul a foga? Neked ingyen jár a gyógyszer és a kezelés?

Te annyira buta vagy, hogy elképesztő, és nyilván sok százezres bevétellel akarod megmondani, mit tegyenek a minimálosok. Gratulálok! Azt se tudod, mit beszélsz...
pöndörödő macskafülszőr 2011.12.13 17:40:23
@luciferko: szerintem a posztoló ül a palotájában a több százezres bevétele fölött, és azt sem tudja, mi az a panellakás, és hogyan, mennyiért lehet benne szabályoztatni a fűtést. Azt meg, hogy miből fizesse ki valaki a szabályoztatást, posztolókánk nyilván nem számolta bele az irományába...
az a baj, hogy sok ilyen buta, életidegen gondolkodású barom lődörög az országban, és általában a pénz az ő kezükben van.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
pöndörödő macskafülszőr 2011.11.07 13:54:46
@tundrazuzmo: nálad a pont!

Gondolom, a funkcioális analfabéta posztíró jobban szeret cigizni, kávézgatni, pletyizgetni meg a falat támasztani, mint dolgozni, ezért fáj neki, ha megfigyelik...
Én beosztottként dolgozom. Miért van az, hogy még véletlenül sem sírok azon, ha ellenőrzi valamelyik felettesem, mit csinálok??? Talán mert én tényleg dolgozok?
pöndörödő macskafülszőr 2011.11.07 13:55:19
Statisztikajavító trükk vagy menőzés az Erstétől a félévente kiküldött, évszaknak megfelelő bankkártya?Nem nagy kárról, vagy idegeskedésről szól, csak egy szimpla és bosszantó, akár viccesnek is mondható ostobaságról. Azt már megszoktam, hogy az Unicredit néha egyszerre…..
pöndörödő macskafülszőr 2011.11.03 11:47:46
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
„Minden ismerősöm rajtam röhög, hogy ennyire lúzer vagyok, hogy hagyom, hogy raktárnak nézzen az a férfi, aki ilyen csúnyán megalázott” – egy pasitól egyenes dolog, ha a barátnője elé áll és face to face megmondja neki, hogy csalja egy ideje és nem tud tovább…..
A tegnapi lopással kapcsolatban tisztáz néhány dolgot a Palatinus strand vezetősége, egyúttal kárpótlásjegyeket ajánlott fel naiv ügyfél csapatának.Tisztelt Tékozló Homár! Az internet nagyon jó dolog, de a használatánál figyeljünk arra, hogy ne sértsünk meg másokat ok…..
Praxis Amputálták a lábamat 2011.07.24 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxisblog! Az…..
Tetovált lányok Marina 2011.07.12 12:05:00
..
pöndörödő macskafülszőr 2011.07.15 09:54:41
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..