Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dendrobatidae

0 bejegyzést írt és 543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jel arra vall, hogy a magyarországi demokráciát féltő, diktatúrát kiáltó hangok erősen túlzók. Nem épül itten semmiféle bolseviki teljhatalom, nincsenek az oroszok a spájzban. Mindössze annyi történik, hogy éppen ezekben a kemény hetekben derül ki alighanem mindenki…..
Dendrobatidae 2012.01.08 21:44:03
@Sét: "20 évet buktunk el, 20 év telt el és a legalján vagyunk még mindig..behunyjuk a szemünket és tűrjük."

Húsz éve is furcsa dolgok történetek:

"Róna Péter: Amikor a rendszerváltás megtörtént, - annak ellenére hogy voltunk néhányan, akik más tanácsot adtunk Antall Józsefnek, akinek egyébként a mostani Matolcsy György volt a fiatal jobbkeze - hogy nem kell az azonnali liberalizáció, nem kell azonnal lebontani a vámokat, nem kell azonnal szabadpiacot teremteni a tőkének, nem kell azonnal mindent eladni, és nem igaz, hogy mindent magántulajdonba kell juttatni. Én ezt mondtam. Megjegyzem, hogy annak idején a pénzügyminiszter, Rabár Ferenc volt, aki ezt a nézőpontot képviselte. Ezzel szemben állt Matolcsy György, aki az azonnali liberalizáció elkötelezett híve volt akkor."

A 16.perc 40. másodpercétől érdemes hallgatni a videót:

www.youtube.com/watch?v=7-vZ32WJQnA

És most ő küzd a "gazdasági függetlenségért" nagypofával a bandájával. Itt húsz éve idiótának néznek mindenkit. De egyszer böjtje lesz ennek, ez egész biztos.
Vastagbőr Háromból három se 2012.01.07 10:31:00
Szerintem kipróbálták, mit használnak a szemét brókerek...... szerintük, aztán....hát ez lett belőle. Vagy tényleg meghirdették köztük a Nagyotmondó Versenyt. Akárhogy is, Giró-Szász mérföldekkel lekörözte Gabikát. "A kormányszóvivő a bankbetétek biztonságáról…..
Dendrobatidae 2012.01.08 14:31:55
@laspalmas:
Szeva Laspalmas! Azért ez az info is megérne egy posztot, sőt még egy két parlamenti felszólalást is:

A videó a 16. perctől kezd érdekes lenni:

"Róna Péter: Amikor a rendszerváltás megtörtént, - annak ellenére hogy voltunk néhányan, akik más tanácsot adtunk Antall Józsefnek, akinek egyébként a mostani Matolcsy György volt a fiatal jobbkeze - hogy nem kell az azonnali liberalizáció, nem kell azonnal lebontani a vámokat, nem kell azonnal szabadpiacot teremteni a tőkének, nem kell azonnal mindent eladni, és nem igaz, hogy mindent magántulajdonba kell juttatni. Én ezt mondtam. Megjegyzem, hogy annak idején a pénzügyminiszter, Rabár Ferenc volt, aki ezt a nézőpontot képviselte. Ezzel szemben állt Matolcsy György, aki az azonnali liberalizáció elkötelezett híve volt akkor.

Riporter: Ellentéte a marxizmusnak, ami abszolút annak az ellentéte.

Róna Péter: Pontosan. Ugye az történt, hogy jött az azonnali liberalizáció, mindent azonnal feladtunk és azonnal elvesztettük a belföldi piacainkat, és elvesztettük a legfontosabb gazdasági ágazatok feletti bármiféle ellenőrzés lehetőségét..."

