Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budapestdarkside

1 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
budapestdarkside 2010.07.16 21:53:34
Butának tartom azt az embert aki "hulladék" stb. szavakat használ egy prémium kategóriás készülékre főleg annak tudatában,hogy soha nem fogta a kezében és nem is használta. Én BB-t használok 6 éve, gyakorlatilag ezen nőttem fel.Mint minden más készüléknek ennek is vannak hibái és előnyei is vannak. Amikor megjelenik a T-nél a BB-m mellé biztos veszek egy Iphone 4-et. Besk jól megírta ha baj van vele visszaviszem kicserélik pont. Én személy szerint örülök, hogy képesek beismerni, hogy kisebb porszem csúszott a gépezetbe. Az volna a jó, ha az emberek tudnának úgy nyilatkozni,hogy nincs "napellenző" a szemükön. Azt állítani bármelyik prémium kategóriás készülékről,hogy rossz, szar stb. butaság. Az, hogy valaki számára nem szimpatikus, nem használható nem azt jelenti,hogy valami rossz. Inkább örüljünk annak, hogy versenyt generálnak egymás között a gyártók, így mi vásárlók tudunk válogatni ki-ki a maga izlésének megfelelően. Gondoljunk bele, hogy ha csak egy gyártó létezne akkor milyen unalmas világban élnénk. Lehet itt vitázni egyik másik készülékről normális keretek között, az nem baj ha valaki leírja, hogy neki mi nem tetszik, miért nem megfelelő egy készülék, ha ezt meg tudja tenni kulturáltan akkor hajrá mehet a vita csak ne menjünk át abba, hogy mocskoljuk a másikat. Jaj és az én BB Bold 9700-am nem dobja a jelet ha úgy fogom mint a képen :-)
Ma reggel megkezdődött az első international launch, Sydneyben és Tokióban 200 méter hosszú sorokról érkeztek a hírek, de a többi hét országban is hasonló helyzet alakult ki, két hónappal az amerikai megjelenés után tehát még sokan kibírták, hogy ne vásároljanak…..
budapestdarkside 2010.05.28 13:41:08
@_iMaginer_: nem egy öreg könyvem van ami bőven 20 év fölötti és igen jólesik abból olvasni. Nem mondom, hogy ez ebook hülyeség csak, hogy én jobban szeretem az "igazi" könyveket.
Mióta az Apple bejelentette, hogy 14,99 dollárban maximálja az iBooksban eladott könyvek árát, mindenki az Amazont lesi, és találgatja, mi lesz most. Pedig a helyzet korántsem olyan tragikus, legalábbis a legutóbbi pletykák szerint.Na, de lássuk, mi történt eddig. Mint ahogy Steve…..
Úrvezető Kátyujavítások 2010.01.17 09:24:26
Itt a tél, a nyári gumis hétvégi bevásárlóautók és a kátyúk időszaka. Nos, az elmúlt napokban két nagyon hasonló szituba futottam bele a szokott útvonalamon. Az első a Hamzsabégi úton. Itt még sikerült kitáblázni az út közepén tátongó lyukat, de kivilágítására már…..
.. még az Óév utolsó napjaiból. (Hogy mégsem maradjatok video nélkül ezekben a napokban ;-) )  ..
Úrvezető Hó és zebra ... 2010.01.07 16:11:00
Sziasztok! Ahogy azt korábban írtam, január első hetében a korrózió demobilizált, ennek megfelelően nem is készítek anyagokat a blogra, mert kicsit körülményesnek találom a sapkára erősített iPhone-t. ... De nem is erről kartam írni. Azt akartam tőletek megkérdezni, hogy…..
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
Reggel még csak egy pillanatra felvillanó oldalról szóltak a hírek, de mostanra hivatalossá vált, hogy az Apcom jóvoltából Magyarországon is elérhető lett az Apple egyik legjobb szolgáltatása, a Book.Mivel az elmúlt évek munkáját többé-kevésbé nyomon követtem, tudom, hogy…..
