Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öregember a kocsmából

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással. Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere.…..
Tegnap este eleget tettem Papcsák Ferenc polgármester úr Facebookos szíves invitálásának és elmentem a zuglói rezsifórumra, ahol Németh Szilárd rezsibiztossal együtt léptek fel. A helyszín a Szent István Király Zeneiskola volt, a "ne vigyük be az iskolákba a politikát "…..
Kerényi Imre - nem túlzás nagy szavakat használni - de az Év Levelét kiküldte legalább száz jobboldali értelmiséginek, újságírónak, politikusnak, de egyikük sem gondolt arra, hogy ennek hírértéke lenne, és a nyilvánosságra tartozna, hogy állami pénzen valami elképesztő…..
öregember a kocsmából 2014.01.07 15:08:50
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Hogy te mekkora egy barom állat vagy, az valami hihetetlen. Rajtad se dolgozott sokat apád meg anyád, gondolom csak simán kivert a paplanra, anyád meg felnyalt onnan, majd 9 hónap múlva meglettél te. Ne is reagálj erre mert megy a szűrés rád, de ezt még leakartam írni a mai teljesítményed után.
A nyelvvizsgabotrány után, de még az egyéni nyelvtanárok tevékenységét kinyíró törvény előtt megkérdeztük a parlamenti pártok képviselőit, hogy hol, mikor, és milyen nyelvből szereztek nyelvvizsgát. A 224 fős Fidesz-frakcióból négyen válaszoltak, a 35 fős KDNP-ből…..
Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a hazai bivalyerős performanszok közé tegnap egy igen erős versenyző lépett be. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a debreceni közműcég és városvezetők közpénzen vagy saját zsebből fizették a floridai útjukat, de az Együtt-PM tegnap…..
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
Vastagbőr Aláírod vagy kirúgnak 2013.09.27 13:35:54
Május 17-én jelentette be az EMMI, hogy létrehozzák a Magyar Pedagógus Kart, ami az állami és önkormányzati fenntartású köznevelési intézményekben dolgozó pedagógusok önkormányzattal rendelkező köztestülete lesz. A Kar feladata az etikai kódex megalkotása és a pedagógiai…..
Vastagbőr Béremelés mindenütt 2013.07.12 09:01:00
Magyarország jobban teljesít. Ez egyértelműen látszik az alábbi hírcsokorból is. 1, PedagógusokSzegényeket rendesen becsapták. "Az úgynevezett életpályamodell megalkotásakor megígért teljes béremelésnek a 60 százalékát kapják meg szeptembertől, majd a következő 4 évben…..
öregember a kocsmából 2013.07.12 16:45:02
@Vidéki: Hát boldogabb voltam mint most elhiheted. A Fröccs is olcsóbb volt, meg a dohány se került ennyibe, úgyhogy igen 100x inkább Bajnai amely név említésétől még a szar is megáll bennetek . Ha olyan fasza gyerek a viktorod mint ahogy ti beállítjátok akkor mikor kormányra került és olyan igazságtalannak tartotta a 13 havi megvonását mért nem állította azt vissza.

Ja és a 13 havi nyugdíjat mért nem adta még vissza nekünk pedig annak idején ezt mondta márpedig tudjuk ö sose hazudik: 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban kifejtette: kormányra kerülésük esetén a gyest biztosan vissza fogják emelni három évre, a nyugdíj azonban egy nagyobb tétel, "ott óvatosabban kell eljárni, (...) először a gazdaság motorjait meg kell indítani." Mindenhol azt hirdeti hogy jól teljesítünk, a gazdaság rendbe, vagyis ez alapján a motorok megindultak akkor mégis hol a bánatba van a 13 Havi Nyugdíjunk? Csak azért kérdem ezeket mert látom nagyon rá vagy pörögve erre a 13 havi fizetésekre. Na erre válaszolj te elbasszott csontig nyaló fityisz zombi droid.

Illetve most is mi frászt tököl itt 34 meg 56 % mért nem adja úgy vissza az egészet ahogy Bajnai elvette? Nem megyek én vissza a fröccsömhöz inkább azt hozom ide mellém hogy még jobban szórakozzak az ilyen agyhalott fityisz zombikon mint te.
öregember a kocsmából 2013.07.12 17:43:28
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: viktor megmondta bekel indítani a motorokat és akkor jöhet a 13 havi, hát ha olyan jól teljesítünk hogy lassan az egész világ minket majmol akkor gondolom azok a motorok már mennek. Akkor viszont hol van a 13 havi nyugdíj? És ugye a vezér sose hazudik, vagy lehet hogy mégis?
öregember a kocsmából 2013.07.13 12:08:44
@Meridian74: Én csak azért mondtam Bajnait mert egyrészt annyira rá vannak izgulva a fijuk hogy mindenhol őt emlegetik, másodrész amit akkor meg kelet csinálnia azt rendesen megcsinálta és nem kertelt. Harmadrész a mostani felhozatalba még ö az aki vállalható.

