Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mupet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy öröm, hogy a Marvel saját kezébe vette hőseinek a sorsát. Eleddig mindegyik produkció hozta a vártakat és a Bosszúállókkat véget ért az első fázis. Ennek örömére a Marvel egy ultimate mega giga Blu-ray kiadással kedveskednek a rajongóknak, aminek a Marvel Cinematic…..
A gagyi koppintásairól és másolatairól hírhedt Asylum újabb B kategóriás filmet készít elő. Ezúttal Tolkien világába (vagy ahogy ők fogalmaztak: reimagined version of JRR Tolkien) kalauzolják el a kitartó rajongóikat, ugyanis júliusban indul az Age of Hobbit forgatása, amelyhez…..
Filmdroid Felültetve előzetes 2012.06.24 17:32:00
Sony, Vincent és Dave régóta haverok, együtt nőttek fel Detroit „aljas utcáin”. A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek. Egy gondosan kitervelt, de egyben véres gyémántrablást követően Vincent elárulja a barátait: beléjük ereszt egy sorozatot, és hagyja őket…..
Mupet 2012.06.24 19:04:34
Szerkesztőségi Update!!!!! Sokan kérdeztétek a véleményemet különböző filmekről. NOS. Nem tudok mindegyikről külön videót csinálni, mert jelen pillanatban is rengeteg videó mozog az irányotokba (Feketén - Fehéren #2, Star Wars Extrrrravaganza #3 stb) DE. Mindenre válaszolni…..
Mupet 2012.01.04 16:50:07
Most csütörtökön forgatjuk a kommentekre / kérdésekre válaszolós videót. HA van olyan dolog, amire kíváncsiak vagytok a show, a filmvilág vagy az élet nagy dolgaival kapcsolatban, tessék ide vagy facebookra kommentelni. Egy kérdés tabu: A mi a kedvenc filmem. Az jön majd videóban…..
A népszerű francia képregénysorozatból, az Asterix és Obelix kalandjaiból Claude Zidi 1999-ben készítette el a mozis verziót. 3 évre rá tért vissza a töpszli gall és országos cimborája, a vadkanokat eszméletlen gyorsasággal elfogyasztó kövér, olykor sértődékeny Obelix.…..
Filmdroid Filmdroid Klub 2011.03.16 18:50:00
 Sziasztok!Időnként újra és újra felmerül egy filmklub ötlete, azaz, hogy gyűljünk össze, mozizzunk közösen és utána egy sör mellett beszéljük meg, amit esetleg meg kell. :)Ennek a posztnak az alján előzetes igényfelmérésként kérünk titeket, kommenteljen az, akit…..
Mupet 2011.03.16 22:20:00
@I3eni: Ezt a véletlent én is hajdúnánási vok. Hát igen innen elég messze van Pest. :/ Bár még ha közel lenne se mennék egyrészt mert nem vok a korosztályotok másrészt meg nem vagyok oszlopos tagja az állandó kommentelőknek:D