Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinus71

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Debrecen nem ajándékba kapja a stadiont, megdolgoztak érte a debreceniek – állítja Orbán Viktor. A futballba rengeteg pénz áramlik, az akadémiák – köztük a miniszterelnöknek oly’ kedves felcsúti – soha nem látott forrásokhoz jutnak, az élvonalbeli klubok…..
sinus71 2012.04.20 12:51:24
@Dr. simonmondja.: Te egy agyatlan sznob kretén vagy. Óriási szerencse hogy van a főváros, a gazdálkodás mintavárosa (pl. BKV)
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
sinus71 2012.04.12 13:45:29
@Lencsés István: a válasz a következő: ez egy FÓRUM, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Ahol csak az elismerő vélemények jelennek meg, azt FIZETETT HIRDETÉS-nek hívják.
sinus71 2012.04.12 14:13:58
@Lencsés István: világosíts már fel kérlek: milyen szerinted egy "intelligens" válasz?
És mondjuk az én válaszom miért nem volt "normális"? Mert nem azt gondolom a dologról mint te?
Igazán üdítő ez a laza "mindenek felett álló" szemlélet...
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
sinus71 2011.02.27 16:16:54
@qccoss: Egy jó barátom költözött Hajdúszoboszlóról Szegedre, ő nem ezt mondja...
Debrecennek pont azok a fő erősségei (140 db vadonatúj busz, a gyönyörű felújított belváros, koldusok nélküli közterek) amik miatt előbbre soroltad Győrt és Szegedet!
sinus71 2011.02.27 16:18:54
@qccoss: Elfelejtettem hozzátenni, hogy Szeged szerintem is gyönyörű. Bár Budapestnél minden szebb...
sinus71 2011.02.27 19:13:03
@Bambano: Te tudod miről beszélsz? Azért van szükség a 2-es villamosra Debrecenben, mert a 31 és 32 számú autóbuszvonal (ami a város fő közlekedési útvonala) nagyon zsúfolt. Történetesen az új villamosvonal nyomvonalán laktam, hidd el, k..ra indokolt a buszjáratok tehermentesítése! A Modem a régió legfontosabb kulturális központja, színvonalas és országos hírű kiállításokkal, szóval ez sem tűnik elszórt pénznek (szemben a pécsi Kodály központtal). Az egy főre jutó adósság kérdésére reagálva: Debrecen valahol a 4-5.-ik helyen van a listán. A lista élén torony magasan Pécs áll... Informálódj mielőtt fröcsögsz!