Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamaleon

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki tudja, hogy hülyébbnél hülyébb tanulmányokra, felesleges szaktanácsokra rengeteg pénz folyik ki az államkasszából. Legtöbbször haverok, rokonok profitálnak az ilyen kamumunkákból. Páva Zoltán komlói polgármester, MSZP-s képviselő is megcsípett egy ilyet, bár az…..
mamaleon 2017.10.29 13:32:40
@spájdernecc: Már hogyne lehetne nyereségessé kihozni? Sógor,koma,jóbarát majd gondoskodnak róla.
A kormány továbbra is erőteljes bevándorlásellenes politikát folytat, ennek ellenére titokban egy ideje már azon munkálkodik, hogy Ukrajnából bevándorlókat csábítson ide. A dolog persze elég egyértelmű, a közgazdások már rég rámutattak: gazdasági növekedésünk egyik…..
mamaleon 2017.02.20 21:54:18
MaxVal BircaMan ELEMZŐ! nahát milyen rég nem láttalak! mondjuk egész jól elvoltam nélküled. Az ordítok blog és a kolozsvári szalonna megunt és lapátra tett, Tényleg nehéz téged elviselni,de hát szabad a vélemény nyilvánítás.( egyenlőre) A Kínaiakkal ,ukránokkal,és Lengyelekkel,stb eddigi tapasztalataim alapján semmi gond nem volt.Jó,a kínaiak elég ingerlékeny nép és köztük voltak villongások,sőt gyilkosságok is.Ám Ők csak a saját fajtájukat ritkították.Üzleti okok,esetleg családi okok,ki tudja? Nem foglalkoztak a vallásunkkal,nem erőszakoltak nőket,nem hajigálták kővel a rendőröket.A két éve tartó migráns invázió azonban igen is hatalmas veszély ránk és az Unióra is.Ők már évszázadok óta gyűlölik a hitetleneket.Mi azok vagyunk az Ő szemükben.nyíltan megmondják,hogy minden Európai országban az iszlám vallást kell szolgálnia.Követelik a mecsetek építését, követelik,hogy tartsuk be az iszlám vallást.Nekünk ez nem megy,mert mi a nőket soha nem soroltuk az állatok után.Nálunk a férfiak dolgoznak( ha van mit) az asszonyok is dolgoznak és közben nevelik a gyerekeiket,ellátják a családot,de ezt önként teszik és nem azért,mert verés jár érte,ha nem a férfiak kedvére tesznek.Ha mi mennénk be az Ő országukba és azt csinálnánk,amit ők itt,már mind kik voltunk olyan bátrak és meglátogattuk őket,már egy fejjel rövidebbek lennénk.A jogaikat ismerik,a kötelességeiket nem.Csodálkoznak,hogy nem engedik őket tovább,hisz sem papírjaik,sem nyelvtudásuk,csak az agressziójuk ami gyorsan kiütközött rajtuk.Túl sokat hazudtak ahhoz,hogy hinni lehessen nekik. Én a Fidesz minden tagját családostul,haverostul,rokonostul,kollégista társaikkal egyetembe,a pokolra kívánom,bár néha úgy érzem,hogy egyenlőre még én vagyok a pokolban.Ha Orbánnak semmi hátsó szándéka nincs azzal,hogy nem engedi a kvótát bevezetni az országban,akkor az 1000 bűnös cselekedete mellé lehet egy jót is írni.Még így is erősen vezet a legkorruptabb, legnagyobb tolvaj pártok közt,de ebben igaza van.Azt sem értem,hogy a többi Eu-s ország miért tűr nekik ennyit? A napokban olvastam,hogy felmentettek egy afgánt,aki megerőszakolt egy kislányt.Azért mentették fel,mert a migráns nem tud németül,így nem értette mit sikoltozik az a 13 éves kislány.Náluk ez természetes,hogy megerőszakolják a nőket és azok nem is mernek sikoltozni. A negyed részét nem írják meg a migránsok által elkövetett bűnöknek.ha véletlen még is,akkor egy hét múlva már megint az utcákat rója.Ha egy magyar csinálná ezt,már legalább 20 év kifigyelne neki,vagy ottani börtönbe,vagy itthon.Nem is csoda,hogy jönnek ezer számra,hisz itt nekik mindent szabad.
