Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HenteSS88

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
Alighanem más nem is hiányzott a mai napból....A Keresztény Civil Szervezetek 5. Országos Fóruma, Parlament. Harrach Péter csepegtetett a hamarosan elkészülő családvédelmi törvényből, amin a KDNP dolgozik.A törvény a szokásos bebetonozott lesz: "Évtizedekre határozza meg a…..
Subba Nem tetszik a repped 2011.10.28 14:23:14
Szexy Tomi szexizik...
HenteSS88 2011.10.28 22:24:27
A szerbiai vagyonvisszaszármaztatási törvény körüli huzavona Jó hogy szólt, most már megnyugodtam  ...jelentette ki Aleksandra Jerkov, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga képviselőnője. Jerkov pártocskája képviseletében azt állítja, hogy a szerbiai restitúciós törvénynek…..
Subba A nap képe: Zsákmány 2011.10.12 11:53:00
Szép volt, Stüszi! (<--irónia) A sok hőzöngőnek azért jelezném, hogy az erdő nem a kibaszott macskák és kutyák játszótere, szóval a sok póráz nélkül az erdőben kutyát sétaltató - majd azon meglepődő hogy a férgecs elrohan és széttép egy őzet- faszt szivesen kilövöm…..
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
Nem gondoltam volna, hogy valaha vérmes Semjén Zsolt rajongóvá válok, de a magyar miniszterelnök-helyettes karakán kiállása az új szerb vagyon-visszaszármaztatási és kárpótlási törvény kollektív bűnösség elvét tartalmazó passzusai ellen, kifejezetten rokonszenves. Semjén…..
HenteSS88 2011.10.06 04:34:42
@MTi: Ha nincs Waffen-SS , akkor te most nem kommentálnál, mert az Eiffel torony tetején is vörös zászló lengene. Ezt ne felejtsd el. A világ szürke, Jack.
← 1991. június-szeptember A bejegyzést kommentelőink is szerkeszthetik! (szabályok) október 1-31. Folytatódik Vukovár ostroma. A jugoszláv katonák keményen megküzdenek minden egyes épületért: a frontvonal csak nagyon lassan változik. A horvátok (légierő hiányában) An-2-es…..
HenteSS88 2011.10.01 18:44:44
A szerb főváros második ilyen jellegű rendezvényét a héten felmerült biztonsági kockázatok miatt nem lehet megtartani. Az eredetileg vasárnapra (október 2.) tervezett demonstrációt megelőzően több arra utaló jel is volt, hogy a hatóság és a politikusok nagy része, valamint a…..
Elképzeléseim egy gazdaságról (7 éves) (Ezek a mai 7 évesek! Világéletemben pirosnak képzeltem a traktort, no de mit mond a félprofi?) Serbia Insajd: Pósa Károly egy észak-bácskai kisvárosban él, főállásban szellemi munkát végez (blogja itt). Mellette "nejlonparaszt";…..
Vastagbőr Adósságnyomás-mérő 2011.09.22 14:15:00
LOL :-) A kormany.hu-n lévő roppant bonyolult "csodaalkalmazás" 875 ezer forintba került a Nemzetgazdasági Minisztériumnak. Gratulálunk a Borg-s 2007 kft.-nek! "Sarkalatos hozzászóló" máris a segítségünkre sietett:"Lehet paraméterezni! <object…..
Tengap New Yorkban az ENSZ Biztonsági Tanácsa is összeült a többségében szerbek lakta észak-koszovói területek ügyében. A prishtinai albán vezetés ugyanis nemrég bejelentette: péntek reggel átveszik a Közép-Szerbiába vezető két "szerb–szerb" határátkelőhely…..
Horvátország A horvát közvéleményt megdöbbentette a hír: egy ügyvéd tegnap Zágrábban, fényes nappal lesétált a lakása alatti sportfogadó-irodába, és lelőtt egy vadidegen férfit. Darko Zadro (47) ügyvéd nem is annyira rejtett kettős élete már régóta értetlenséget és…..
HenteSS88 2011.09.16 20:00:52
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
HenteSS88 2011.08.21 09:10:32
@bureber: Pl a pedagógusok? Azért nem mindenki hulladék.
Lajos megkapta az évközi emelést a frankhitel-törlesztőjére Budapest Banktól, mert miért ne:Sokat olvastam mostanában a posztjaidat, mivel mi is a pórul járt frankhitelesek közé tartozunk és elég sok szó volt erről a blogodban. Az hogy a frank árfolyama hogyan alakítja a…..
HenteSS88 2011.08.19 14:06:38
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Belsőség Te jó ég, ez ilyen? 2011.08.03 12:03:08
Istenem, ha majd révbe érek, veszek egy új Corsát – álmodoztam évekig. Aztán izzadtam, dühöngtem és röhögtem egy hetet a volánja mögött. Mai cikkünk blogposztja...
"Már csak te hiányoztál nekünk!" – sóhajtottak fel a mérsékelt szerbek, ugyanis Anders Behring Breivik az ezerötszáz oldalas "Mein Kampfjában" kifejtette, hogy Szerbia 1999-es NATO-bombázását követően határozta el végérvényesen a kétfelvonásos…..