Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o.babarczy.veronika

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A kisvasutak barátai 2011.07.03 08:01:00
(Fotó: Oláh Gergely Máté)   Bizonyára akad az olvasók között olyan, aki a vasútmodellépítés szerelmese volt, könyveket gyűjtött a vonatokról, és rendkívül sok időt töltött gyerekként pályaudvarokon, hogy a szerelvények mozgását figyelje. Az is lehet, hogy némelyek a…..
Budapestről indították, országos rendezvényként folytatták a programsorozatot, majd Kárpát-medence szerte szerveztek eseményeket, és további céljuk: határok nélkül továbbadni a Hit által ihletett művészetekben rejlő Remény örömét.   Kis tüzeket…..
Nem Art Decor Hálószoba-titkok 2011.06.28 13:50:00
A kissé bulvárra sikeredett cím inkább térlélektani elemzés félét takar, a pihenés helyéről. Aki legalább két bejegyzést elolvasott már, tudja, hogy a térélmény és a nyugalom visszatérő és fontos kérdések számomra. Ezúttal a hálószoba kerül terítékre a mondott szempontok szerint. No és a cím sem…..
o.babarczy.veronika 2011.06.30 14:07:57
Mandiner blog Zöldút a nyugalomba 2011.06.25 08:01:00
  Kortárs városiként gyakran okoz némi lelkiismeret-furdalást, ahogyan egy nagyvárosban kell élnem. Mivel gyerekkoromban faluban laktunk, látom a nagy különbséget a természetet tisztelő és az azt semmibe vevő – vagy jó esetben csak nem ismerő – két felfogás…..
1. Bevezetés   Az alábbi útmutató egy hivatásos régész, egy jogász és egy olyan fémkeresős közös munkája, aki a hobbiját eddig is a leírt elvek szerint űzte. Az anyagot, mint magánszemélyek tesszük közzé, segítő szándékkal, de az nem tekinthető semmilyen hivatalos…..
  Mindennapjainkra számos környezeti tényező hat, amelyek befolyásolják kedélyállapotunkat, koncentrációs képességünket. Akár közösségi terekről, akár a saját otthonunkról legyen szó, érdemes mindazokat a szempontokat figyelembe venni, amelyek az életminőséget nagy…..
Túl vagyunk az újabb padlófestésen. Persze még ki kell várni a sok órás száradást, meg, hogy tényleg kopásálló-e az új festék, de bizalommal nézünk elébe. Az elmúlt hetek menekültszállás élményét egy talján festékcég magyar képviseletének köszönhetjük, nevezzük K-nak. Az egyébként jó termékeket…..