Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz zoli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
A legszebb augusztusi háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! raczger Letöltés: 4:3 16:9   sevoirhun Letöltés: 4:3 16:9   kisklau Letöltés: 4:3 16:9   nmb Letöltés: 4:3 16:9   csatacsita Letöltés: 4:3…..
Eredményt hirdetünk a Széchényi Világai kiállítás részeként futott Az Én Lánchidam fotópályázaton. A zsűri a személyes, egyedi nézőpontot, a fotós általi legmagasabb hozzáadott értéket díjazta. A pályázaton amatőrök és profi fotósok egyaránt indulhattak. Összesen hat…..
sz zoli 2011.03.03 09:30:10
Tisztelt Zsüri, leginkább tisztelt Fejér Gábor!

Köszönöm szépen a véleményeket, azt hiszem sokunknak hasznos megismerni, hogyan is látják a zsüritagok munkáinkat.

Örültem Kiscsatári Mariann korrekt, biztató sorainak.

Nem örültem viszont annak, hogy Fejér Gábor úr mintegy bűnözőként állít be többek között engem is (persze nem név szerint).
Értem magamra ezalatt a "visszaköszönő régi sikeres műveket" .
Tény, hogy a kép, melyet feltöltöttem, 6606 megtekintést, 193 Facebook tetszésnyilvánítást, és 42 indafotó lementést hozott, és valóban korábban is sikeres volt egyéb pályázatokon.

Ezért nem hiszem, hogy szégyellnem kéne magam.

A zsürizés mindenesetre korrekt volt, a saját szempontjainak maximálisan megfelelő és következetes. Sajnos a pályázók nem értesültek ezekről a szempontokról csak utólag.

Jó lett volna, ha a pályázati kiírásban szerepelnek azok a szempontok, amikre hivatkozik a tisztelt zsüri, milyen feltételeknek feleljenek meg a beküldött pályaművek.
Amennyiben szerepelt volna a kiírásban, hogy nem lehet pályázni giccses, unalmas, érdektelen, és egyforma képekkel, vagy már korábban más pályázatokon díjazott, fotoshoppolt, vagy profi képekkel, akkor talán kevesebb fejtörést okoztunk volna Önöknek.

Eme sorokat okulásképp írtam, mivel kissé felháborított az a stílus, ahogy a pályázókról fogalmazott, persze általánosságban.
Mivel mi, pályázók megtiszteltük a kedves zsürit azzal, hogy pályáztunk ilyen-olyan képekkel, sértő, hogy lepocskondiázza munkáinkat, és izzadtságszagú nyerniakarással vádolja azokat, akik vették a fáradtságot, bátorságot, hogy megmérettessék magukat, látásmódjukat, munkáikat.

Kis biztatás,jó tanács, lelkesítés az amatőröknek (értve ezalatt saját magam is) jobban esett volna mindannyiunknak.

Remélem soraim nem bántóak, de elgondolkodtatóak voltak, és nem süket fülekre találtak.

Maradok tisztelettel:

Szilvás Zoltán
Budapest
sz zoli 2011.03.03 13:14:33
@darthwalk:

Kedves Nándi!

Én a véleményemet továbbra is tartom, így nem lenne szabad profi fotósnak az amatőrökhöz viszonyulni, és még ennek nagy nyilvánosság előtt hangot is adni!

Az értékelésekkel semmi bajom, az utólagos szabályok felvonultatása, és a degradáló stílus bosszantott fel.

tisztelettel
szzoli
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..