Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaLee

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Munkája végeztével egyhangúlag fogadta el jelentését az államadósság növekedését vizsgáló albizottság. A konszenzus értékéből azonban sokat levon, hogy az LMP és az MSZP nem vett részt a munkában, nem delegáltak tagot a grémiumba. Így aztán nem meglepő,…..
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
KaLee 2011.07.30 12:37:20
@Ernő (WebSEO): A font váltópénze a penny - sorry!
Új törvénymódosításával hatékonnyá tenné az alkotmányos kontrollt a Fidesz-KDNP pártszövetség. Egy alkotmánybírót jelölne ezután az országgyűlés, aki nem lehet más, mint Deutsch Tamás. „Elejét vennénk ezzel a parttalan jelölési harcnak, a szakmaiatlan…..
Kis Moszkva Apa, kezdődik! 2011.06.18 15:45:00
Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a melegek évente egyszer látható közösséget alkothatnak. Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a homofóbok évente egyszer méginkább látható közösséget alkotnak.Egyébként semmi extra, csak a szokásos forgatókönyv. Civilszervezetek,…..
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
A magyar ember nem tud napirendre térni a Radler felett, valamiért olyan fontos neki a vélt autenticitása mindennek, amivel kapcsolatba kerül, hogy folyton hangsúlyozza, hogy lehet, hogy megissza, de akkor sem tartja sörnek. Ennek ellenére a tavalyi nyár slágere a Gösser Zitrone, idén…..
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
Varánusz Kivert kutyák siratója 2011.05.28 06:09:00
"Nyalnád kezét te, volna csak keze,néznél szemébe, volna csak szeme!S volna szava, lesnéd, megértenéd,nem mint a szolga, nem mint a cselédde úgy, mint a lihegő szeretet,ki hogy szeressen, azért született"Nyolc év kitartás, szeretet és elpincsisedés után ez a hála? Ebül…..
 Úgy látszik, van értelme tiltakozni, protestálni, hőzöngeni, lázadozni. Tarlós István, Budapest főpolgármestere a legfrissebb hírek szerint megszüntette a Budaörsi úti buszsávot, amelynek bevezetése elképesztő dugót, és ezzel párhuzamosan irdatlan felháborodást okozott.…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
KaLee 2011.05.18 08:06:56
@F_Jikov: Úgy tudtam, a tranzit is nemzetközi terület már, a gép pedig az adott országé. Nem elhanyagolható szempont...
hogyvolt Alekosz - 1x03 2011.05.13 18:00:00
Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
„De legalább nincs benne csalamádé.”   A valós problémákra fókuszáló, pragmatikus politizálás jegyében újabb szakaszához érkezett a közterület-átnevezési hullám. A fővárosi közgyűlés hajléktalanok és aktivisták kereplős közjátéka után átnyomta több…..
AZTA K... Padödő 2011.04.14 00:12:29
Skinhead verzió ..
KaLee 2011.04.14 09:47:00
A miniszterelnök lapunknak elmondta, hogy betelt nála a pohár, és nem hajlandó tovább tűrni, hogy az ország fontos ügyeinek kezelése helyett Semjén Zsolt nagy vadászt játszik. "Romokban az ország, ez a ministránsfiú meg énekesmadarak kilőhetőségéért kampányol! Agyam…..