Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lotyóbridzsida

0 bejegyzést írt és 651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjük a kérdést, és persze tudjuk: azt akarják a munkáltatók hallani, hogy meg tudod oldani, van nagymama, van apja is a gyerekeknek, stb. Aztán ez vagy elég a győzelemhez, vagy nem. Tulajdonképpen lehetsz te akármilyen felkészült szakmailag, akármilyen kedves-rendes személyiség, akivel jól…..
Viszonylag ritkán sütök sós sütiket, mert eléggé édesszájú vagyok. Úgyhogy, ha nekiállok sütni, akkor 10-ből 9-szer inkább valami édesség lesz belőle. De ha pl. vendégek jönnek hozzánk, akkor nem jön rosszul egy kis rágcsa vagy sörkorcsolya. Ezt a sajtos rudat még akkor is össze lehet dobni, amikor…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
Lotyóbridzsida 2018.10.19 11:37:42
@Spiny_Norman:

:D:D:D:D Pontosan!
Ezen röhögtem, hogy "micsoda férfi" bakker, mindig ilyen fiúra vágytam, aki rajzol nekem egy négyzetet, hogy lefekhessek bele!!! :D :D :D
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Lotyóbridzsida 2018.10.12 14:47:36
@Chuck Νorris:

Katarsztrófa turizmus - Éjjeli féreg c. film - szindróma
Ebben az évadban tökélyre fejlesztették a semmit ragozni 1 órán át.
Valamivel ki kell tölteni az adásidőt.
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Lotyóbridzsida 2012.10.21 18:12:17
@Estevez atya:

hát most azért én örülnék, ha csak 1-2 jó mondatot odabökne, ha énekes lennék, láthatott már karón varjút az öreg, lehet, hogy van némi tapasztalata. Semmit sem jelent, hogy nem óbégat a műsorban, attól még jó mentor lehet.
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
Lotyóbridzsida 2012.10.18 12:13:00
@ethan blow:

Tökéletesen elkaptad a lényeget, sajnos...
Lotyóbridzsida 2012.10.18 12:16:07
@ethan blow:

Persze itt is igaz a lótúró és a veréb esete, szóval sajnálni nem kell őket, csak konstatálni a tényt, hogy ezek szerint ez egy kifogyhatatlan történet.
Pedig nemtom milyen nagy élmény az 679. falunapon elénekelni 5245-ödjére ugyanazt az 5 dalt...
Lotyóbridzsida 2012.10.18 14:58:33
@habakukker:

visszafogottan már minden ember tud róla Magyarországon, hogy A: válik B: verte a férje...??? Amíg élek nem értem meg miért kell kitenni ezt az ablakba...főleg miért kell a hajdúhoz menni vele.
Ott hagytuk abba az albánmagyar buzukista és az ötezres kurvák kalandjait, hogy a Tünde nevűvel Dzsonesz műbalhézott, te engem szivatol, mondta, nem tiszták a szándékaid, pedig a festett fekete frizurát fegyverré faragó férfiarcú faluszája feszt fuvolázná facér faszink felálló…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Lotyóbridzsida 2012.10.13 17:21:26
@Tjuca:

Lehet, hogy a te füleddel van a baj inkább, nem?:))
Lotyóbridzsida 2012.10.13 17:35:28
@váj mí:

Nem vitatkozom senki hangszínén, de tök uncsi, hogy mindenki sugárban okádik itt elismert művészek tehetségén. Leszólni nagyon megy. Utánuk kellene csinálni, vagy legalább megpróbálni, aztán lehetne fitymálni.

Mindig ugyanaz a lemez: jön valami új szórakoztató műsor: fúúúúj, fúúúj, mindnenki béna, meg hülye, meg ronda...fúúújjj...de azért nézem, naná, de fúúúúújjj...
Mindig ugyanaz a lemez. Nem unalmas???

