Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sümeghy

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Halmozottan hátrányos helyzetű honpolgár vagyok, vagyis orvos (rezidens) Magyarországon. Sokmindent lehetett olvasni mostanában a sorsunkról. Egy jól tájékozott ember ma már tudja, hogy bár a kezdő orvosok fizetése az utcaseprőkével megegyezik ugyan,…..
Tisztelt Munkahelyi terror! Szeretnék segítséget, vagy tanácsot kérni önöktől. Főnököm ultimátumszerűen közölte velem, hogy az eddigiekhez képest a jövőben heti két alkalommal kötelező jelleggel tovább kell maradnom a munkahelyemen. Alapvetően reggel 7-től dolgozom…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Több év után az akkori munkahelyem csődbe ment, felszámolás alá került. Hirtelen kellett állás, így egy régebbi végzettségemnek köszönhetően gyakornoki pozícióba kerültem egy nagykereskedésnél, azzal az ígérettel, hogy cirka fél-egy éven…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! A főnököm, aki egy 50 év körüli hárpia lassan kezd az agyamra menni. Számtalan idegesítő tulajdonsága közül az egyik leginkább kibírhatatlan, hogy állandó jelleggel azt állítja, hogy ő mondott nekem valamit, csak én nem emlékszem rá. Ez…..
Sziasztok!   Rendszeresen olvaslak benneteket és sok durva sztorit találtam már nálatok. Az enyém nem annyira brutális, viszont igen csak kellemetlen helyzet. A főnökömről osztanék meg pár apróságot.Amikor a céghez kerültem, még nem ő volt a vezető, de egy tulajdonosváltást…..
Tisztelt Munkahelyi(T)error! A napokban attól volt hangos a média, hogy Magyarország egyik legnagyobb hiper cégénél elszaporodtak a rágcsálók. Nevet felesleges volna írnom, gondolom tudják, hogy melyik cégre gondolok. Rögtön a hír után a cég szóvivői cáfolni igyekezték ezt a…..
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
Tisztelt MT!   Január óta, mióta munkanélküli lettem, nagyon sok önéletrajzot elküldtem különböző megadott email címekre. Ebből konkrétan háromra kaptam valamilyen visszajelzést. A többi önéletrajzom az sem tudom, kinek a gépén landolt, és vajon merre kering most? Nem…..
Tisztelt Blog! Egy ügyfélszolgálaton dolgoztam az elmúlt két esztendőben operátorként. A munkámmal elégedettek voltak, nem volt panasz rám, úgy érzem jól dolgoztam. Sajnos a vezetőség lecserélődött a tél folyamán és úgy gondolom, egész egyszerűen volt emberük a helyemre, a…..
Tisztelt Munkahelyi terror!   Egy elég faramuci helyzetet szeretnék elmesélni önöknek és ha valaki tudna tanácsot is adni, azt nagyon megköszönném. Elég kilátástalannak tűnik számomra a dolog, nem nagyon tudom, mihez kezdjek.   A következő lenne a problémám: Április…..
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
Kedves MHterror blog!   Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a történetemet. Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy elküldöm önöknek levelemet, hátha ettől legalább jobban fogom érezni egy kicsit magamat. Minden akkor kezdődött, amikor korábbi munkahelyem megszűnt.…..
Tisztelt MT! Azért fordulok önökhöz, mert egy elég lehetelten helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Pontosabban a volt munkahelyemen, ugyanis már elbocsájtottak, de amilyen körülmények között, az nem emberi. Egy éjjel nappal nyitva tartó boltban voltam pénztáros. Napi 14 órát…..
Sziasztok!   Nem igazi terror, inkább egy kis színes a pénteki napról. Irodában dolgozom 10 másik emberrel együtt. Több korosztály is képviseltetve van, a 22-től a 40 -ig. Nagypénteken szokásos munkanapot tartottunk, azaz nem volt apelláta, mindenkinek be kellett jönnie, volt,…..
Sziasztok! A héten egy elég érdekes interjún volt szerencsém részt venni. A hirdetés az egyik portálon volt fent,, már kora reggel elküldtem az önéletrajzomat és reggel kilenckor már hívtak is telefonon. Még aznapra kaptam egy időpontot délután kettőre. Összekaptam magamat,…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Sosem gondoltam, hogy egyszer nekem is lehetőségem lesz egy sztorival előállni, de egy meglepő tegnapi telefonhívás remek témát szolgáltatott. Meghökkentő beszélgetés volt, már-már hajlanék rá, hogy komikusnak nevezzem, ha nem én lettem volna…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Sok történetet végigolvastam már az önök oldalán, most eljutottam odáig, hogy én is leírom a saját történetemet. 46 éves nő vagyok, már benne vagyok a korban, ami a munkakeresés nehézségeit illeti, pedig nem érzem magamat öregnek. Az…..
Tisztelt Terror! Életem első munkahelye maga volt a pokol. Kikerültem az iskolapadból, sajnos nem vettek fel az egyetemre, mert csupán egyetlen helyet jelöltem meg és jelentkezők hiányában nem indult az a szak abban az évben. Nem akartam egy éven keresztül otthon dekkolni és nem is…..
Sziasztok! Én nem a saját, hanem az apukám történetét szeretném megosztani veletek. Apukám felszolgáló, 50 éves, több mint 30 éve a szakmában. Üzletvezető-helyettesként dolgozott egy étteremben, ahol vezető váltás volt, mondanom sem kell vitték a saját slepjüket... (Az…..
3 éve munkanélküli vagyok , vegyük úgy hogy mióta kikerültem a suliból.Rendszerinformatikus vagyok. Jelentkeztem egy számítógép karbantartó állásra.Ezen a címen meg is lehet tekinteni amíg még fenn…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretném Önökkel megosztani a történetemet. 58 éves vagyok, az előrehozott nyugdíj előtt 1 évvel. Hosszú hónapok óta nem tudok munkát találni. Középfokú kereskedelmi képesítésem van és felsőfokú áruforgalmi szakvizsgám. Most már ott…..