Tehát a 16. perc 30 másodpercétől:

www.youtube.com/watch?v=7-vZ32WJQnA

A mi kis nem-ortodoxunkról, gazdasági szabadságharcunk szellemi atyjáról kiderül, hogy ő volt a privatizáció legnagyobb szorgalmazója a rendszerváltás után Antall jobbkezeként. Igaz akkor még ortodox neo-liberális volt, mint a Viktor.
Egy értelmes párt ezzel két nap alatt meg tudná buktatni ezt a barmot, csak ütnie kéne a vasat, amíg meleg. De sajnos nincs értelmes pártunk...
Dendrobatidae 2012.01.08 18:10:32
@nyuggervadász:
Szivesen!
Látod, a neoliberális jobbkézből unortodox jobbkéz lett. Észrevétlenül, a narancsos rajongók tapsa közepette. Ebből is látszik, hogy az egész rendszerváltó csürhe egy zárt kaszt, emeszpéstől, fideszestől. Ha már végképp elkúrtak valamit, belőlük lesz a saját maguk ellenzéke is. Ezek szélhámos bűnözők, nem hagyományos értelemben vett politikusok.
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
Dendrobatidae 2012.01.04 21:30:23
@Enrico72:
"Sajnos shortolják a forintot. a a baj."
Az bazmeg. És erre, meg a hasonlóakra nem kellett volna felkészülni, mielőtt szabadságharcoskodni kezdtek? Fontos mindig tátott szájjal belerohanni a faszba?

Egy harchoz legelőször is STRATÉGIA kell! Nem idióta, összevissza hadoválás gyorsnaszádokról meg kokikról. Ez nem a gazdálkodj okosan a kisszobában, hanem a tízmilliós Magyarország! Fel tudjátok egyáltalán fogni a kettő közti különbséget???
Dendrobatidae 2012.01.04 22:18:09
@szabogyula:
"Lehet , hogy Viktorék elszúrják , de offshore-munkásosztály-baloldalt SOHA !"

Pedig igencsak úgy tűnik hogy éppen Viktor hozza vissza a szarból a "baloldalt" az idiótábbnál idiótább elkúrásaival. Szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnt ez még majd két éve. De neki sikerülni fog. Gratula!
Dendrobatidae 2012.01.04 22:45:09
@Viktus: Például. Fel lehetett volna belőle építeni az egész mezőgazdasági feldolgozóipart, plusz bónuszként megvásárolni vagy felépíteni mondjuk egy oroszországi/ finnországi/baltikumi... áruházláncot, hogy legyen hol eladni a terméket.
De nem. Ezek a nemortodox szabadságharc keretében úgy elbaszták, hogy nyoma sincs. És van ebben az országban egy rajongótábor, aki ezt nevezi gazdasági függetlenségi szabadságharcnak. Elszomorító ez a mérhetetlen, feneketlen ostobaság.
Ebből én a demokrácia keretein belül nem látok kiutat.
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
Dendrobatidae 2011.12.23 19:44:06
@Herr SturmLikudnik:
Azért sokat elmond ezekről az elmebetegekről, hogy a tüntetők ellen "személyi szabadság megsértése" a vád. Majdhogynem emberrablás, amiért elállták a kocsibejárót és a képviselő"urak" csak gyalog tudtak volna bemenni a Parlamentbe.

Magyarország közélete egy kabaré. De ezeket a marhaságokat még ezzel sem lehet magyarázni. Itt már súlyos elmezavar mutatkozik a hatalom birtokosainak a környékén.
Mandiner blog Ajándék 2011.12.23 14:01:00
(Az LMP történetének második értelmes akciójáról később részletesebb tudósítással jelentkezünk.) ..
Dendrobatidae 2011.12.23 15:03:59
@balint60:
"Ez a hülye Fidesz nem nyugszik addig, amíg nem csinál mártírt Gyurcsányból."

Csak visszaadják Gyurcsánynak a segítséget. Nyolc évig a szocik építették fel a nyamvadt kis Orbánt valamiféle ellenzéki szuperhős karakternek. Most a Fideszen a sor...
Dendrobatidae 2011.12.23 15:07:14
@.Pierre Bezuhov.: Ha nagy a baj, a narancsszektát még mindig össze tudja hozni egy kis gyurcsányozás:) Eredmények híján nem is maradt nekik más örömforrás.
Vastagbőr Különvélemény 2011.12.19 16:11:00
Az AB elmeszelte a médiatörvény és a büntetőeljárási törvény több rendelkezését, valamint megsemmisíti az egyházügyi törvényt, részletek itt.Minimum "érdekesek" a Fidesz által kinevezett új alkotmánybírók különvéleményei a médiatörvény bizonyos pontjainak a…..
Dendrobatidae 2011.12.19 20:09:19
@zero: "A sajtó és a médiaviszonyok torzultságának ugyanis egy oka van: az állam és a pártok"

