Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Padre03

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. egy fél éve rákényszerített az élet, hogy átvándoroljak a megszokott K&H-tól az OTP-hez és ott nyissak folyószámlát. A K&H-t sem szerettem, mert minden megmozdulásomért lehúzott x forinttal, de a szolgáltatásai legalább rendben voltak és üzembiztosan működtek. Az…..
Nem is olyan régen járt nálunk a Koobe S7 Easy tablet és mire felocsúdtunk volna az általa okozott meglepetésből, máris kézhez kaptuk az anno "kistesóként" aposztrofált tablet nővért, az X7 Slim Plus tabletet. A családias kifejezést anno azért adtuk az Easy-nek, mert…..
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
Androlib blog. Bipp! Launcherpro 2011.01.21 12:00:00
A programról már írtam korábban, de most kapott egy aranyos fejlesztést és van néhány hír is. Illetve talán vannak friss olvasók, akik nem ismerik a kedvenc home replacement alkalmazásomat. Szóval megérkezett a 0.8.3-as verzió, amelyben a transition effect az újdonság (a…..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..