Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcell.

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eljött az ideje, hogy a Roller újítson egy kicsit zenei palettáján. Ezért úgy döntöttünk, hogy rendezünk  egy latinos Salsa estet. Ebben segytségünkre lesz egy teljes Salsa csoport, akik tartanak egy kis csoportos tanítást a buli elején, annak érdekében, hogy minél…..
Információim szerint a Dream Csoport érdekeltségébe tartozó Stockxpert és Stock.XCHNG a napokban 100 százalékban a világ egyik legnagyobb képügynöksége, a Getty Images tulajdonába került, és ezzel lezárult az egy éve tartó felvásárlási folyamat.A Dream a két szájttal éves…..
Az interstitial az egyik legidegesítőbb és legbrutálisabb hirdetés - véleményem szerint. Van egy olyan fél poén a Monthy Python-nál (illetve a Holló színházban?), hogy miközben megy az előadás, bejön egy rendőr. Persze minden megáll, a rendőr besétál középre, ránéz a…..
Láttam egy hirdetést, ami fapados weboldalt hirdet, "ócsóért". Kisebb-nagyobb rendszerességgel hívnak fel ismerősök, hogy kellene egy olcsó weboldal. Rendszeres kérés ez az ügyfelek felől is: csináljunk valami olcsó megoldást.Nem egyszerű dolog elmagyarázni azt, hogy…..
Marcell. 2009.03.03 15:30:36
@Wishmylove(web2.0 designer): Direkt írtam az elején, hogy nem bántani akarlak és nem is annak szántam, sőt még meg is dícsértem a fejlécet, hogy szép. Ezek után besértődni..?

Nyilván nem szorulsz tanácsra, az interneten senki sem szokott, mindenki vérprofi. Én azért ha nekem írnak ilyen tippeket azt írom általában vissza, hogy "köszi majd átgondolom", aztán max átgondolom és hagyok mindent ugyanúgy, mert nem értek vele egyet..