Na ez így konkrétan nem igaz. Persze ez is. De! A minap néztem valamelyik kereskedelmi híradó (azt hiszem rtl-klub) híradóját.
- földrengés akárhol, árokba csúszott személyautó Bivalybasznádon, elsüllyedt olajfúrótorony, lakástűz... A végén meg valami faszság zárásnak, mondjuk: "örülnek a friss halnak a stockholmi állatkert fókái..."
NULLA gazdasági hír, meg valami mínuszos politikai hír.

És ez ment már az elmútnyócévben is. Nem tudom, ezt a fajta szellemi igénytelenséget hogy kéne szétrobbantani, de az biztos, hogy ebben nem csak a pártok meg a politika a hibás. Mert sajnos sokan még mindig innen kénytelenek tájékozódni, mert nincs választási lehetőségük, mint a világhálón.
Dendrobatidae 2011.12.19 20:50:48
@bundi124: Már néhány éve én is leszoktam a tv-ről, de most vendégségben voltam, és éppen láttam ez a híradónak nevezett borzadványt. Komolyan megdöbbentő volt! Mintha súlyos szellemi fogyatékosoknak készítették volna.
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
Dendrobatidae 2011.12.18 22:51:20
@captain morgan:
Ja. Levonták, Orsós Vendelék meg elvonták. Ennyi.
De ettől még nincs semmiféle diktatúra. Ez a kormány a zemberek akarata volt. Mint Gyurcsányék is. Ez a demokrácia.
Dendrobatidae 2011.12.18 22:58:00
@Kőmíves Kelemen: "Egyetlen reális esély az lenne, ha a Jobbik is és a Fidesz is eltűnne a süllyesztőben, mint az SZDSZ tavaly."

Kiváló terv! Így maradna Meseházi meg Gyurcsók, a két rettenthetetlen gazdasági zseni.:))) Az vó'na ám a demokrácia! Végre beköszöntene az aranykor! Nyöhehe!
  Csak kapkodjuk a fejünket. Szédítő tempóban érkeznek a súlyos hírek, politikabuzi legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi hogyan változik. A január elsejétől hatályos, festményre kívánkozó alaptörvényt még két héttel a hatályba lépése előtt is össze-vissza…..
Vastagbőr Berágott a bankunk 2011.12.16 13:10:00
Orbán a múltkori megtört arcú tévéinterjújával szemben ma reggel már ismét a régi fényében ragyogva, sziporkázva, mosolyogva, büszkén és magabiztosan nyilatkozott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Fő téma a Bankszövetséggel aláírt megállapodás volt a…..
Dendrobatidae 2011.12.17 14:38:16
"Orbán a múltkori megtört arcú tévéinterjújával szemben ma reggel már ismét a régi fényében ragyogva, sziporkázva, mosolyogva, büszkén és magabiztosan nyilatkozott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában."

Gondolom a fél vödörnyi antidepressszáns, amit belenyomtak, megtette a hatását.

"A bipoláris zavar (bipolar disorder (BD)) – úgy is ismert, mint mániás depresszió (manic depression (MD)) – pszichiátriai kórkép.
Mániás diagnózis akkor állítható fel, ha a következő tünetek közül egyidejűleg legalább három, legkevesebb egy hétig fennáll[4][5][6]:
Mániás diagnózis akkor állítható fel, ha a következő tünetek közül egyidejűleg legalább három, legkevesebb egy hétig fennáll:
Fokozott önértékelés
Csökkent alvásigény
Fokozott beszédkésztetés
Gondolatrohanás
Könnyen elterelhető figyelem
Szokatlanul felfokozott aktivitás
Nyugtalanság
Kritikátlan, meggondolatlan cselekedetek.

