Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boksuli

1043 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boksuli-express Okosbögre 2014.06.16 08:22:42
Feltalálták a bögrét, ami tudja, mit iszol, mennyi a kalóriatartalma, és azt is, mikor vagy már eléggé részeg! A San Franciscó-i Mark One cég előállította az okosbögrét, ami megállapítja, a fogyasztó milyen folyadékot öntött bele, és az milyen kémiai elemekből épül…..
Boksuli-express Kutyafagyizó 2014.06.15 19:07:54
Egy Brightonban élő kutyatulajdonos úgy döntött, hogy a kutyusoknak segít a meleg miatti hőség elviselésében. A többi ebtartó legnagyobb örömére, fagyit kezdett el árulni a négylábúaknak. A kutyáknak speciális fagylaltot gyártanak, hogy az édesség nehogy megártson a falánk…..
Ha létezik varázslat a Földön, azt kell mondjuk, hogy a japánok feltalálták. A vízből egyelőre nem tudnak ugyan bort varázsolni, de süteményt már igen. Innen pedig csak egy ugrás, hogy bármi lehessen belőle. A képen látható bizarr valami, egy rizsből készült desszert, ami…..
  Jonny, csupán 8 éves, de tehetsége bendzsózásban a profikéval vetekszik. Jonny elmondása szerint számára a bendzsó a legszebb hangszer és kicsi kora óta imád játszani rajta. Városában csak 'Jonny, a csodagyerek'-ként emlegetik az emberek.   ..
160 évvel ezelőtt fénykorát élte, mára csak egy darab maradt belőle – és 20 millió dollárt ér.   A világ legrégebbi bélyegének gazdag és színes történelme van, június közepén fogják aukcióra bocsátani 20 millió dollárért, hiszen ez az egyetlen olyan bélyeg,…..
           ..
Kaliforniában a Cat House on the Kings nevet viselő macskaházban jelenleg több mint 700 macska él. 1992, a macskaház megalakulásának kezdete óta már 20 000 macskát és több mint 7000 kutyát mentettek meg, gondoztak, vagy adtak örökbe. Az amerikai Lynea Lattanzio 30 éve kezdte el…..
Azonnal népszerű lett a YouTube-on az a videó, amelyen az látszik, hogyan találják el rendkívül messziről egy papírrepülővel az Anglia-Peru mérkőzésen a perui focistát.   ..
Scott Sheppard viharvadásznak hatalmas szerencséje volt. A vilám a kezénél hatolt a testébe, átszaladt rajta és elég nagy mélyedést vájt a földbe. A férfi ennek ellenére csodával határos módon elsétált és komoly sérülések nélkül megúszta az esetet. A videón az látszik,…..
Jao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi…..
John Brooker unalmasnak tartotta a sövényt, ezért kitalálta, hogy alkot belőle valami csodálatosat. A kertészkedést sokan elintézzük annyival, hogy kigazoljuk a kertet, megvágjuk a sövényt, és ültetünk egy-két új növényt. A 75 éves John Brooker nem így tett azon a napon,…..
  A kitesurf extrém sport, a vízisí, és a sárkáneregetés egyfajta kombinációja. Mint minden sportban ebben is van egy bajnok, aki nem más mint Youri Zoo. Nemrégiben lett bajnok, amikor jól láthatóan nem ijedt meg egy sziget közeledésétől, inkább átugrott felette!   ..
Ha el tudunk képzelni olyan sportot, amit tényleg nem lehet a házikedvencükkel űzni, akkor az biztos, hogy a mászás. És mégis, Craig Armstrong, és örökbefogadott kedvence, Millie, a cicus együtt járják a tengerszint feletti métereket. Craig szerint Millie erre született: "Az megy…..
  Alig egy teáskanálnyi az iható naptejből három órás védelmet ígér a káros napsugaraktól! Végre búcsút mondhatunk a kellemetlen, ragacsos érzésnek a bőrünkön: itt a világ első, belsőleg ható, azaz iható napteje. A Harmonised H20 UV termék 30 faktoros védelmet…..
Az angliai Bornemouth-ban élő Poppy 24 éves és ezzel ő lett hivatalosan is a világ legidősebb cicája. Tekintélyes életkorával bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is. Emberi években számolva a cica 114 éves lett, ami csak két évvel marad el a világ jelenleg legidősebb embere, a…..
1. Kína: Ne mutass más ember irányába a pálcikáddal 2. Korea: Ne kezdj el enni, amíg az asztalnál ülő legidősebb ember el nem kezd. 3. Chile: Semmit sem ehetsz kézzel. Még a pizzát sem. 4. Olaszország: Ne kérj extra sajtot. Ha kérsz, azt tudatod, hogy nem főz elég jól a…..
Aki Új-Zélandra, Dunedin városába látogat, készüljön fel egy nem mindennapi sétára.  Itt található ugyanis a Baldwin Street, amely 35 százalékos dőlésszögével a világ legmeredekebbnek nyilvántartott utcája. Ha valaki le és fel sétál ezen az utcán, az annyi mintha 40 percig…..
Ez az alaszkai malamut az egyik legkülönlegesebb kutya a világon. Mégpedig azért, mert egyáltalán nem viselkedik kutya módjára. Ezt a kislányt úgy hívják, hogy Tally, és inkább hasonlít egy macskára, mint egy ebre. Imád napozni, de egyáltalán nem szokott például ugatni. Egész…..
  Három átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték…     Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már…..
A rózsaszín egy szín, a vörös telítetlen árnyalata. A vörös és a fehér keverésével állítható elő. A nyugati kultúrában az 1920-as években kezdődött, hogy a színek nemeket jelölnek. Az 1940-es évekig a rózsaszín a fiúkat jelölte, a kék a lányokat, mivel előbbi a…..
1913-ban az Egyesül Államok postarendszerének mindössze annyi kikötése volt, hogy a csomagok súlya nem haladhatja meg a az 50 fontot – ez nagyjából 22 és fél kilogramm. 1914. február 19-én ezt egy házaspár maximálisan ki is használta, amikor négy éves lányukat a postakocsival…..
Nem minden nap találkozik az ember ennyire inspiráló történettel. Néhány hónapja szárnyra kapott a történet, miszerint egy kis fülöp-szigeteki fiú rendszeresen eltűnt hosszabb-rövidebb időre. Az édesapja felfedezte, hogy titokban három beteg kóbor kutyust ápol. Miután rájött…..
A 69 éves brit Peter Glazebrook a Newark-ban lévő földjén és üvegházában óriási méretű zöldségeket termeszt. Már több világrekordot is magáénak tudhat. Többek közt ő termesztett a világ legnagyobb hagymáját, a legnagyobb burgonyáját, fehérrépáját és káposztáját…..
Kivételesen a szó jó értelmében, most a lemosható mocsokról van szó. A Tough Mudder a világ egyik legkeményebb rendezvénye. Vasember-verseny, ahogy a különleges alakulatoknál elképzelik. 16-19 kilométer hosszú akadálypályán kell végigfutni, amelyet általában 15 akadály…..