A Fortune magazin megválasztotta a kétezres évek CEO-ját, nem fogjátok kitalálni, ki lett az.A CNN Money úgy gondolta, most már nem nagyon piszkíthat bele senki a levesbe, meg hát Jobs egyébként is 1997-ben kezdte meg a (második) tombolását az Apple-nél. Akkor a cég 5 milliárd…..
A pletykaipar valami csodálatos: találnak egy háromgrammos műanyagdarabot, ami mögé egyből odaképzelnek egy másfél kilós számítógépet. Most legalábbis pontosan ez történt: valahonnan előkerült egy valószínűleg Apple-gyártmányú SIM-tálca, ami emlékeztet ugyan az iPhone…..
Appleblog Nem drága a Mac 2009.10.26 12:06:00
Újra és újra előkerül, hogy a Mac drágább, mint a pc (ahogy az is, hogy a Mac nem pc, de az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat mostantól keményen moderálni fogjuk, mert értelmetlen vitákat nem folytatunk), miközben tudjuk, hogy a hasonló alkatrészekből összerakott márkás gépek…..
Appleblog Kibelezték az iMacet 2009.10.25 16:50:00
Szeretjük az iFixitet, mert megmutatja, hogy a szép lehet még szebb: az új iMacbe szerelmes vagyok, a négymagos csúcsmodell ára szerintem szuper lett, és annyi remek funkció, képesség került a gépbe, hogy komolyan elgondolkoztam a megvásárlásán (persze közben a laptopcsere még…..
Az Apple jogi lépéseket helyezett kilátásba a Woolworths ellen, mert szerintük a kereskedelmi hálózat új logója túlságosan hasonlít a harapott almára.Az érvelés szerint ha a Woolworths a forgalmazott elektronikai termékekre, telefonokra felragasztja a logóját, az megtévesztésre…..
budapestdarkside 2009.10.05 15:06:06
Nekem egyaltalan nem megteveszto a logo. De ok tudjak, majd lejatszak egymaskozott.

@gramercy: Remelem azert van olyan logoterv amit meg egyszer sem hasznaltak.
Appleblog Olcsóbb lehet az iMac 2009.09.25 09:00:00
Most vagy beletaláltam valamibe, vagy csak véletlen egybeesés: amikor pár nappal ezelőtt bemutatta az Intel a Core i7-es processzorcsalád alacsonyfogyasztású változatát, postot írtam arról, hogy az remekül belepasszolna egy iMacbe. Bár elvileg laptopokba szánják a négymagos csipet,…..
< A mobil megjelenése óta voltak páran, akik azt állították, hogy az Apple készüléke egy túlárazott filléres szar, ami csak nyugaton lehet sikeres, mert a technológiailag fejlettebb keleten legfeljebb lebőgni lehet vele. Az sosem zavarta meg az ellendrukkereket, hogy az iPhone-ba…..
budapestdarkside 2009.09.24 09:11:40
@mcs: Szerintem nem ciki amit írt Grigorij. Én személy szerint nagyon jónak tartom, az ország gazdaságának mindenképp jó. De sajnos a mai világgazdaság nem erről szól és nem ilyen.
budapestdarkside 2009.09.24 09:18:40
@mcs: Én nem mondom, hogy nincs igazad csak nem tartom cikinek, hogy megcsinálja ezt az ország.Én is bosszankodnék ha ott élnék, hogy drágán vehetnék egy külföldi terméket.Csak az állam szemszögéből néztem.Mint vásárló az már más.
Jó sokat lehetett hallani arról, hogy milyen hányatott az iPhone-fejlesztő élete, mert az Apple szinte semmilyen támogatást nem ad, erősen korlátozza a programozók közti kommunikációt, a feltett kérdésekre nem nagyon válaszol: mintha direkt bántaná a cupertinói cég szegényeket.…..