Több bevándorlók által elkövetett gyerekmolesztálás is borzolta a kedélyeket a közelmúltban. Ausztriában példátlanul enyhe eljárásra számíthat az a 20 éves iraki, aki év elején egy 10 éves kisfiút erőszakolt meg egy uszodában. Az Egyesül Államokban a nyáron egy 5 éves kislány vált szexuális erőszak…..
Beleállt a legufómagazinosabb néphülyítésbe a Fidesz propagandatévéje. Az Andy Vajna által közpénzből összeharácsolt csatorna nézői tegnap este „megtudhatták”, hogy „a világot egy szűk hatalmi elit irányítja, a bankrendszer, illetve az azok mögött álló illuminátusok, és azok a pénzemberek, akik…..
mamaleon 2016.07.30 13:56:42
@megamedve: Az biztos,hogy a reklámok pokollá teszik a tévé nézést.Nem rég megnéztem a spektrumon egy filmet.Direkt figyeltem az időt,hogy mennyi a film és mennyi a reklám.A program szerint a film 16h-tól 17h-ig tartott.1 órából 36 perc volt a film,24 perc a reklám.
mamaleon 2016.07.30 13:59:28
@SEHERIKE23: @mamaleon: nekem is elég lenne kb 10.Sajnos szerintem majd úgy lesznek a csomagok elosztva,hogy ha nézni akarjuk a számunkra érdekes csatornákat,akkor kénytelenek leszünk a hülye magyar kereskedelmi adókat is kifizetni.Ha igaz a hír,hogy a TV2 hamarosan fizetős lesz,akkor a családi csomag( mi azt fizetjük elő) biztos jól megemelkedik. A híreket az internetről szoktam kimazsolázni,csak nehéz megtalálni azt a weboldalt amelyik pártatlan.
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
mamaleon 2016.07.02 17:48:48
@Pukci: Én sem csípem a taxisokat,bár ha életem 61 évében talán 4x ültem taxiban. na de az a hangnem amit itt te megengedsz magadnak,sz egy kicsit már sok. Mint ahogy nem minden magyar Fidess szavazó és ahogy nem minden Fidesszre nem szavazó Gyurcsányista, úgy nem minden taxis olyan degenerált,mint amilyennek te leírod őket.
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
mamaleon 2016.01.01 02:13:15
@hammurabbi: Orbán leszármazottainak semmi gondjuk nem lesz.Már annyira előre van a gazdagodással, a lopásokból,hogy még az ükunokájának sem kell egy fűszálat sem keresztbe tennie ahhoz,hogy úti módon éljen.Talán csak annyi változás lesz a leszármazottaknál,hogy nem Magyarországon élik a gazdagok felhőtlen életét,hanem valahol a kajmán szigetek környékén.
Kedves mindenki! A blog.hu-n eltöltött időszak fontos számomra. Sok barátra (és sok ellenségre) tettem itt szert. Elmondtam, ami a szívemet nyomta ott és akkor. Lehet, hogy olykor okosan, máskor bután, de legalább azt írtam le, ami megfogant a fejemben. Ez volt mindenem, ezt tudtam…..
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
mamaleon 2015.11.07 16:15:29
@Gyenge Idegzetű: Nagyon jó a nicked! Tényleg az vagy,kipótolva némi rosszindulattal,némi bunkósággal. Nagyon jó cikk! Kár ,hogy drága vezetőnk ezt nem olvassa el. Persze szerintem tud Ő ezekről a dolgokról,de úgy van vele,hogy neki nem fáj, a más baja meg mit is érdekelje őt. Ajánlom a gyenge idegzetedre egy időpont kérést valamelyik pszichiátriára, ha szerencséd van fél év múlva sorra is kerülsz. Addig meg majd csak eléldegélsz Viktorunk árnyékában.
