Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puttya

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
Remélem, Budapest várostörténészei majd legkésőbb 50-100 év múlva kiderítik és publikálják is, hogy 2011 őszén tulajdonképpen mi a franc zajlott a színfalak mögött a budai fonódó villamosvonal körül. Számomra ugyanis lassan kifejezetten parajelenségnek tűnik, ami a…..
Műsorváltozás lesz vasárnap este a Magyar Televízió M1-es csatornáján Mádl Ferenc halála miatt - tájékoztatta a Magyar Televízió kommunikációs vezetője az MTI-t. Kert Attila közölte: 21 órakor Az Este című műsorban Pálinkás Józseffel, a Magyar Tudományos Akadémia…..
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
puttya 2011.04.20 22:40:34
@vitézlajszló: Olvasd vissza a saját rosszindulatú szövegeidet. Ezek után a nem találod nagyobb álszentnek ezt a csöpögős dumát? "...mi ebben az országban soha ne érthessük meg egymást. Én sajnálom......és Te hogy vagy ezzel?"

"Erkölcsi piedesztálra" akkor emeled, amikor más erkölcsiségét kétségbe vonod.
puttya 2011.04.20 22:46:50
@Bandúr Kandi: Ennek az egész posztnak végülis csak ennyi a mondanivalója, amit itt írtál. Ez már egy régi történet. Irgalmatlan nagy tapintatlanság, hogy ezt régi történetet a legnagyobb keresztény ünnep hetére időzített a posztoló. Esetleg nem toleráns?
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
puttya 2011.03.31 20:45:41
@Bikli néni: egyet értek. Hat hónap letöltendő + komolyabb mellékbüntetés. Én örökre eltiltanám a járművek vezetésétől. A 2 év 4 hónap kicsit soknak tűnik.
Túl sok mindennel foglalkozik, túl sok mindent próbál meg szabályozni, és túlságosan is a 2010-es évek elejének gondolkodását akarja konzerválni. Hosszú várakozás után tegnap végre megismerhettük az új alkotmány tervezetének szövegét. A Véleményvezérnek a részletek egy…..
puttya 2011.03.19 13:10:33
@Szputya:
Szerintem meg nem olvastad el, mert akkor nem írnál ilyen zöldségeket.
Publius A Köztársaság ünnepe 2011.03.15 09:00:00
 „Egy van, mi különösen szívemen fekszik, mert Magyarhon jövője véleményem szerint attól függ. Különféle nemzetiségek iránt legyünk jogkiosztásban minél bőkezűbbek. Nem csak Ausztria halt meg, hanem Szent István Magyarországa is…” (Teleki László…..
 Kedves Olvasóink!Az Indexen hibásan szerepel a hír. Láng Zsolt sem az igenlő, sem a nemleges válaszok mellett nem foglal állást. Csak a kerületi lakók véleményére kíváncsi. egypar.blog.hu Telefonon folytatódik a szavazás az Elvis térről. Ahogy azt már pár napja…..
puttya 2011.03.10 20:15:45
@butus: Ha nem tűnt volna fel, akkor itt éppen nem a Láng akar elkeresztelni. De ne gondolkodj sokat, megteszik az előítéleteid is!
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
puttya 2011.03.09 16:49:42
@behin: TWÁ primitíven általánosít, ezért jogos a poszt
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
Közpénzt lopni nem csak úgy és annyit lehet, ahogy Hagyóék, Hunvaldék, Juhászék: nokiás és viszkis dobozokban, öt, tíz, húsz, ötvenmilliókat. Közpénzben kárt okozni lehet még ennél is közérdekrombolóbb módon, ráadásul jelentősen nagyobb összegben; most valaki itt…..
puttya 2011.02.28 22:35:08
@P. A.: Te olvastad ezt a levelet? "Képekkel illusztrálva"? Egy fia kép nincs benne, hacsak nem a logókra gondoltál. "Tételesen" Már a levél első mondata is hiányos, de a legjobban az tetszett, hogy a 19-es villamos Budapest fő turisztikai vonzereje. he-he
puttya 2011.02.28 22:42:00
@polpetti: Agyból nem megy.
puttya 2011.02.28 23:30:32
@boboo: Tagja vagyok a kerületi horgászklubnak, majd előterjesztem a javaslatodat. Egyébként nem vagyunk komolytalanok.