És ne jöjjön senki nekem a Jobbikkal ezek után, mondván hogy ők még nem bizonyítottak meg különben is ők tényleg mások, mert az a párt aki úgy hirdeti magát hogy a kisemberek pártja meg alulról szerveződik majd ezek után önkori választáson elindítja a 6000 fős város 2 leggazdagabb emberének fiát felsőbb utasításra az semmivel se több mint a többi párt.

Ebbe az országba rendes vezető addig nem lesz amíg a nép tényleg nem veszi kezébe a dolgokat és nem kergeti el az egész politikai és hátországa garnitúráját és nem maga közül választ vezetőt aki mint írtad tényleg nem hajlik meg és nem a maga kis brancsa érdekeit nézi hanem az ország sorsát.
Avagy minden idők egyik leghülyébb nevű módosítója, aminek a háttere sem piskóta. 2013. április 22.: Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára az mfor.hu kérdésére elmondta, "a pénzügyi tranzakciós illeték alapja jelentős szezonalitást mutat…..
öregember a kocsmából 2013.06.26 16:34:53
@Enrico72: hogy lesz-e ismét 2/3-os felhatalmazás vagy pedig ,,csak" sima többség.

Idióta fidesz liba. Emlékszel még 2002-re? Mikor szinte miden kutatónál toronymagasan a fityisz vezetett? Aztán milyen szépen pofára esett. Nagyon vigyázatok ezekkel a közvélemény-kutatásokkal mert csúnya vége lesz. Emlékszel még 2010-re? Mikor az embereknek a tökük durrant el mert már annyira tele volt az MSZP-vel hogy menyien mentek el szavazni? Emlékszel arra a körzetre ahol még éjjel is sorokba álltak az emberek csak azért hogy leadhassák a szavazatukat? Pedig tök világos volt hogy itt toronymagas fityisz győzelem lesz, és mégis kivárták hogy szavazhassanak. Vigyázatok nehogy úgy járjatok mint 2010-be hogy mindenkinek annyira tele lesz a töke veletek hogy rekord magasságú lesz a részvételi arány csak azért hogy elzavarják orbánt és slepjét.

Jöhetsz most majd az időköziekkel hogy mindenhol nyer a fityisz de nézd meg a részvételi arányokat amiből az jön le hogy ott szinte csak a kemény mag megy szavazni úgyhogy azokra ne építs, mert ha a többség csak azért megindul szavazni hogy ez a banda soha többet mint 2010-ben, akkor máris nem lesz olyan egyszerű az a győzelem.
Pont, mint a régi trafikosoknak dobott "mentőöv", ami után 35 ezerből 200-an nyúltak csak.Épp olyan népmesei lesz a szociális temetés is...... lesz is, meg nem is. A kormány szeret pozitív bejelentéseket tenni, amik (rutinos Fidesz-hírlevél olvasóként állítom) egyre inkább az…..
öregember a kocsmából 2013.05.29 11:47:06
@Pannonymous: Meg, ha unokák és család hiányában nem volt hová költeniük a kettejük nyugdíját, akkor biztosan megvan a temetés ára...

Másfél éve temettük a mamámat 84 éves korában 300.000 ft volt. A férje már 24 éve meghalt 58 éves korában. Tudod hogy lett megoldva a pénz előkerítése? Mert igaz hogy egyedül élt a lányát( anyám) meg az unokáját (én) már az utolsó 10 évbe nem igen tudta anyagilag támogatni mert a jónak mondható 89.000 ft nyugdíjból csak a gyógyszere elment havonta minimum 30.000ft + a rezsi alsó hangon is 10.000 ft volt úgy hogy víz,gáz,villany meg egy kábeltv volt nála. Gáz csak a főzéshez meg a fürdő melegítéséhez illetve vízmelegítéshez kellet a fürdöbe, mert amúgy fával fűtött télen ami a végén már 80-90.000 ft tehát arra is össze kellett gyűjteni évközbe.

Ezek után örült ha hónap végére maradt annyi amiből megélt nem hogy még félretudjon tenni úgy hogy azért még 84 évesen is baromfikat tartott meg kertet gondozott hogy ne mindent a boltba keljen megvennie , ép ezért mindig azt mondta anyámnak hogy egyedüli örökösként igazán megteheti hogy eltemeteti ami jogos is volt.