Azt hittük, a Brabus V12-es E-osztályának, a tuningautók Darth Vaderének hátsó keréktakaróját már nem lehet überelni. A limit nélküli autópályákon – amelyek megőrzésére egyébként aláírásgyűjtési kampányt szervezetek a szalonon – biztos számít valamit a…..
budapestdarkside 2009.09.18 12:58:50
@laccmacc: Még mindig szánalom ami itt van... De legalább meggyőződtem, hogy tudsz csúnyán beszélni. Tanulj meg választékosabban beszélni.Tudod ha ezt a pályát választottad akkor nem várhatod el, hogy mindenki szeresse az irásaidat.Ha nem tudod elfogadni, hogy ilyen is van akkor nagyon ostoba vagy...
Lefogadom, hogy marhára kíváncsiak vagytok, melyek a legkeresettebb okostelefon-típusok az Egyesült Államokban. Íme a top tízes lista az IDC kimutatása alapján:1. BlackBerry Curve (right)2. Apple iPhone 3GS3. BlackBerry Pearl4. Apple iPhone 3G5. BlackBerry Bold6. BlackBerry Storm7. HTC…..
budapestdarkside 2009.08.31 11:27:15
@besk: ettol jo, hogy nagyobb a kijelzoje?? De ha nincs erre szuksegem??? Es nekem igazi fizikai billentyuzet kell?? Akkor most mondjam, hogy azert rosszabb az iphone,mert nincs rajta fizikai billentyuzet?? Szamomra egyik sem jobb a masiknal. Es azt, hogy mejik szebb vagy sem Nakhchivan fogalmazta jol meg.
budapestdarkside 2009.08.31 11:44:31
@norbi2k: En egy szoval nem mondtam, hogy jobb az egyik mint a masik, ha szoveg ertesi problemaid vannak sajnalom. Bocsanat ha fereertettelek de a Haibanenek adott valaszodban az derul ki, hogy te igenis lenezed a blackberyt. A Suzukis hasonlatod erre utal... Maradjunk az autos hasonlatoknal... ha ugy lenne a hasonlat, hogy az egyik Mercedes a masik Jaguar, akkor azt mondom ok. De amint mar kezdem latni ebben az orszagban, annyira fanatikusak tudnak lenni egyesek, hogy hulyenek neznek ha mast hasznal, vagy ha mast hasznal akkor az bena stb.
budapestdarkside 2009.08.31 11:48:02
@besk: Igy ilyen formaban igazad van... ezt elismerem.Csak valahogy nem szokas hasonlitani szerintem mondjuk egy mai autot egy olyan regivel. De ez csak szokas kerdese.
Na, ez a negyedéves felmérés végre nem csak az amerikai piacot vizsgálja, kaptunk egy számot az iPhone részesedéséről a világ okostelefonjainak piacán. Az egy évvel korábbi méréshez képest a Gartner piackutatói azt látják, hogy az iPhone megduplázta a tortaszeletét: 5,3-ról…..
budapestdarkside 2009.05.22 13:24:04
@kartonbagoly: 1:Nem tudom mennyit olvasod a blogot, de... néha nagyon trágárul, csúnyán beszélnek egyesek, azok akik érvelnek megfontoltan avval semmi baj nincs és soha nem is volt. 2: képzeld nem is vagyok Iphone tulajdonos, mivel én régimódi vagyok és szeretem ha egy telefonnak van billentyűzete. De ettől függetlenül tudom,mennyire jó a készülék mivel még az első generációs iphone-t használtam és láttam a potenciált, most a környezetemben sokan használják.Én magam egy Ipod touch-ot használok és imádom.Ha felhozol normális érveket, hogy miért jó vagy nem jó akár összehasonlítva más termékkel akkor az sekit nem zavar.De az ilyen kijelentések, hogy az iphone szar... ez már butaság és aki csak ennyit tud hozzászólni azt ki kell moderálni.
budapestdarkside 2009.05.23 15:10:32
@alma felhasználó: Ha ettől jobban érzed magad, hogy ezt mondod...