A Duke Egyetem kutatói kiegészítették Emil Kraepelin mánia-osztályozását, ami így magában foglalja a hipomániát (főként eufória), a súlyos mániát (ide értve az eufóriát, az abszurd túlzásokat, a szexuális ösztön, az ingerlékenység, a változékony hangulat, a pszichózis, az üldözési mánia, az ellenséges érzelmek és az agresszió magas szintjeit), a szélsőséges mániát (erősen rossz közérzet, örömérzet megszűnése), a diszforikus (boldogtalan) mániát, és a kevert mánia két formáját (ahol a depresszív és a mániás tünetek egyszerre vannak jelen).

A Mayo Klinika és egyéb források megemlítik még, mint a mánia lehetséges tüneteit: az áradozó jókedvet, a túlzott optimizmust, a gyors, megállíthatatlan beszédet, a hevesen cikázó gondolatokat, az izgatottságot, a gyenge ítélőképességet, a meggondolatlanságot vagy olyan kockázatok vállalását, melyeket az egyén normális esetben nem vállalna, a túlzott aktivitásra való hajlandóságot, az alvászavarokat vagy a szükséges alvás csökkenését, a figyelem könnyű elterelhetőségét (folyamatosan vált egyik témáról a másikra), a koncentrálásra való képesség elvesztését, a szertelen és hivalkodó vagy túlzottan színes öltözködést, az ellentmondást nem tűrő modort, és a hajlamosságot abban a hitben, hogy kifogástalan szellemi állapotban vannak.

A mániás betegek fáradhatatlanul, mértéktelenül és megfontolás nélkül kerülnek olyan szituációkba, amelyekben nem képesek felmérni a bennük rejlő, vagy a társadalom által rájuk háruló veszélyeket..."
  Lehetne azzal kezdeni, vajon a „bazmeg” szó mennyire vált köznyelvivé? Mert nagyon. Nyugodtan föl lehetne venni a magyar nagyszótárba, mindenféle akadémiai szűrőn átjutna (ha még nem jutott át, nem tudjuk, nincs nálunk a B betűs példány). Hogy az ötvenes…..
Dendrobatidae 2011.12.15 22:23:46
@Atisz:
"Az Egyesült Államokban például a zászló és a himnusz is szent és érdekes módon senkinek még az eszébe sem jut, hogy gúnyt űzzön ezekből."

www.youtube.com/watch?v=7MIr-S6mwFk
:)))))))))))))))

Ennek ellenére dopmen egy köcsög. Kapuzárási pánikkal küzdő celeb. Legközelebb azzal fog bekerülni 2 percre a médiába, hogy elfingotta magát az operabálban.
A mi kis belterjes közéletünk már csak ilyen.
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
  Az államadósságot csökkenteni jó és bölcs dolog (még akkor is, ha esetleg túl későn kezdtünk hozzá, és az elmúlt évtizedben felelőtlenül felhalmozott adósság miatt fog elvinni minket az euróövezetet is rettegésben tartó rézfaszú bagoly). Az…..
Dendrobatidae 2011.12.05 17:50:24
@Vidéki:
Kissé túlcifráztad a mondanivalódat. Szerintem csak annyit akartál mondani: Vik-tor, Vik-tor!
De nektek már úgyis mindegy, mi történik. A ti szektás agyatok már menthetetlen.
"A régi típusú IMF-megállapodás, amelyet lezártunk 2010 őszén, az arról szólt, hogy ők megmondták, mit kell csinálni Magyarországon, és ha mi azt csináljuk, akkor adnak pénzt, és akkor mi nem fogunk összeomlani. Az új megállapodás lényege azonban az, hogy mi inkább…..
Dendrobatidae 2011.12.03 21:32:47
Matolcsy: Magyarország interkontinentális fordítókorong

hvg.hu/gazdasag/20111202_MatolcsyGyorgy_MagyarNovekedsiTerv_fordto?FullComment=true

Kelet-Európai-Banán, interkontinentális fordítókorong, Kulturális Galaxis, kulturális GPS, Magyarország lesz egyúttal Bajorország, Baden-Würtemberg, Lombardia növekedési övezetének keleti kapuja, továbbá az észak-déli irányú „új borostyánút” egyik állomása is és új gazdasági selyemút keleti kapuja...