Szeretném bemutatni a kormány állatorvosi lóval kombinált élő reklámplakátját, Révész Máriusz személyében. Ez a kedves honatya jól példázza az összes bajomat a jelenleg dúló országvezetés agybeteg, hazug és mindenkit hülyének néző mentalitásával. A beszélgetés…..
Megfogadtam, hogy nem írok erről, nem beszélek az érzéseimről, gondolataimról, mert minek? De nem lehet hallgatni, vagy én nem tudok. És nem érdekel, hogy mennyire tartja magát kereszténynek és kicsoda, nem érdekel a Harrach Péter nevű nem-tudom-micsoda lelke. Ami nincs, az soha nem…..
mamaleon 2015.11.07 15:54:02
@E_S: Ne foglalkozz az ilyen provokatív megjegyzésekkel. Pont aért is lehet a blogodat nagyra értékelni,mert vállalod benne,hogy még családon belül is vannak ellentétek,de tiszteled az Édesapád véleményét. Az meg,hogy megvéded Édesapádat a "diliháztól "minden gyermeknek kötelessége lenn,függetlenül attól,hogy az Édesapja milyen politikai nézeteke vall. Felnevelt becsületesen,jó emberré váltál.Gratulálok minden blog bejegyzésedhez,hisz tökéletesen és sajnos az igazságot írod mindig.
mamaleon 2015.11.07 15:55:56
@mamaleon: Elnézést a betűk hiányáért,de a klaviatúrám rendetlenkedik és bizony nekem is fontosabb a gyermekem étkeztetése,mint egy új billentyűzet megvétele.
A DEMOGRÁFIAI PROBLÉMÁT NEM LEHET MEGOLDANI TÖMEGES BEVÁNDORLÁSSAL ... mondta Kövér László. NEM BEVÁNDORLÁSSAL KELL MEGOLDANI A NÉPESEDÉSI PROBLÉMÁKAT ... jelentette ki Orbán Viktor. Magyarország nem az illegális migrációval kezelné a demográfiai problémákat…..
Operatív törzs összehívása péntek este, rendkívüli sajtótájékoztató. A Miniszterelnökséget (és ki tudja, még mit) vezető miniszter, egy bizonyos Lázár János nevezetű illető világgá kürtöli, mikrofonba, kamerába bömböli: Magyarországot mindenki magára hagyta! Senki nem…..
mamaleon 2015.09.05 12:55:20
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Birka! Te hajnal óta a gép előtt ülsz és várod Edgar írását! De jó neked,hogy ennyire rá érsz! Egész biztos jól fizetnek ott Bulgáriában a trollkodásért. Hiába is acsarkodsz, akkor is igaz és jó írás ez is mint eddig mind, amit itt az "ordítok" blogon olvastam. Mielőtt megszólsz,hogy én is nagyon ráérek,megnyugtatlak én már ledolgoztam a magam éveit Magyarországért.
A g-vel kezdődő szó kilőve. Mindenki döntse el, mivel helyettesíti magában. Szóval, ha én miis lennék, akkor megrémülnék a népszerűségem zuhanásától. Tudnám, hogy előbb-utóbb baj lesz abból, hogy a közvetlen beosztottaim, a hozzám hű emberek, rokonaim, szomszédaim…..
mamaleon 2015.09.04 16:12:13
@Gyöngyver: Szerintem birka alapból buggyant.Erre még rá jön,hogy gondolom jól meg is fizetik az aknamunkáját. Sokan élnek trollkodásból. Szerencsére ( itt legalább is) kevés birkához hasonló ember olvassa Edgar blogját.
Az biztos,hogy minden szava igaz.Eddig minden blog beírásával maximálisan egyet értek. Írjon minél többet, hát ha az agy-mosottak egy része végre észbe kap.
Kíváncsi lennék, hány olvasó gondol arra: miből élnek az internetes újságok, miből tartja fenn magát az újságíró, vagy akár a blogger? Nem hiszem, hogy túl sokan eltöprengenének ezen. Pedig érdemes lenne talán. Valamiféle szemérem okán nem igazán lehet erről olvasni. Én…..
