Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Love is in the air

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rendőrség által megkövetelt szabályok miatt jövő héttől csak lassít a Ryanair hazánk felett. Az utasoknak 1000 méteres magasságból kell kiugrálniuk egy káposztásmegyeri futballpályára. 30 euróért már ejtőernyőt is vásárolhatnak hozzá. „Szedjék össze a…..
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
forrás: facebook..
Love is in the air 2012.02.14 13:50:38
@Monarch: a lista azt szedte össze, hogy mivel és hogyan reagáltak a többiek. A pótlás szó némelyik esetben túlzás, tök igazad van (bár összeségében nem baromság azért ez a lista, mert rámutat, hogy milyen gyorsan reagának a piaci szereplők, szemben az állami szereplőkkel ugyebár).
Az okosok azt mondják, hogy mivel a legtöbb légitársaságnak vannak a földön parkoló gépei, azt feltételezhetjük, hogy amennyiben nem új járatot indítanak, akkor arra a járatra igazából nincs is szükség, bőven elég a kapacitásbővítés.
Párszor már szó volt egy olcsóbb modellről, amit az Apple piacra dobna az iPhone 5 mellett, de minden ez ellen szólt: minek készítenének egy új telefont csak azért, hogy olcsóbb legyen, amikor a mostani modelleket is viszik, mint a cukrot? Legfeljebb az alkatrészeken lehetne spórolni,…..
Az Olé-t már egy ideje úgyszint ki akartam próbálni, csak egyrészt lusta voltam idáig elmászni a Mechwartig (és nem, nem csak azért, mert mostanra jöttem rá, hogy ott bármikor hatalmas, emberi pilóták által hajtott robotok harcolhatnak). A minap azonban észrevettem, hogy a…..
Love is in the air 2011.08.18 16:37:41
Pár hónap múlva debütál az új telefon, általában ilyenkor hagynak el egy-egy tesztkészüléket a cupertinói vagy kínai dolgozók. Egyelőre még szó sincs ilyenről, de tény: a tesztelők, zsebükben a prototípusokkal köztünk járnak. A 9to5Mac egyik olvasója talán meg is találta…..
Love is in the air 2011.07.29 08:19:38
Két hete a Deák környékén jártam, és egy egészen megdöbbentő állatfajtába botlottam. Egy viszonylag rövid, kisbuszra emlékeztető lila járműbe (lehet bordó is, ezt a kettőt keverem), aminek egy furcsa genetikai hiba miatt három tengelyes volt, magyarán hat keréken gurult.…..
A Circle, vagyis az ismerősök csoportokba rendezgetése azt az illúziót adja meg a felhasználóknak, mintha postjaik tényleg zártan, csak adott csoportok számára jelenhetnének meg.Csakhogy a Google+ úgy működik, hogy tetszőleges általunk látható postot újrapostolhatunk, és ebben a…..
"a tervek szerint Óbudán a Vörösvári úton a rendelőintézet és a Flórián tér között, Újbudán a Lágymányosi híd budai lehajtójától a Fehérvári úti végállomásig, valamint Kőbányán a Liget tér és a Szent László tér megállók között" - borul majd…..
A képeslapot a jelenlegi állapotokat piszkáló poszt kapcsán küldte don-kanyar, a Falanszter bloggere - köszönet érte! Dátum sajnos nincs rajta, de alighanem a XIX. század végi állapotokat tükrözi (a hidat 76-ban adták át, a fürdő fejlesztését, gyógyszálló építését 84-ben…..
Love is in the air 2011.06.03 22:12:26
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Love is in the air 2011.06.01 17:27:09
  Na jó, csak egy-két órára, meg épp hogy csak bugyogósra, de akkor is. A breaking news hírt @KTamas, Károly körúti tudósítónk küldte pénteken (aki már az első fák érkezéséről is beszámolt). Sajnos az Urbanista ügyeletes szerkesztője figyelmetlen volt (azonnal felmondtunk…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Love is in the air 2011.05.07 09:54:48
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..
Love is in the air 2011.03.24 09:37:38
Egy csomó zenészről, zeneszerzőről elnevezett reptér van a világon (lásd a lista: www.repulout.hu/cikk/liszt-ferenc-repueloter-lesz-ferihegy , szóval ezzel túl nagy probléma szvsz nincs. És ha már a listáknál és a SkyCourtnél tartunk (tart a cikk), akkor azt is érdemes megnézni, hogy mi a trend a nagyvilágban: www.repulout.hu/cikk/tiz-legerdekesebb-repuloteri-terminal
Love is in the air 2011.03.24 10:54:47
@Legelő Őse: Az eljárás valóban felháborító, ez nem is lehet vita tárgya. Mint ahogy az sem, hogy nem ez a legfontosabb kérdés most Magyarországon. Csak azt mondtam, hogy nem olyan rossz név ez, mint amekkora vita megy róla. Ráadásul ne áltassuk magunkat, a kommunikáció ilyen típusú tematizálása nem csak ennek a magyar kormánynak a sajátossága, ugyanazokat az országimázs trendeket követjük (legyenek azok tanulmányok, vagy tanácsadók által generáltak).
Az országimázs alakítása nehezen beárazható folyamat, ki tudja, hogy mennyi haszna van egy ilyen névváltásnak, amikor még azt is nehéz lesz kiszámolni, hogy mennyibe került. Mehetett volna jobb helyre is? Lehet. Néha a rakparton járva elgondolkozom, hogy hány "kisállatot és zsák vetőmagot" lehetne adni a szegényeknek abból a pénzből, amit díszkivilágításra költ Budapest... de ez meg a turizmushoz kell. Meg saját magunknak talán, hogy jobb kedvünk legyen. De nem akarok elkalandozni.
Számítások szerint lesz pénz a pierek (a repülőgépekhez vezető épületrészek) megépítésére a SkyCourt átadása után, sőt, akkor csak igazán.   (A Malév új, 250 négyzetméteres várót épített a SkyCourtban)   Péntek délelőtt átadták a SkyCourtot a Ferihegyi…..
Megnyílt a SkyCourt, azaz a Légi udvar nevű új utasterminál pénteken a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A szerdán Ferihegyi repülőtérről átkeresztelt légikikötő új csarnoka a 2-es terminál A és B épülete között kapott helyet, benne éttermekkel, duty-free shopokkal…..
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
A rendszerváltás óta eltelt korszakot nagyjából oda-vissza helyzet jellemzi. Míg a jobboldali kormányok inkább a történelmi neveket pártolják, a balliberális kormányok a semleges, földrajzi eredetű neveket. A különbség látszólag felületes, de jól mutatja, hogy közel sincs…..
Az Országgyűlés 231 igen és 71 nem szavazattal határozott a ferihegyi repülőtér névváltozatásáról. Ezzel kívánnak emléket állítani Liszt Ferencnek. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a ferihegyi légikikötő neve az Országgyűlés szerdai döntése szerint. A…..
A kerület és az ország lakosságának megkérdezése nélkül megváltoztatták a Ferihegyi repülőtér nevét, Liszt Ferenc repülőtérre.A hivatalos indoklás szerint Liszt Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából. Igaz, Liszt Ferenc semmilyen módon nem köthető a…..