Viszont tudod hogy sikerült eltemetni mert azért minket se vett fel a pénz? Úgy hogy tudtuk mit örököl anyám és annak alapján egy ismerőstől kértünk kölcsönt pénzt a temetésre hogy majd az öröklés után a pénzért az egyik örökölt földet megkapja. Úgyhogy gondold át ezt a demagóg dumát hogy azok tudnak félretenni, mert vannak olyan nyugdíjasok akik még ez alatt a szint alatt vannak na akkor ők miből tegyenek félre?
Vastagbőr Parasztelvakítás 2013.05.21 09:01:00
"A rendszerváltozás óta egyetlen politikai párt maradt talpon, ez pedig a Fidesz. Ezért nekünk erkölcsi kötelességünk az, hogy a kommunista diktatúra bűneit feltárjuk, megnevezzük a felelősöket, lehetőség szerint felelősségre is vonjuk őket, és ugyanakkor semmi se maradjon…..
öregember a kocsmából 2013.05.21 18:03:38
@Lencsés István: Már megint itt vagy kutya? Na irány vissza a kutyaházba és ott csaholj meg hazudj! Neked nem lehet tényed ahogy eszed sincs, neked csak a lifegő nyelved van amivel tisztára nyalod a gazdáid seggét.
öregember a kocsmából 2013.05.21 18:46:21
@Lencsés István: Ha a kutyámat megtudtam tanítani két lábon állni ami tény, akkor mi az akadálya annak hogy téged mint kutyát a gazdid ne tudjon megtanítani internetezni? Látod már le is buktál hogy kutya vagy. Mint mondtam neked nincs tényed csak lifegő nyelved ez a tény, nem az amit te írsz. Te hazug, csaholó kutya!
öregember a kocsmából 2013.05.22 00:05:32
@Lencsés István: Mi van blöki, gazdi kiadta a takarodó parancsot, hogy mindenkinek azt írod hogy ma már nem reagálsz rá? Szeretnél te fele olyan okos lenni mint én, az ecserin vet diplomáddal meg a utcasarkon őszeszedet bevert szájú transzi menyasszonyoddal együtt, aki lehet nem is létezik. Neked az általános iskola szint nem lefelé van hanem felfelé, mert agyi szinted kb egy papucsállatka szintjén van. Elismerésem a gazdidnak hogy ilyen értelmi képességű kutyát megtudott tanítani internetezni meg mellette hazudni ami azért már nem sikerült olyan jól, mert nem nagyon megy az neked, de mit is várjunk egy kutyától, már ez a teljesítmény is sikerszámba megy nálad, kutyus.
A korrupció zászlóshajója rendben szeleteli a törvényesített közpénzlenyúlás állami megrendeléseit. Ez legalább egy tiszta ügy abból a szempontból, itt már korábban megtörténtek azok a törvénymódosítások ami ezt lehetővé teszi számára, és nem is kell nagyon telehazudni…..
öregember a kocsmából 2013.05.10 14:53:47
@Lencsés István: Csaholj kutya, csaholj!!!!!
Michael Knight Trafikkomédia 2013.05.08 14:00:53
Úgy tűnik, hogy a dohányzás elleni küzdelem jegyében az állam kötelező állami feladattá tette a lakosság cigaretta-ellátását... Bravó! Egyre kínosabb a trafikmutyi végjátéka - a kormány pedig teljességgel röhejessé válik a történetben. Találós kérdés (az ilyesmi…..
öregember a kocsmából 2013.05.09 20:21:05
@Lencsés István: Ugass kutya, ugass!!!!!
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..
öregember a kocsmából 2013.05.08 13:36:46
@Lencsés István: Kutya vagy, méghozzá a csaholós fajtából. Ez már tény.
öregember a kocsmából 2013.05.08 21:22:23
@Lencsés István: Most is hazudsz, mert kutya vagy és internetezel. Ez már tény.
öregember a kocsmából 2013.05.09 20:11:51
@Lencsés István: Neked a csaholó nyelveden kívül amivel a gazdáid seggét nyalod fényesre semmid nincs, nemhogy tényed nincs, hanem még annyi eszed sincs mint a többi kutyatársadnak. Ez a tény, nem az a hülyeség amit ide irkálsz.
Nem hinném, hogy nagyon egyedül lennék a világegyetemben azzal az életérzéssel, hogy Szanyi Tibor nem tartozik a gyengéim közé. Sőt. Körülbelül Kövér Lászlóval egy kategóriába tartozónak tekintem, ha a modortalan tahóságról van szó. Azonban most kivételesen nem elsősorban…..
öregember a kocsmából 2013.05.08 12:28:57
@Lencsés István: Hazudsz kutya, hazudsz!!!!! És ez tény.
öregember a kocsmából 2013.05.08 13:41:42
@Lencsés István: Kutya vagy, méghozzá a csaholós fajtából. Ez már tény. Amint @Silent Bob: is bebizonyította, tehát nem elég hogy kutya vagy de még ráadásul hazudsz is.
öregember a kocsmából 2013.05.08 21:19:40
@Lencsés István: Most is hazudsz, mert kutya vagy és internetezel. Ez már tény.
A Nemzeti Dohányboltok kapcsán épp a napokban nyilatkozta Giró-Szász András kormányszóvivő, hogy "a kormány 5 és félezer családi vállalkozást kívánt helyzetbe hozni a multikkal szemben (...) eddig mindössze 200 családi vállalkozás foglalkozott csak dohányárusítással,…..
öregember a kocsmából 2013.05.08 12:18:01
@Vidéki: Hazudsz kutya, hazudsz !!!!!!!
öregember a kocsmából 2013.05.08 15:10:17
@Vidéki: Csaholj kutya, csaholj.
Tegnap került fel a netre a közérdekű adatok megismerhetőségét akadályozó, 2 nap alatt átvert törvényhez kapcsolódó legbizarrabb videó: Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a törvény MELLETT érvel a…..