Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éljenabelváros

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éljen a belváros! nappalom 2013.06.27 14:07:54
Imádok nappal inni!! Az valami csoda. Mindenki figyeli, hogy mitől van ilyen elbaszott jó kedvem. Nekilátok szeretni az embereket, feljavul a tánc,- és énektudásom. És hol van még az éjszaka?!44? Fuckyeah! ..
Huh, azért kemény volt ez az elmúlt másfél hét, most kezdek visszatérni az életbe. Aztakurva. Húsvét vasárnap este átgördültem Táblavégére Gyurihoz, szakadt az eső, ő meg persze késett. Épp túrtam a táskámban extra ruhákért, amikor megjelent, és én akkor még nem…..
Ma van az a nap, amikor fenemód boldognak kellene lennem, mivel az elméleti kapcsolatom leszállt Lisztferin. Február elején búcsúztunk el egymástól. Fura. Minden furcsa. Örülnöm kéne, és persze jó lesz meg minden, dehát azért valljuk be a szerelem már elpárolgott valahova, és…..
Három szereplő a 101 kiskutyából Peggy Guggenheim a Titanic-kal elsüllyedt műgyűjtő, Benjamin Guggenheim lánya volt. 1919-ben, alig huszonegy évesen örökölt két és félmillió dollárt. Benjamin bácsi tehát már 1912-ben elsüllyedt, de mivel halála váratlannak volt mondható, ez…..
Homeland második évad: “Előfordult-e már magával, hogy valaki része lett az életének, magával rántotta olyan dolgokat megtéve, amiket sosem tett volna meg? Amikről tudta, hogy helytelenek, de mégis megtette? Történt már ilyen magával?” Miközben ezt néztem bevillant, és…..
Éljen a belváros! A Buli 2013.03.27 21:30:32
Magam vagyok, vidék flash. Ilyenkor van az ideje jókat nosztalgiázni a történéseken. Meg persze összenőni a laptoppal és a kis közösségeddel online, hogy ne érezd magad annyira árvának, meg nem értettnek és baszatlannak, mint ami igazából vagy. Ha már eldöntöttem hogy leírom…..
- Na, folytathatod DORCI! - NE NEVEZZ A NEVEMEN! - MAJD ÁTÍROM! - Na. Szóval az a legnagyobb rettegésem, hogy a krisztusi kor megéltével eljutok majd arra a szintre bazmeg, hogy szingliként a leggecijobb lenni. Mert ezek a próbálkozások, ezek a kemény egy, és két hónapos…..
Elmondom én hogy kezdődött! Még jó, hogy most is itt vagyok agyban, az elején. Igazából egy hónapja, de akkor még nem tudtuk, vagy igen, csak lemaradtunk a dokumentálásról. De az események folyama csak árad, és én már nem tudom fejben tartani. A világ vicce blogot indítani…..
Subba Porszem a gépezetben 2008.03.21 12:33:38
Kissé Homárkompatibilis poszt következik, kérjük nézzétek el ezt nekünk, felindultságunkban ragadtunk ezúttal is - mint az esetek többségében - klaviatúrát. Az alábbi kacajra fakasztó című és tartalmú tájékoztatót A Szolgáltató küldte havi rendes számlalevele mellé. A…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
Az ország leghosszabb szerelemvonatát állították össze szegedi egyetemisták szeptember 20-án este a csongrádi megyeszékhelyen; a hallgatók ovisoktól ragadták el a rekordot azzal, hogy 662-en kapaszkodtak egymásba és tettek egy kört a belvárosban. (Hír és kép: MTI) A hüppögő…..
Nem is tudjuk mi lenne velünk, ha nem lennének olyan lapok mint a Blikk. Talán vannak köztetek olyanok, akik még nem találkoztak még kedvenc napilapunk KISZ-titkárával, aki abban a szerencsében részesült, hogy elkísérhette kínai útjára a miniszterelnököt. Íme Szegő…..