Kész a Magyar Növekedési Terv!:)))))

(Csak erős idegzetűeknek!)
  Magyarország tizenöt éve, egyetlen infografikában. Kompország hullámvasútra száll...
Dendrobatidae 2011.11.25 20:22:49
@VI. Béla:
Attól még lehet szar. Sőt!
Dendrobatidae 2011.11.25 20:51:56
@VI. Béla: A gondolkodás és a kételkedés szabadságát.
Dendrobatidae 2011.11.25 21:15:19
@VI. Béla: Akár még liberálisnak nevezhetném magam, ha nem tudnám, hogy ma kik nevezik magukat liberálisnak.

Kiindulópontom természetesen nekem is van, amit igaznak tartok: A Természet nagyszerű működésének csodálata.
Ami mindent megmagyaráz. Idióta vallások és ideológiák nélkül is, sőt azok ellenében. Ennél szilárdabb alap és kiindulópont számomra nem létezik.
   Ezért a hadviselésnek törvénye, hogy ha tízszeres (túlerővel rendelkezünk), körül kell zárnunk (az ellenséget); ha ötszörössel, meg kell támadnunk; ha kétszeressel, akkor meg kell osztanunk (erőit); ha ugyanakkora az erőnk, akkor is képesnek kell lennünk csatát…..
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
Dendrobatidae 2011.11.20 11:36:38
@kennyking:
"Elszomorító, hogy az ország nagy része olyan ovációval fogadja az IMF-et ebben az országban, mint anno a szovjet felszabadítókat.Nem vagyok liberáls..."
Nem bazmeg. Te nem liberális vagy, hanem egy fasz, akinek szövegértési gondjai vannak!
Ki fogadta itt vagy bármelyik fórumon ovációval az IMF-et??? Egyszerűen csak arról beszéltünk, hogy ez előrelátható volt. Mert ez a szabadságharcnak álcázott, cél nélküli hőbörgés pontosan ide vezetett.
Mert ez egy valódi elkúrás volt. Semmi stratégia, semmi valódi ötlet, csak az igazi tahó kocsmai magyar rögvalóság, átemelve a politikai szintre: "Jó kebtudaltuk mán' he!.... Mekkorát beszótunk nekik, gecó!"

Aztán meg szembejött a valóság. Mert az idióta nanancscsürhe azért továbbra is hitelekből finanszírozza az országot, így valakitől mindenképpen hitelt kell szerezniük. Csakhogy előbb pofáztak, mint gondolkodtak volna valami alternatív pénzforrásról. A kínai és az arab megoldás becsődölt, ami várható is volt, ugyanis ők is hasznot akarnak a pénzük után, mint a csúnya bankok. Ezután megpróbálták eladni a fülkeforradalmi államkötvényeket a bankoknak, és mílly meglepő nem kellet nekik, Így maradt az IMF.

De persze narancséknál egyértelmű: "Világösszeesküvés történt az Univerzum legzseniálisabb miniszterelnöke ellen. Hiszen senki nem akart pénzt adni neki, mi más is lehetne ez! Ebből is látszik hogy Orbán Viktor egy zseni."
Szánalmas.
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Dendrobatidae 2011.11.07 18:34:37
@Meleardil Eressea Iluvadan:
És a sárkány nem Orbán Viktor véletlenül, aki éppen kordont bont?:)) Lehet, hogy a zellenség már a spájzban van, és ezzel a feketemágia szimbólumrendszerrel akarja lejáratni a Kárpátok Géniuszát?:))))
Dendrobatidae 2011.11.07 18:40:46
@Meleardil Eressea Iluvadan:
Szerintem ez a kép egyértelműen egy beépített antifülkeforradalmár diverzáns műve!
A Jó, Sárkányölő Szent György szerepében a POLICE feliratú rebiszes. A kordonok mögött sárkány képében Orbán, kordonbontás közben, aki éppen a saját farkába harap... illetve csak harapna, mert még azt is elvéti.:)))
Dendrobatidae 2011.11.07 20:57:44
@Hörömpő Töhötöm: Odabasz!:))
  Egy hét sem telt el azóta, hogy a Kerényi-féle történelmi festményekkel foglalkoztunk, s már meg is érkezett az öröm és boldogság újabb hulláma. Az alkotások többsége elkészült, és az FN24-nek köszönhetően a Széchényi Könyvtár fegyveresekkel őrzött, csak Kerényi…..
Dendrobatidae 2011.11.07 17:48:16
@LION_heart:

