Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegabluuz

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy régi ötletet vett elő Kínában a CATL és a NIO. Mindkét cég komoly játékos az elektromos autó piacon. Előbbi az egyik legnagyobb akkumulátor gyártó, utóbbi az egyik legstabilabb finanszírozási háttérrel rendelkező elektromos autó gyártó. A két cég együttesen építene fel egy "akkumulátor…..
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Amikor meghallják az emberek, hogy tejtermékeket sem fogyasztok, akkor általában elkerekedik a szemük és groteszkebb lesz az arcuk. :) Na és persze jönnek a kérdések, hogy akkor mit és hogyan helyettesítek, és hogy az biztos nagyon drága. Tény, hogy a növényi tejek drágábbak, mint…..
vegabluuz 2017.05.02 02:44:33
@Könnyen elkaptuk, uram!: A máknak nem a magjából nyerik ki az ópiumot, hanem a még meg nem érett mák termésének külső zöld szirmainak megmetszése után kifolyó fehér nedvből. A mák magja nem tartalmaz ópiumot, sem más káros vegyületet.
A szója "méreganyaga" a női ösztrogénként viselkedő anyag, mely az erjesztett szójában, amit a távolkeleti konyhák használnak, mer átalakul és nincs benne. Viszont a nem erjesztett szójatejben és minden más termékben, amihez hozzáadják a nem erjesztett szója készítményeket, a húsoktól és tejtermékeken keresztül, benne van ez az ösztrogén hasonlkó veygület. Nem ezért génmódosítják, hanem hogy rezisztens legyen a gyomírtókra, rezisztens legyen a rovarokra (beépített rovarírtó gén) és ne lehessen a terméséből növényt termeszteni, csak a génmódosítást végző gyártótól (MONSANTO) vett magokból.
Housekeeping Monthly, 1955. május 13.-i szám:         "Készítse el a vacsorát időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt…..
"Győzött a Szovjetek hős serege [...] Érctorkok harsogva zúgják a szélnek felszabadítónk hősi nevét!" Az előző posztban az Orosz Birodalom turkesztáni térhódításáról volt szó, a mostani poszt pedig a Nagy Októberi Szocialista Forradalom utáni időszakot foglalja össze…..
forrás..
vegabluuz 2011.09.04 23:32:18
 Izland - az elhallgatott  győzelemA spanyol Voto en Blanco Izlandi szilencium a nyugati sajtóban című cikkét Vajda Iván fordította. Az Irodalmi Centrifuga 3 okból is ajánlja a cikket: Az izlandi miniszterelnök leszbikus. A leghíresebb izlandi íróról a…..
vegabluuz 2011.08.25 04:31:02
Izlandról egy kicsit érdekesebb sztori:
elofolyoirat.blog.hu/2011/08/05/izland_az_elhallgatott_gyozelem

cserepj:
Átolvastam mindent amit írtál, és teljesen így van.
Az elején egybe veszed a pénzt a hitellel, hogy a hitel sz mégiscsak pénzzé válik. Na itt van a bibi.
Egy könyvnek van szerzője, fedele, lapjai, lehet olvasni. Egy Szórólapnak is van lapja, meg lehet is olvasni, de nem könyv. Tehát attól, hogy a hitelben felvett pénzzel tudsz fizetni a boltban, mert ugyan úgy néz ki, mint a "rendes" pénz, attól az még nem pénz (érds, nem kamatmentes pénz) hanem hitel, akár hívhatod hitel.pénznek is.
Ez akkor válik érdekessé, ha megérti az ember, hogy a hitel kamatos visszafizetése után KEVESEBB pénz lesz az adott gazdaságban.
Ez két okból nem történik meg: sosem lesz visszafizetve, így teszik rabszolgává az országokat. Vagy némi kamatmentes pénzt áramoltatnak a gazdaságba (itt a helyes kérdés az, hogy hogyan?) és akkor néminemű törlesztés lehetséges.

A megoldás a hitelek és a kamatok teljes eltörlése, és az országok önrendelkezésének visszaadása a saját pénzük kibocsátása felett. A kibocsátás mértéke pedig a nemzeti össztermék függvénye. Gyakorlatilag mint eredeti funkciója, a pénz így csak csereszköz lenne, nem lehetne pénzzel pénzt gyártani, csak valódi megtermelt értékkel.
És ebből látod, hogy a pénznek nem arany, sem olaj a fedezete, csupán az adott nemzeti gazdaság összértéke.
vegabluuz 2011.08.25 04:33:32
Eddig is sejtettük, sokan Jack Bauerre tippeltek, de itt a bizonyíték. (Figyelem, csúnya szó is olvasható. Ez már 12-es karika?)A képet mailben kaptam, az illető pedig az odabasz oldalról szedte. ..
vegabluuz 2011.05.11 23:46:23
@mutant: Gratula! Következő, sokkal nehezebb lépés, hogy abba is tudd hagyni! :)
2011 húsvétja nem csak az új alkotmány miatt különleges, hanem mert ezen a napon zárult le az Index történetének leghosszabb projektje. Omarával, a világhírű cigány festőnővel 2010 március 18-án kezdtünk forgatni, és több mint egy év kellett, míg a kedves nézők elé…..
vegabluuz 2011.04.26 15:06:52
Több megoldás merül fel – mondta ma Lázár János a Klubrádió műsorában a hamarosan a parlament elé kerülő választójogi törvény kapcsán. Most, hogy lezárult az alkotmányozás, a - sokszor emlegetett - hatalmi viszonyok és a politikai pártok versenyhelyzete szempontjából a…..
vegabluuz 2011.04.20 02:38:09
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
MASCO Wobshop 2007.09.05 03:09:50
A MASCO wobshop elérhető itt: http://www.masco.hu..
MASCO Felújítás 2007.09.05 03:06:31
2007 augusztusában elkezdtük a szerviz épület felújítási munkálatait. Szép sárga lesz mint a nagy, új eresszel. A tavaji főépület, az  idei kisépület után jövőre a terveink szerint felújítjuk az aszfaltot és a kerítést is! ..