Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Visitor

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek van. Megírtam egy két hónapos tartozás miatt reklamáló cégnek, hogy a pénzügy utalta a pénzét, nemsokára meg kell érkeznie. Mintha lenne pénzügyünk. Amúgy imádom az esős időt, marha jó levegő jönne be az ablakon, már ha rendes ablakunk lenne, nem ilyen…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Visitor 2007.09.29 00:31:13
Kurvára Kalamonának van igaza, ez a dolog baromira gyanús.

www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=11259248

www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=11324853

érdekes ugye, hogy mindkét lánynak ugyanaz az öccse? (az egyikük kétszer is betette)
szerintem a protestálok között is akadhat egy-két gáz arc........
Íme, Dél-Anglia súlyos édessége, Chesterfield dombjainak sötét remeke. A cseszteri puding, ahogy a Somogyban mondanák. Csesztöfíd pudin - ahogy máshol. Hogy az angolok miként, azt nem tudom.Azt tartja a Great Pudding and Souffle Book, hogy azért formáz csúcsokat a teteje, mert…..
Kedves Olvasó! Megesik az emberrel, hogy ízek, illatok, hangok váratlanul hosszú utazásra hívják, és elrepítik a világ egy másik pontjára, felidéznek benne valami különös érzést, valamit, amire nem gondol gyakran a hétköznapok sodrásában. Engem a somlói juhfark íze…..
Budapest szívében. Erzsébet körút. 1 irodalmi kávéház. Igen, a New York. Pontosíttatik, "A New York". A megelőző századelőn fogalom volt és mérce. Mindenki tudja, miért. A mostani századelő más. Divatja van a retronak, a nosztalgiának, a proust-i…..
Kifőzde Napi haiku 2007.09.01 01:17:00
Szerelem az, haébredned is jó azzal,akivel alszol.(fodor ákos)..
Visitor 2007.09.10 02:55:35
A Balaton egy elrejtett kis zugában kincsre bukkantunk! Barátaimmal "rendes" éttermet kerestünk Pálkövén, de a pizzériában egy másik településre irányítottakminket. Aztán egy röhejes tábla útbaigazított minket, 200 méterre a pizzázótól találtuk a Goldschmiedt…..
Étel, Ital, Pönc SIKER 2007.09.10 00:13:00
Igen, megkaptuk az első visszajelzést arról, hogy valaki azért ment el egy helyre, mert ajánlottuk!Elégedett volt, győztünk, most már jöhet az armageddon.... Mi pedig meglátogatjuk a Csalogány 26-ot, mert Szindbádéknál olvastunk róla! Ez itt a…..
Péntek van, rúgjunk hát be! Itt egy tipp Újbudáról! POPCORNER  Gonoszkirálylány kommentje után tudtam, hogy ajánlanom kell egy jó, újbuda központjában megtalálható helyet, nehogy már a Wikingerbe kelljen inni járnia a társaságoknak. (ez nem hitelrontás, ne is…..
Kedves Olvasó!   Az ember sokszor azt nem veszi észre, ami kiszúrja a szemét. Így volt ezzel a hellyel is. www.pestilampas.hu   Esős őszi délutánon (tehát tegnapelőtt) kerestünk új kávézót Visitor barátommal, mert süteményt akartunk enni, mert…..
MZSK/Morzsi/ Móricz Zsgimond körtét, Zsiga bátyánk balkeze, itt a Wikinger,vagy körtér bisztró...nomen est omen. Ezena helyen bunkók az alkamazottak, ki a akarnak zsebelni éjszaka, de verhetetlenek marhapörköltben és hamburgerben.... A helyet könnyű észrevenni, már az…..
Első bejegyzésem a szívemnek oly kedves Baross sörözőt mutatja be. Ezt a helyet a Baross téren találod, kedves pönc olvasó, ha kilépsz a Keleti kapuján, balra fordulsz néhány másodperc alatt megpillantod a sarkon. Mellette van a 24? (14?)-es villamos végállomása.Miután…..