Tessék nyugodtan visszatenni a pezsgőt a hűtőbe, a békemenetes nagyit pedig újra indítani! Nem a hatalomról, pláne nem a pénzről mondott le a kormány. Csupán annak a látszatáról, hogy ők értünk tesznek éjt nappallá. Lemondani ma csupán Zombor Gábor egészségügyi…..
mamaleon 2015.08.28 10:07:56
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szerinted ki az a marha Magyar aki akkor is elhagyja az anyaországát,szüleit, rokonait,barátait, ha itthon minden rendben van körülötte.? Van biztos megélhetése, van stabil jövője. A rengeteg Magyar gazdasági menekült bizony nem jókedvében tette az amit tett.Jól írta Edgar.Gazdasági menekültek akik külföldön élnek. Az,hogy az EU határok nyitva vannak,csak segítségükre volt abban,hogy elmenjenek. Ameddig csak lehet menni is fognak,mert itthon nincs jelenük,nincs jövőjük. Hívhatod őket annak aminek akarod,de nem itthon élnek,nem itthon adóznak. Szomorú ez nagyon,főleg a hátra maradott szülőknek.
A mai cikket nem én írtam. Kaptam Angliából. Érdekes néha magunkra nézni más szemmel, távolról. Augusztus 20-a van. Csütörtök. Munkanap.A gyerekek oviban/suliban, a párom dolgozni ment... Tudom, hogy nekik eszükbe sem jut... de nem csak nekik... a legtöbb itt élő magyar nem is…..
mamaleon 2015.08.22 11:56:36
@Éhes ló: Azokon az országokban amiket ajánlgatnak a hazánk helyett igen is jobbak a megélhetési feltételek. Persze csak azoknak akik dolgozni is akarnak.Akik nem csak a magasabb munkanélküli segély miatt akarnak kimenni. Akik tényleg azért mennek ki még diplomával is,mert igaz, kinn mosogatni kell azért a bérért amit itt kapna tanár, ápoló(nő) mérnök lakatos,ács,stb végzettséggel azoknak az a lényeg, hogy élhetőbb életet éljenek. Ha azt hiszed, hogy valaki is örömmel hagyja itt a hazáját a családját ismerőseit barátait, akkor nagyon tévedsz.Mindenki azért megy ki,mert az itthon maradott családtagjain szeretne segíteni, vagy éppen a saját gyerekein, saját jövőjén szeretne javítani biztosítani azt. Sajnos a fiatalok által csak nyuggereknek és tehernek nevezett nyugdíjasok már nem tudnak elmenni,mert betegek,gyengék már hozz,így ha vannak gyermekeik akkor azok próbálnak segíteni rajtuk.A nagy terhet jelentő nyuggerek csak megteremtették a lehetőséget a gengszter váltás óta hatalmon lévő pártoknak,hogy legyen mit eladni.Gyárakat,termőföldeket. A mocskos Kádár rendszerben dolgozó emberek veríjtékéből dőzsölnek most politikusaink. Maxval birkaman állandó uszítása, ellenkezése már megszokott itt az ordítok blogon. Őt és a hozzá hasonló gondolkozású birkákat csak sajnálni lehet,mert nem látnak nincs érzelem bennük.Minden tiszteletem Edgaré, hogy ennyi eszement hozzászólás mellett még eltűri ezt az idiótát az oldalon.Üdvözlettel egy egész életét egészségügyben ledolgozott nyugger.
mamaleon 2015.08.23 11:48:58
@lászlóági: Teljesen igazad van.Mi is többször voltunk az akkori Jugoszláviában a Horvát tengerparton.Szakszervezeti beutalóval, de mindenre futotta.Múzeumi belépőkre, gyümölcsre,fagyira,stb. Mikor haza jöttünk volt tartalék a fizetésünkig.Mi is középosztály voltunk,fizikai munkások, de a fizetésünk stabil biztos volt. Bejártuk a gyerekkel nyaranta az egész Magyarországot.Alföldi emberként szabadon választhattunk merre megyünk.Börzsöny,Mátra, Zalai dombság,stb. Most a helyi járatos buszra nem nagyon futja.Hiába van nyitva a határ, esély sincs rá,hogy átmenjek rajta
Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ.  "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való…..
