Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaadviráág

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem is tudom mit mondhatnék. Semmi újdonsággal nem tudok igazából. Azóta túltettem magamat azon az illetőn, sőt más valakin is. Most majdnemhogy teljes lelki nyugalom van bennem, de már megint ott van az a fránya "többet érzek mint barátság" szitu. Nem fogom kiírni a…..
Hát az a hétvége nem teljesen sikerült úgy mint ahogy én azt terveztem, de így sokkal jobban sültek el a dolgok. Az illető már nem tud érdekelni, mint pasi. Találtam valakit aki sokkal jobban megfogott. Na mind1! ez hosszabb! Annyi a lényeg h kb 2 hete egy majdnem 20 éves magyar…..
Csak egy lány a sokból hajaj(: 2011.03.10 15:12:04
 Most végre lesz pár nap nyugalmam. a mai nap már így is kész felüdülés volt. Suliban 2 szünetben le mentem cigizni volt osztálytársammal és suli után elhívott kajolni. Mind a ketten tele zabáltuk magunkat és kb gurulva kimentünk egy cigire ami után elindultunk. Útközben…..
 Nem tudom ti már voltatok e úgy h valamit eldöntöttetek egy érzelmetekkel kapcsolatban és az úgy is lett. Én igen. És most is ez lesz. Innentől fogva leszarom ezt az egész szarkeverést, élek tovább boldogan és nem érdekel, hogy ki mit mond. Leszarom a szarkeverőket is. Az…..
 Ha lenne választásom akkor talán én az érzelem mentességet választanám. De sajnos ilyen nincs. Nincs, olyan, hogy valaki érzelem mentes. Hiába állítja azt magáról. Én is próbáltam az lenni, de a lehetetlent nehéz megcsinálni. Mondhatni lehetetlen...Jobb lenne ezt most nem…..
Csak egy lány a sokból Vallomás 2011.03.06 23:52:00
 Vallomás Fáj a szívem. Tán így még sose fájt.Hiába kűzdök, hiába várok rád.Akármit tehetek, neked nem elég bizonyíték,hogy téged szeretlek. Nem az fáj, hogy másssal vagy boldog. Te is jól tudod ezt a dolgot.Tudod jól mit érzek irántad,Mikor testemet…..
Csak egy lány a sokból Mese 2011.03.06 21:17:16
 "Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány  De néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány..."Hát efelett a szemétdomb felett nem ragyog fel semmi... nem, hogy szivárvány, de még csak a nap sem. Itt mindig esőfelhők gyülekeznek... Ma…..
Csak egy lány a sokból Méreg... 2011.03.06 04:36:38
 Csak ülök az ágyam szélén és nézek ki ebből a fejnek nevezett szerkezetből amire rossz rendszert telepített a rendszergazda. Talán nem ez a legjobb megfogalmazás, de azt hiszem az operációs rendszerem kezd behalni. Ami nálam azt jelenti, hogy eluralkodott rajtam a káosz. Adatok…..
Csak egy lány a sokból szösz(sz) 2011.03.03 20:01:02
 Most, hogy így 2. napja nosztalgiázgatok visszajöttek a régi szép emlékek és a régi életérzés... Amikor nem kellett semmivel sem foglalkozni. Azaz kellett volna csak én nem tettem... Akkor olyan gondtalanul éltem... Egyre inkább úgy érzem, hogy szeretném visszakapni azt az…..
Hát ismét adok életjelet magamról. Ez a bejegyzés nem, lesz olyan rendezett és átgondolt mint az eddigiek voltak. Csak kis gondolat foszlányokból összeállt valami amiről úgy gondoltam le kell írnom. Úgy érzem, mintha valaki szteppelne a lelkemen. Úgy tiporja rúgdossa ahogy nem…..
 Eljött egy újabb nap amikor ismét magányosan töltöm az estém. Jó volt ez a pár nap csak kevés. Kevés ahhoz, hogy mindent megbeszéljünk. Pedig, olyan sok mindent akartam még mondani.  Azt mondják az ember társas lény. Én általában mégis egyedül töltöm a…..
Balatonnál nyaraltunk, előtte pár nappal tudtam meg, hogy terhes vagyok. Orvos még ezt nem állapította meg, ezt nyaralás utánra terveztem. Sajnos elkezdtem vérezni, éreztem, hogy baj van.   Párommal gondoltuk, hogy bemegyünk a keszthelyi kórház ügyeletére, talán nincs mégsem…..
 Néha tudom mit akarok, néha nem. Néha nagyon akarom, néha nem. Néha fáj, néha nevetek. Nem akartam szeretni. A szerelem csíráját is kiakartam irtani magamból. De nem megy. Nem akarok rá gondolni. Feledni akarok minden percet  amit úgy töltöttünk együtt mintha szeretnénk…..