Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CDN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.11.30 09:38:10
Az imádnivaló ékszerdoboz ... Azzal, hogy megvettük az autót, egy álom vált valóra, főleg az öregemé ... az igazi az lenne ha még állna mellette egy biturbós Ghibli II...:D A kicsi francia, aki sokat utazik A használata közben rájöttem még: nagyon koszolódik az…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.04 11:25:12
Csodák márpedig nincsenek, ez csak szimplán jó! Kinéztem egyet 2,2 Milláért, látszott hogy nem tudja eladni a tulaj, megbízott szerelő fószer nagyon kócos történetet vázolt fel a javítás tekintetében. Életérzés & vágykeltő Én egyszerűen imádtam az autót, semmi…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
CDN 2012.10.29 11:30:15
Ejnye-bejnye !
Valószínű, hogy a nagy kanadai tervezés már ott meg rekedt, hogy a szerencsét hozó plüs maci a kézi poggyászban legyen, vagy a bőröndben !
Ha valaki nekilát az internet segítségével tájékozódni az itteni dolgokról akkor nem esik pofára minden nap !
Persze, hogy a Mama megérdemli a kilapcsolódást, de miért nem Hévizre fizetted be két hétre, míg meg nem alapozod a jövődet egy idegen országban ?
Magyar állampolgar Max. 6 hónapig tartozkodhat kanadában. Ez így tökéletes de a feltételes módot nem csak a hatóságoknak kell értelmezni, hanem a be utazóknak is. 6 hónapot maradhat aki meg kapja rá a lehetőséget ! Itt a határok őrzése nem arról szól, hogy aki a csomagjában 5 milka csokit hoz attól a vámos el vesz kettő majd a saját részére....
Itt ez úgy működik, hogy a tisztviselő az ide érkezők szúrópróba szerüen való vizsgálta joga és kötelessége! Ha nem látja biztositottnak az illető normális életkörülményeit az utazás időtartamára akkor fel van hatalmazva arra, hogy akár a repülőterről is vissza fordítja az utast ! Az, hogy a te megtakaritott pénzed szerinted elég nem biztos, hogy valóban elég (ahogy nem is lett elég).
Itt tudtad azt meg, hogy újból kell vizsgaznod, az sem azt mutatja hogy a joga nadrágod be pakolásának kérdésénél valaha is messzebb jutottál a kanadai utad tervezésénél ! Meg nézhetted volna a web oldalon azt a listát, hogy melyik országból érkezőknek fogjadják el a jogosítvanyát ! Ne azon rágodjunk, hogy a japánét vagy az angolét, miért ! Persze hogy nem logikus de vannak dolgok amikkel meg kell tanúl i együtt élni. Amúgy a lista elég hosszú, akiknek nem fogadják el a vizsgájukat. Valószínű nem kelet európaiakra szabták az összes rendeletüket ! Amúgy egy olyan országban, ahol akár tolmácsot is be vihetsz magaddal egy kresz vizsgára nem teheted rá azt a bélyeget, hogy állami szinten ver át ! Az, hogy csak hozott autóval vizsgazhatsz és erről te megint csak nem tudtál az sem másnak a hibája ! Hirtelen ennyit erről ! Szép napot.....
A döntéstől a barátságig számtalan vetületét veszi végig az új otthon keresésének mai szerzőnk, aT, aki tapasztalatból beszél, hiszen több mint egy évtizede él Kanadában. „Olvasgatom ezt a blogot már egy ideje, annál is inkább, mivel jómagam is átkeltem az óceánon. Ez…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...