A kérdésem nem neked szól, csak általában nagyon-nagyon unom már ezt az áltlános negatív hozzáállást.
Amikor Alekosz kereste a mátkáját, észrevettük, hogy a fülében ott van egy bigyula, amin keresztül minden bizonnyal utasításokat kap a műsor szerkesztőitől, ide menj, Alekosz, oda menj, Alekosz, most fogd meg a csöcsét, nevess, vegyél levegőt, most ne beszélj. Az RTL nem nagyon…..
Lotyóbridzsida 2012.10.09 22:15:44
Cseke Eszter és S. Takács András pénteken Karlovy Varyban vehette át a zsűri különdíját a legrégebbi turisztikai-utazási filmfesztiválon, az idén 45 éves TourFilmen az M1-en vetített On The Spot: Törzsek című sorozat erbore törzsről szóló epizódjáért. A fesztiválon…..
Erős Antónia mélyen a kamerába néz. Mos, hogyt az életveszélyes budapesti metrókról és a a Matolcsy-csomagról szóló anyagokon túl vagyunk végre jöhetnek az igazán fontos hírek. Drogozott Zámbó Krisztián. Ja nem most, évekkel ezelőtt, és csak marihuánát szívott, de…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Lotyóbridzsida 2012.10.07 16:45:28
@pushpang (univerziális határeset):

az a rossz hírem van, mint hasonló pisze orrúnak, hogy pisze orrba belelátsz.:D
cserébe nem kell nagy duda orrot nézegetned.:D
Lotyóbridzsida 2012.10.07 17:55:36
@pushpang (univerziális határeset):

gyerekorr!:D ez jó és tényleg találóbb.:)))

Egyébként szerintem illik az arcához és ez a lényeg. Az összhatás kellemes.
Lotyóbridzsida 2012.10.07 17:57:08
@Patreides:

nem a pop, csak a "tehetségkutatók".:))
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
Lotyóbridzsida 2012.10.05 16:19:00
@don padre:

"ha ennyire fontos a kefélés" - hihetetlen álszent ez a duma, szűzanyám....

Mégis hogyan lehet elfelejteni, hogy valaki volt fiatal??? És akkor milyen érzései voltak??? Egy egészséges, 18 éves NŐ-nek igenis vannak már szexuális késztetései, vágyai, stb. Akkor ismerkedik meg a szexualitással, a saját szexusával.
Nagyon-nagyon korlátoltnak, szűk látókörűnek és nem kevésbé végtelenül rosszindulatúnak - hogy a prűdséged ne is említsem - kell lennie annak, aki erről mást feltételez (=kefélés éjjelnappal, pföjj).

Egyébként pedig, csak nem savanyú a szőlő??:)
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
Lotyóbridzsida 2012.09.27 10:44:56
@hinnyemánahétszázát:
csatlakozom...:(
asszem leszokom mostmár végleg az indexről, mert annyi szemét van rajta, hogy az épeszű ember nem bírja elviselni, inkább távoltartja magát tőle...
nagyon-nagyon szomorú, hogy ezek után az emberek után még mindig rohangál a média, mert nincs érdekesebb hírforrásuk, és akkor jól lehet kaszálni mások nyomorán...
hát ezért fog kipusztulni hamarosan az emberiség, mert ez az átlagszint...
A nők állandóan önrendelkeznek, bukott ki egy nőgyógyászból arra utalva, hogy az anyáknak nem kéne olyan okosnak és öntudatosnak lenniük a születés körüli témákban. A hétvégi Civilek Éjszakáján a Születésház Egyesület szervezett kerekasztal-beszélgetést. Az alaptéma a…..
Nesze!szer Szülsz te rendesen? 2012.09.13 18:41:07
Eddig nem szólaltunk meg a témában... pedig... Gyűjtöttük az aláírásokat még tavasszal, hogy a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszak önálló törvényi jogállásra emelkedése. Buzdítottuk az olvasókat, titeket, hogy jöjjenek ők is, és jöttetek is rendesen. Meg…..
Lotyóbridzsida 2012.09.14 12:22:25
@gigabursch:

lehetnél képviselő a parlamentben, olyan nyitott gondolkodású és jóindulatú vagy az embertársaiddal.:)