mamaleon 2015.08.15 14:28:26
@Ylim: Lehet,hogy neked elkerülte a figyelmed.Én is a hírekbőlt tudom a Mórahalmi egyedülálló anyuka történetét.Csongrád megye. Én Hódmezővásárhelyen lakom,szintén Csongrád megye. Bácsalmáson rokonom az,akihez betörtek.Több Bácsalmási ember állta körül a rendőröket,mikor tehetetlenül széttárták a karjukat,hogy nem tudnak mit tenni velük. A feltört tanyákban csak állatgondozás miatt voltak épületetek.Több csirke, birka szőrén szálán eltűnt,de a csontjaik nem messze ott voltak. Biztos Ufók voltak.Azon meg nem csodálkozom,hogy nem lett országos hírverés belőle.
mamaleon 2015.08.15 15:22:37
"2002-2010 között a Gyurcsány-Bajnai-kormányok tizenötször adtak engedélyt földgáz és villamos energia árát emelésére. Az Orbán-kormány viszont három lépcsőben csökkentette a…..
    Ez az írás már jó régi, 2013-ban született. El is feledkeztem róla, de ma szembe jött velem ez az álláshirdetés. Elővettem hát a régi cikket, talán még most is aktuális.…..
Szülőföld az, ahol világra jöttem. Nem én választottam, így alakult. Nincs okom szégyellni, nincs okom büszkének lenni rá. Nem az én érdemem, hogy nem Afrikában, Ázsiában, vagy bárhol…..
mamaleon 2015.08.11 13:23:25
@Ildikoka69: Látod,itt a gond Az egyik gond. Vidékről is mennénk rengetegen,de helyi buszjegyre sem futja,nem,hogy Budapestre elmenni. A tüntetés végén a Budapesten élők haza mennek a vidéken élők,már akik megtehetik,hogy felmennek, maximum a híd alatt várják meg a reggeli első vonatot. Csak a híradókból tudjuk,hogy már egyik pályaudvar sem biztonságos. Sajnos így tényleg kevesen lesztek,még ha az ország összes Budapesten élő lakója elmenne akkor is vidéken marad 8 millió ember.
"Erdèly veled van, Viktor Kiràly ! Lègy erös, ne törödj a balkomcsik ès a Jobbikosok pletykàival.Isten àldjon meg tègedet, teritse ellensègeidet làbaid alà. Aki ellened tàmad, àltalad essen el ! ÀMEN !" (komment Orbán Viktor Facebook oldaláról 2015.07.25.) Nem, nem nyitották…..
mamaleon 2015.08.08 15:18:02
@Trompf: Talán ha utána néznél ,miért is mondta Gyurcsány annó az elhíresült" ELLEHET INNEN MENNI" című kijelentését. Ezt a külföldi befektetőknek mondta,akik reklamáltak a magyar adó rendszer ellen.Kiragadták ezt a mondatát,de az egész mondat így hangzott.A külföldi befektetőknek ellehet innen menni,nem kötelező Magyarországon lenni, itt adózni.Tehát nem a Magyar embereket küldte el,nem a Magyar fiataloknak szólt a kijelentése. Nem vagyok Gyurcsány párti,nem vagyok szoci.Egy 33 évet keményen ledolgozó ápolónő vagyok,aki bele rokkant az életbe,és vegetál az alig nyugdíjából. Edgarnak gratulálok minden írásához.Igaz,tiszta, és sajnos valóságos .
Érik az uborka, itt a nyár. Szeretjük, gyorsan megszokjuk a meleget. Ez jó. Mindent gyorsan megszokunk. Ez nem jó. Percek alat elfelejtünk mindent, rárepülünk a következő morzsára, hogy holnapra azt is feledve várjuk az új szenzációt, amit elénk szór a politika. Mindent…..
Éppen tegnap beszélgettem egy barátommal (remélem, barátom) erről. Pákh Imre műgyüjtő, a Golgota című Munkácsy Mihály festmény tulajdonosa nem tudott megállapodni a Magyar Nemzeti Bankkal a kép vételárában, ezért a kormány védetté kívánja nyilvánítani a műalkotást.…..