Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeBa Fett

18 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAV nyomozói egy piliscsabai pincében csaptak le egy háromfős bandára, akik több tucat Grabovoj-számot hamisítottak nagy mennyiségben, és azok értékesítését is tervezték. A közlemény szerint a banda profiljába főleg gyógyító (456813), nyelvtanulást segítő (453,358),…..
BeBa Fett 2015.02.20 20:00:40
@legeslegujabbkor: Honnan tudod a PIN kódomat?
A Húsvétkor újrainduló HBO-sorozat promóciójának része a márciusi téli időjárás. Örüljünk, hogy nem a Deep Impactet mutatják be! A március 31-én induló harmadik évad reklámjaként szervezte meg a HBO a márciusi telet, ezzel is emlékeztetve a nézőket, hogy "Winter is…..
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból. "Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a…..
BeBa Fett 2012.09.12 22:30:48
Subba A nap képe 2012.09.12 14:45:50
A fürdőköntösös vizipisztolyos tag hatástalanítva. A kommandósok lezárták a BME vegyészmérnöki karának egyik épületét, és előállítottak egy fürdőköpenybe öltözött hallgatót, aki egy nem éles, de élethűnek tűnő fegyvert rakott ki az egyik előadóban az asztalra.…..
Ma délelőtt a TEK bravúros akció keretében elfogta L. Skywalker tatooine-i cserediákot. A jedinek látszó gyanúsított egy fegyvernek látszó tárggyal keltett feltűnést a Műegyetemen. "A riasztás után fénysebességgel a helyszínre siettünk és perceken belül foganatosítottuk az…..
A frissen boltokba került Blu Ray Star Wars-sagába Lucas több ízben is belepiszkált, ám ahhoz magyarnak kell lenni, hogy minden újítást észrevegyünk. A Jedi visszatér egyik jelenetében Jabba zenekarában feltűnik Mága Zoltán, és az általuk játszott zeneszám is kísértetiesen…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
A kedden kirúgott Gubcsi Lajos szolgálati autójában nem a lézerrblokkoló volt a legfurcsább, de a HM-es cégvezető mindenre tudott magyarázattal szolgálni.  „A minisztériumból kaptuk az információt, miszerint több illegális módosítás is történhetett G. Lajos…..
BeBa Fett 2011.09.22 21:47:41
A XI. kerületi önkormányzat ma esti döntése alapján a szórakozóhelynek el kell költöznie a Goldmann térről. "A lakóknak elegük van ebből a zenének nevezett zajból. Menjenek olyan helyre, ahol kevésbé zavarják a zembereket!" - fejtette ki egy neve és pártja…..
A GTA BP után újra a magyar közéletből merítenek ötletet a nagy sikerű játéksorozat készítői. Ezúttal a színész-műsorvezető ügyét helyezik középpontba a GTA Stohl Andreas című részben. A fejlesztők ezzel visszatérnek az alapokhoz, és újra a gázolást teszik…..
A kormány fontosnak tartja, hogy minél többen küldjék vissza a szociális kérdőíveket, és mindent bevet ennek érdekében. Az első tízezer visszaküldő között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Gazdára talál többek között 20 db díszborítós alkotmány, 15 DVD, amin Schmitt…..
Egyre keményebbé válik a KDNP vasárnapi nyitva tartásról szóló javaslata. A bookline.hu, a Vatera, sőt a iTunes sem árusíthat majd a hét utolsó napján. Semjén Zsolt szerint vasárnap, az vasárnap. A vadászat, a család és a vadászat napja. Ezért nem helyesli, hogy akár…..
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
A XI. kerületi önkormányzat mai döntése alapján a két Goldmann téri szórakozóhelyet ősszel bezárják. A hivatalos indoklás szerint a Petőfi híd budai hídfője ezentúl a féktelen bulizás és a részegen fetrengés szimbóluma helyett a nemzeti együttműködés, a nemzeti öntudat…..
Az ATV megirigyelte a kereskedelmi csatornák sikerét, és saját valóságshowt indít Ferenc pártot keres címmel. A főszereplő, Gyurcsány Ferenc reméli, hogy a műsorban megtalálja a neki megfelelő pártot. Számára az ideális párt demokratikus, baloldali, áttörhetetlen és nem tagja…..
„No Pasarét”- javította ki önmagát a volt miniszterelnök, aki valójában ezt akarta mondani az MSZP majálisán. Gyurcsány csak a Büntetlen hírügynökségnek nyilatkozott nyelvbotlásáról, elmondása szerint azért, mert a Népszava előtt szégyelli, a többi meg fasiszta.…..
Kyle Broflovski a Southparkból pedig úgy kommentálta az esemémyeket: „Baszki Osi kifingott! Rohadékok!”. Reakciók Osama bin Laden lelövését követően a világban. Több standupos, parodista és sitcom színész is menekül az USA-ból miután híre ment, hogy Osama bin Laden…..
A miniszterelnök beismerte, hogy tényleg csak a vérre várt, hogy rendet tegyen. A következő napokban valószínűleg nagyon ingerült lesz, emiatt több pofont is kioszt egyenruhás bűnözőknek. A Véderő tagjait személyesen fogja fölpofozni, amint a Nemzeti Tamponkezelő Alap beszerzi a…..
A Büntetlen hírügynökség utánajárt, mi okozta a tegnap esti párbaj sokak számára meglepő végeredményét. Hosszú kutatómunka után kijelenthetjük, az ok még meglepőbb, mint az okozat. Az elmúlt napokban Hajdúhadházon járőröző Szebb Jövőért polgárőrök egy kisebb vagyont…..
A KSH illetékesei szerint hazánk mára már csak hibaszázalék statisztikailag. Az is lehet, hogy nem létezik. Miután a KSH elszámolta a munkanélküliségi adatot, vezetője megtörten jelentette be, hogy elképzelhető, hogy hazánk már csak statisztikai hiba. Elsősorban hazánk GDP-je…..
BeBa Fett 2011.04.06 19:32:29
A közelmúltban a kormány egyes szakoktól, pl.: balneológia bálnatenyésztés megvonta az állami támogatást, azonban rengeteg újat is indítanak. Többek között az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, ahol Köztársasági elnököket képeznek. Hoffmann Rózsa azzal indokolta a…..
Nagy felháborodást váltott ki Robert Fico bejelentése, miszerint a magyar állampolgárságot is föl kívánja venni. Döntését azzal indokolta, hogy „Azoknak a rohadt magyaroknak mindent lehet. Ez ellenkezik mind az EU értékrendjével, mind a pánszlávizmus eszméjével”.…..
Idén március 15-én, eddig ismeretlen okokból, a szokásosnál kevesebb Bud Spencer filmet adtak a Tv-ben. Ennek következtében több ezer emberen jelentkeztek elvonási tünetek, közülük néhányat kórházba kellet szállítani. „Nem voltunk felkészülve erre. Bele se merek gondolni,…..
A volt főpolgármester távozása után is népszerű. Idén sem maradt el a szokásosnak mondható Demszky-dobálás, kapott hideget, meleget. Utóbbit töltött káposzta formájában Kissné Káposztás Marika néni jóvoltából. Persze a legnépszerűbb lövedék idén is a tojás volt, 324 db…..