UI: szívesen veszem az ötleteidet az oldalaim kapcsán, nyugodtan írj e-mailt, ha gondolod (Konrád nem hiszem, h örülne ha itt folytatnánk)
UI2: emlékszem olyan estre amúgy, hogy kaptam egy tanácsot, de nem fogadtam meg, mert nem tetszett az ötlet. Aztán eltelt 2 (két!) év és rájöttem, h tényleg igaza van az illetőnek. Módosítottam az oldalt és írtam az illetőnek egy e-mailt, hogy beérett a tanácsa. :)
...meglehetősen gyors. Köszönhetően a tavaly tavasszal indult Blip.fm szolgáltatásnak, mely lehetővé teszi, hogy a Twitter felhasználói egyszerűen és gyorsan tudjanak egymásnak zenéket ajánlgatni. (Ezeket hallgatják most éppen a twitterezők szerte a világon. Ezeket pedig a…..
Boldog Mikulást! Vagy mi...A cipőmbe (nincs csízmám, csak bakancsom) mailboxomba érkezett egy érdekes Mikulásos hír, és ennek kapcsán azt gondolom, érdemes megnézni, mitől is jó ez a vírusvideó!Aktuális.Profi kivitelezés.Van benne egy nagyon jó poén.Megszemélyesített.Felületet…..
Régen írtam arról, mennyi mindenféle csudahelyen írtak már rólunk, úgyhogy adok egy kis update-et, hátha érdekel valakit.Több mint egy hónappal ezelőtt szakértettük az Index tech-tudomány rovatában, elmondtuk, hogy mi a véleményünk az online szakításról. A cikket ide kattintva…..
Marcell. 2008.11.26 18:55:12
Én is írtam már párszor a reklámblokkolókról, és ahogy okosodnak a felhasználók, úgy válhat ez egyre nagyobb problémává. Az okosodás alatt azt értem, hogy minél többet használja valaki a netet (minél régebb óta felhasználó), annál inkább egyszerűvé válik számára a…..
Az online zenehallgatásról az embernek kapásból a szerzői jogi csatározások jutnak az eszébe. A direkt fájlcserén kívül talán nincs még egy terület aminek történetében ennyi harc és bezárt oldal szerepelne. A netes zenehallgatás egyik jelentős szereplőjének számító…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Nagyon sok ötletük, vagy komolyabb stratégiájuk nincsen. Legalábbis számomra ez derül ki a FAZ.net-en tegnap megjelent Zuckerberg-interjúból. A német lap munkatársa arról faggatja a Facebook alapítóját, hogy hogyan fognak betörni arra a német piacra, ahol már most is tízmillió…..
 Nyilatkoztunk már az MR2 - Pefőfi Rádiónak, azt mondták, majd szólnak, ha adásba kerül, ugyan még nem szóltak, de ha valaki hallott már minket a Kultúrfitnesszben a kultúrált szakításról beszélni, akkor szóljon. UPDATE: maga az MR2-Petőfi Rádió szólt, hogy "ma este,…..
Marcell. 2008.10.08 12:33:03
Onlinemarketing blog ETARGET: +3% 2008.08.08 10:25:44
Az ETARGET hálózatában nemcsak hirdetni lehet, hanem mi is kirakhatjuk saját oldalunkra az ETARGET hirdetéseit, így keresve pénzt az oldalunkon kattintókból.Ezt a bevételt az ETARGET - ha elérünk egy összeget - kifizeti. Most viszont van egy lehetőségünk, hogy ezt a bevételt…..
Igen egyszerű lenne persze a válasz arra, hogy használsz-e hirdetés blokkolót, azaz letiltod-e a hirdetéseket? De én ezt egy kicsit tovább viszem, és azt is megkérdezem: ha használsz, akkor miért használsz? (És mit használsz erre?)Egyébként becsülöm azon (jórészt Sanomás)…..
Az internet fejlődik. A penetráció nő. A reklámköltés nő. Ezek mind olyan dolgok, amit olyan természetesnek veszünk, mint azt, hogy nyáron melegebb van mint télen, vagy hogy az egyik kóla jobb, mint a másik. Erre pár napja Máth András elém rakott egy érdekes…..
Jaj, most mi lesz? Idén megnyertem a tanácsadó kategóriát a Goldenblog versenyen! Először is nagyon örülök neki, kellenek az elismerések ahhoz, hogy az embernek több kedve legyen írogatni.A blog szeptemberben lesz három éves. Nem állítom, hogy folyamatosan jó színvonalon, de…..
Webkettő pont Új lejátszó 2008.07.18 17:16:00
Vége a vizsgaidőszaknak, és ismét nagy erőkkel tudunk dolgozni. Elkészült az új player, lényegesen kényelmesebb lejátszást tesz lehetővé, ráadásul fel van már készítve a majdani "playlist" funkcióra. Ebből egyelőre annyit láthatsz, hogy bármelyik számra kattintva a…..
A legutóbbi írásom alapján, ami a Google Trends új eleméről szólt, jutott eszembe, hogy összeszedem, milyen módon is lehet arról információt szerezni, hányan is látogatnak egy adott weboldalt. Először nézzük meg, hogy mit is mérhetünk. Mérhetjük azt, hogy melyik oldalt…..
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
Megfigyeltétek, hogy milyen jól működik az Apple píár- és marketinggépezete? Gyakorlatilag minden lényegi információt sikerült úgy kiszivárogtatniuk a bejelentés előtt, hogy nem lógott ki a lóláb. Valóban úgy tűnt, hogy a techblogok szerezték az infót és nem nekik…..
érdekesztétika Új Budapest logo 2008.05.29 20:23:00
Nehéz műfaj egy város arculatát kitalálni, egy átfogó érzést, üzenetet feldolgozni, átadni. Egyáltalán azt meghatározni, hogy kinek szól, fiataloknak, időseknek, pezsgést vagy nyugalmat árasszon. Budapest új logója esetében inkább a fiatalos hatást próbálták hangsúlyozni…..
Marcell. 2008.05.30 15:00:51
Onlinemarketing blog Kisebbségben 2008.05.15 21:56:59
Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Mivel nem valamilyen windows fut a gépemen, így nincs Internet Explorer-em. Ráadásul pár éve megszerettem az Opera böngészőt, így szinte csak azt használom. Van pár kivétel, de mivel a kivétel oldalak egyébként is munka-oldalak, így ez csak…..