Szerintem te a trianonos képre gondolsz! Valóban erősen hasonlít valakire az a kis alacsony, barna képű fazon, kukoricagránáttal a kezében!:))))))
Dendrobatidae 2011.11.07 18:18:31
@Blassius: Tán csak nem az egyik fülkeforradalmi "művészt" üdvözölhetjük körünkben?:))
  Egészen elképesztő állapotokról és eseményekről számol be Kovács István riportja a hvg.hun. Ózd Somsály nevű városrészében komplett épületeket bontanak le a tolvajok, vagy legalábbis kilopják belőle mindazt, ami értékesíthető, vannak olyan utcák, amik gyakorlatilag…..
Mandiner blog Így kell címet adni 2011.10.29 08:01:00
Most mondja valaki, hogy nincs humora az elvtársaknak!..
Dendrobatidae 2011.10.29 08:49:07
  Keresetlen szavakkal tette helyre a one-issue Regnum! Portál (24 órában a királyságért) az épp párttá alakuló Negyedik Köztársaság! mozgalmat, a számozást állítva kritikája középpontjába (történelem- és mateklecke fitneszrepublikánusoknak). Korábban már a Gyurcsány…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
  Szóval az úgy volt, hogy a hazai antifasiszta, progresszív és toleráns értelmiség szombat délutánra tüntetést szervezett az Új Színház elé Dörner György igazgatói kinevezése ellen. Már csaknem két órája tartott az ordas eszmék bátor elutasítása, amikor egyszer csak…..
Dendrobatidae 2011.10.22 21:37:47
@zenebono:
Hagyjuk már ezt a toleranciát! Ez egy semmit sem jelentő lózung.
Nem létezik tolerancia, csak gyáva ember, aki nem meri elküldeni a másikat a búspicsába, vagy felvállalni másokkal szemben a véleményét, vagy esetleg csak sunyít, jól megfontolt önös érdekből.
Felnőtt ember nem lehet toleráns. Ez ellenkezik a emberi természettel. Ezért nem is létezik ilyen, csak a mesében meg a politikai handabanda szótárban.
Dendrobatidae 2011.10.22 23:22:25
@politicus:
"Szerintem egyébként az egy normálisnak nevezhető ország vége, amikor egy dörner elleni tüntetésen a CBA hallatán a résztvevők elkezdenek fütyülni. "

Hát amekkora szar a CBA, nem csodálom, ha fütyültek.

De a "normális országra" visszatérve, nem hinném, hogy újrakezdhető a rendszerváltás kori népi-urbánus szellemi recskázás. Ennek vége, bármennyire is szeretnék feltámasztani. Megmarad egy belterjes társaság röhejes problémájának.
Legfeljebb mint szórakoztató ipari produktumot lehet értékelni, ahogy egy ketrecben iszapbirkóznak a Dörner-Fábri és Sasjózsi-Verebes félék.

Az ország már túllépett azon, hogy lázba hozná a Nagykörúton belül világhírű, értelmiségnek nevezett beltenyészet belső problémája.
  Ha minden igaz, órákon belül kiderül, kik lesznek az ENSZ Biztonsági Tanácsának nem állandó tagjai. Szeptemberi felmérésünkben Palesztina ENSZ-tagsága mellett erről is kérdeztük olvasóinkat.   Válaszadóink 78,4%-a nyilatkozott úgy, hogy támogatja Magyarország…..