Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az orcus secundus

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriptozoologia A Bladenboroi bestia 2014.01.07 12:35:34
Észak Karolina, egyike az első 13 amerikai államnak a nyugati parton. Itt volt az első spanyol település, Joara az észak-amerikai szárazföld belsejében, valamint az angolok itt alapították meg a később titokzatos módon elnéptelenedett Roanoke kolóniát, valamint 1953-ban az itteni…..
EzerFigUra Házirend, Blogrend!!! 2014.01.04 23:29:13
Sziasztok!Mai napon szeretnék letenni pár alapszabályt amiket nem szeretnék látni a Blog(om) kommentjei között.Ő itt Joe, a blog köztiszteletben álló sheriffje. (nem húznék vele Lego kezet!)  Nincs semmiféle politikai megnyilvánulás! Semmi káromkodás, de ha nem tudod…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
A szlovák milliomosnő - akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt - a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg. "Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul…..
az orcus secundus 2013.11.27 22:24:40
Egy Penny nevű kanadai nő töltötte fel facebookra ezt a képet, elsőnek arra gondolt, hogy egy medve és a bocsa, de ahogy jobban megnézte rájött, hogy ez minden csak nem medve, bár nekem fura a kép. Nekem olyan mintha ülne, és szerintem se tűnik medvének. ..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Ausztráliáról mindenkinek a kopár sivatagok, áthatolhatatlan bozótosok és végeláthatatlan szavannák jutnak az eszébe. Pedig ez nem mindig volt így. Egykor hatalmas erdőségek és élettől zöldellő szavannák borították ezt a vidéket. Hatalmas kenguruk és vombatfélék, óriási…..
Igen, egy tavi szörnyről írok. Bizonyára ismeritek az ellenszenvemet ezekkel a történetekkel kapcsolatban, azonban elkezdtem kutakodni, hogy hátha van valamelyiknek valamilyen lehetséges igazságtartalma. A kutatásom első eredménye a Storsjöudjuret nevű lény. A név neve azt jelenti,…..
A tökéletes katonák: -Nem állnak meg! -Teljesítik a parancsot! -Méghozzá bármi áron! -Mert ők erre születtek! -Mert ők a JÁTÉK KATONÁK ! ..
Ezt a papírrepülőt nagyon egyszerű meghajtogatni, nagyon lassan repül, mégis van benne valami elragadó. Gyönyörűen vitorlázik! Jó szórakozást!   Elkészítés: 1:                      2:          …..
az orcus secundus 2011.12.18 19:32:15