Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Béla Jr.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
ProgBlog A tömeg áll… 2013.03.17 18:49:21
„Tudják, hogy a gazdagokban és hatalmasokban nem bízhatnak meg, mert ők csak az angolok szerepét vehetnék át a szabadság nevében.” Richard Attenborough: Gandhi – 1982     Az ellenzék nem képes megmozdítani a bizonytalanokat. Pedig ezeknek a bizonytalanoknak a…..
Kovács Béla Jr. 2013.03.18 15:16:16
@RozsaNiki: a magasabb végzettségűek, akiknek a fizuja nem üti meg a bruttó 4 kilót. asszem, a szakmunkásképzőt végzettekre gondolhacc :)
Kovács Béla Jr. 2013.03.19 14:51:33
@RozsaNiki: diplomás, aki felettébb szarul keres.
tancsi?
Nem, nem csak magyar probléma. Globális probléma – sőt, a globalizációhoz tartozó folyamat az elvándorlás, a népességmozgás. A TÁRKI kutatásai szerint közel félmillió magyar él külföldön. De ez a létszám valóban ennyi? Fél millió magyar állampolgárnak van biztos,…..
ProgBlog Narancsőrség 2013.03.09 21:27:53
„Madrid határán állunk a vártán,Állunk tűzözönben minden poklon át.Őrködünk a vártán, Madrid népe álmán.Álljuk vad hadaknak minden ostromát.” Komját Aladár és Arma Pál: Madrid védői - 1936   Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója drámai hangú felhívást…..
Kovács Béla Jr. 2013.03.10 15:54:48
@Erhardt von Rheindars: kibulizottorszag.net
Kovács Béla Jr. 2013.03.10 16:11:43
@Erhardt von Rheindars: volt rá tizenöt éved, kb akkor került fel a netre:)
Kovács Béla Jr. 2013.03.10 17:08:44
@Erhardt von Rheindars: egészében véve érdekes cikk, van egy pár téma amin szerintem érdemes elvitatkozni (miért is szitokszó a liberális idehaza?), amire én utaltam neked, az kb ennyi: "Hamis az az unos-untalanul ismételgetett állítás, mely szerint a demokráciát leginkább a választáson való részvétellel lehet támogatni. Ez – így – nem igaz. A demokrácia lényege az önrendelkezés joga, illetve annak gyakorlása. Ha olyan körülmények állnak elő, hogy szavazás ezt nem tudja szolgálni, akkor a nem szavazás marad az eszköz mellyel e jogot érvényesíteni lehet. Annyi igaz, hogy demokráciákban a kérdés nem szokott így fölmerülni, de – pontosan erről szól ez az írás – Magyarországon olyan viszonyokat alakítottak ki a választás tartását értelmétől megfosztó, azt csak uralmuk állandósítására használó áldemokraták, amikor ez az egyetlen demokratikus út maradt az önrendelkezés jogának érvényesítésére."
A negyedik alaptörvény-módosítás 1. cikkében kimondja: "(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fenntartásának alpját. A családi kapcsolat alapja a…..
Kovács Béla Jr. 2013.03.10 11:39:04
@Nyekenyóka.: mi, a fidesz mellet, a demokrácia, a liberalizmus és nemutolsósorban a fiatalság ellen kiálló öregemberek örök értéket képviselünk
a kibertérben is, mióta világ a világ.
azért
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..