Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megoldó

0 bejegyzést írt és 406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Azt hiszem 2022.09.15 01:00:00
Érdekes frizura. Sötét lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Egy vásárlási - felújítási tippsorozatot osztok meg, mellyel néhány egyszerű lépésben a semmiből szerezhetnek újszerű akkus csavarozót. Írásom a hozzávalók fellelhetőségéről és jellemzőiről szól, az összeépítésről százával találnak kipróbált, dokumentált anyagot. Még ponthegesztő leírással is…..
Bár a "méret nem minden", ha nem olvastál utána a következő nevezetességeknek, nagy valószínűséggel csalódni fogsz bennük - nem tagadom, én is jártam már így. Veletek mi a helyzet? Kicsivel több, mint két évvel az első rész megszületése után annyi komment, ajánlás és emailes javaslat gyűlt össze a…..
Az elmúlt napokban megtörtént, hogy a XXI. század politikai kommunikációs csatározásai az állítólagosan az egyik legfontosabb EU-s tisztség személyi kérdéseit, nevezetesen Ursula von der Leyen jelölését is háttérbe tolták: feltűnésével határokon átívelő munka vette kezdetét, hogy a posztokért vívott…..
- Jó napot uram, miben segíthetek? - Ebédelni szeretnénk a feleségemmel. Tudja, vasárnaponként szeretünk kimozdulni, ne kelljen már a főzéssel bajlódni egy ilyen gyönyörű, verőfényes őszi napon. - Uram, a legjobb helyre jöttek, biztosan állíthatom, felejthetetlen élményben lesz részük! Ajánlhatom…..
Megoldó 2019.03.06 20:09:09
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
A rendszerváltás befejezése egy borongós februári vasárnapra esett 2019-ben. Ekkor győzte le félkézzel és mit sem sejtve az ex-lmp-s Karácsony Gergely az egykori állampártot 81% : 19% arányban saját házi bajnokságukon. Ekkor még nem sejtettem, hogy ugyanazon a héten saját magát is padlóra küldi…..
Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon. Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait. Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az…..
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
    Totális támadást indított a Fidesz azon magyar emberek által megválasztott országgyűlési képviselőkkel szemben, akik törvényes jogukkal élve ellenőrizni akarják az állam által működtetett és közfeladatokat ellátó intézményeket. Pedig a demokrácia egyik alapelve, hogy amely politikus mandátumot…..
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
A parlamenti ellenzék lezárta a pulpitust a rabszolgatörvény szavazása előtt. Latorcai János a saját helyéről vezeti az ülést - amely önmagában házszabály-ellenes -, Csárdi Antal LMP-s képviselő videója szerint pedig a képviselői kártya nélkül is lehet szavazni, azaz a kormánypárti képviselők…..
Három poszttal korábban írtam, amit a tudomány és a kiválóság hazai üldözésének gyakorlatával illusztrálnék most, nem egészen függetlenül Magyarország legfontosabb erőforrásának és exportcikkének, az emberi elmének a megfojtásáról egy prosztó rezsimben. "Igazságos egy személlyel úgy bánni, hogy…..
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
Zónázó vonaton ülök. Korán érkeztem, két perce állt be a vonat. Felszálltam és leültem az ablak mellé. Még huszonhat perc van az indulásig. Rengeteg időm van. Bedugom a fülesem és a telefonom a kedvenc rádióadómra hangolom. Előveszem az e-könyv olvasómat és folytatom a megkezdett krimit. Mikor újra…..
Olvasónk saját bevallása szerint is csak többszöri nekifutásra bírta idegállapotba kerülés nélkül leírni a sztoriját, amin nem is nagyon lehet csodálkozni: a bank téves nyilvántartása miatt hetekig tartó ügyintézésre kényszerült, ráadásul 2 azaz kettő forint miatt, aminek nyilván a többszörösébe…..
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
A 15 + 15 legnépszerűbb kínai kütyü, a legtöbb bőven 10 ezer alatt, akár karácsonyra is kedvenc áruházunkból...
Megoldó 2018.10.25 23:51:24
Vannak tények, melyek bármit teszünk is, akárhogy tagadjuk, tények maradnak. Sokszor nem is tehetünk róla, hiszen nem működik semmi és senki hibátlanul. Ilyen tények az orvoshiány, a pedagógushiány, a hajléktalanság és még sorolhatnám. Napvilágot látott egy hír a 24.hu-n, miszerint a budafoki…..
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
Megoldó 2018.10.18 21:45:34
Ez veszélyes! Túladagolás 2018.10.01 12:15:02
Alább egy kitalált történet olvasható. Minden egyezés a valósággal csupán a véletlen műve. Tegnap furcsa álmot láttam: Mikor a kapitány bemondta, hogy 2 óra múlva érkezünk Londonba, kicsit ideges lettem. Az Orion este nyolckor kezd a Chelsea ellen, addig még el kell foglalni a szobát, no meg a…..
A szakértelem morzsáit is lesöpörte a Fidesz a közmédia asztaláról, ugyanis mostantól az a Papp Dániel vezeti a közpénzen fenntartott, és a kormány szája íze szerint működő MTVA-t, akinek papírja van arról, hogy hírhamisító. Egyre inkább az az ember érzése, hogy a Fidesz szánt szándékkal köpi szembe…..
Milyen kérdések lesznek az interjún? Kikkel fogsz találkozni? Hogyan készüljek? Beszélnem kell angolul is..? Ezek az első kérdések, amik az interjú során mindenkinek eszébe jutnak. Amikor kikerülünk egyetemről, főiskoláról, eljön az idő, hogy állást keressünk. Ugyan a főiskola ideje alatt sokan…..
Megoldó 2018.09.30 10:34:32
@Barkalot: A szar melóra kell csak lasszó, a jobb állások jó pénzzel egyelőre még foglaltak, és nem is nagyon hagyják hogy kívülről bekerüljön bárki...
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..