Regisztráció Blogot indítok
Adatok
necroticism

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali Tibi! Imádom a blogodat, gondoltam színesítem egy kicsit a palettát. Remélem megfelel a színvonala. Bocs, ha kissé hosszú lett. /ez a felvezetés gondolom, direkt volt - Tibi/ Üdv: purga   Modoros punk Lehet akár általános iskolás (kétszer bukott), középiskolás, vagy…..
Modorosblog Önmerénylet 2011.09.11 14:46:00
Ne! Téged ennyire megvezettek ezek az összeesküvés-elméletesek? Ezt nem mondod komolyan... Youtube-műveltségnek hívjuk mi ezt a haverokkal - és azok tényleg nem hülye gyerekek: fizikusok, kémikusok, matematikusok, szóval ők tényleg tudják, hogy hogy működik a világ…..
necroticism 2011.09.12 06:09:27
@Stiel: Az valami játékprogram?
90 Megdöbbentő hőshalálok 2011.08.05 07:30:00
Legújabb összeállításunkban azokról az időkről lesz szó, amikor még nem mészároltak le egész iskolákat az aktuális sztármesefilmben. Akkoriban még az akciódús filmsorozatokban sem folyt patakokban a vér, nem beszélve a régi ismerőseinkről. Ha közülük bukta el valaki a…..
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
necroticism 2011.07.08 17:41:15
@V69: "Részben ezért is szoktam tiltakozni, amikor levegáznak: én csak simán nem eszem húst, ideológia nélkül. "

Úgy-úgy, én is így vagyok ezzel. Nem szerettem soha a húsokat, régóta nem ettem. Nem lenne bajom tőle, de egyáltalán nem kívánom, idegenkedek tőle.

Itt kell megjegyeznem, hogy amit az éttermek "vegetáriánus menü" alatt értenek, az borzasztó. Mindenhol a szokásos rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol, és ennyi.
Üdv Tibi! Évek óta rendszeresen olvasom a Modoros blogot, de még kommentet sem mertem írni soha, nemhogy önálló írásra vetemedjek. Most azonban a Pezsgőfürdő bejegyzéshez írt kommentek hatására megszállt az ihlet, a végterméket csatolva olvashatod. Ha közlésre érdemesnek…..
necroticism 2011.05.18 18:24:17
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): akkor én Dzsonival együtt ugyanabban a rossz körben mozgok, mert sajnos a véleményem egyezik az ő véleményével. De nézelődj csak egy kicsit az iwiw-en (ne az ismerőseid között), aztán meglátod, miről van itt nagy vonalakban szó. Elég siralmas. Persze biztos csak irigykedek, mert nekik van személyiségük, nekem meg nincs.
necroticism 2011.05.18 18:36:59
@noirp: Nők Lapja és tsai...igen. Kolléganőim minden reggel savazzák a megyei napilapot, hogy nincs benne semmi érdekes, "semmi nincs benne rólunk", lemondják az előfizetést, hatan olvasnak egyet, DEEEEE a Nők Lapját, Kiskegyedet, Blikket, meg az ilyen szarokat napról-napra, hétről-hétre megveszik, és az utolsó betűig elolvassák.
Csoda, hogy Fejős Éva, Szendi, Mamagésa meggazdagodott?
necroticism 2011.05.19 17:21:13
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
"mellesleg, egy fenti kommentre (nem tudom, ki írta), de a Nők Lapja marhára nem tartozik egy kategóriába a Cosmopolitannal, Kiskegyeddel, meg ilyenekkel, sokkal inkább családi lap, mint "női", vagy pletyka. csak gondolom, a neve megtéveszt egy csomó embert. "

Annál rosszabb! Így nem csak nőket, de családokat is tönkretesz. Lappang, sunyi, észre se veszed, és már citromfű teát iszol és légzésgyakorlatokat végzel,.
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
necroticism 2011.05.17 06:19:44
@Modor Tibi: És nem esik le nekik, hol járnak...Ez a sok, komoly, hozzáértő komment, zseniális! Mintha az indexen volnék, vagy a buszmegállóban, vagy harminc feletti nők között.
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
Kedves blog! Történetem friss, mindössze egy nappal ezelőtt játszódott a fővárosunkban. Történt ugyanis, hogy a testvérem rosszul lépett, érzett egy nagyon erős fájdalmat a lábában, összecsuklott és úgy maradt, nem tudott felkelni. Első ijedtségében hívta édesanyámat, mert…..
5 szülész-nőgyógyász mondta meg, hogy nekem soha nem lehet gyerekem, mivel endometriózisom, PCO-m, extrém módon hátrahajló méhem van. Ráadásul 2009-ben pajzsmirigyrákkal kezeltek (leginkább a reflexológus), tehát gondoltam, tényleg nem lesz gyerekem. 2009 decemberében az utolsó…..
necroticism 2011.04.22 16:22:59
@IrishOak: No, ez érdekes, mármint a nő életkora. Vajon mennyiben befolyásolta a nő életkora ezt a kis defektust? Mert ugye 30 felett, főleg 40 felé közeledve azért nem olyan tutiság a szülés. Sok nő azt hiszi, hogy mindörökre szép és vonzó marad, másrészt bármikor szülhet.

Egyéb megjegyzésem: lám-lám, ezek szerint a drága magánszülészek sem jobbak, mint alkalmasint az "államiak".

A stílussal is van itt gond, és ismét egy szülő nő, aki nyafizik...
  Forrás: Facebook. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek…..
Praxis Nem adnak orvosi igazolást 2011.04.06 06:00:00
Kedves Praxis olvasók! A segítségeteket szeretném kérni. Elég kellemetlen helyzetbe kerültünk, nem tudom, hogy mi a megoldás az esetünkben, hátha valaki tud valami okosat mondani. Az a helyzet, hogy egy költözés után vagyunk, a város egyik feléből a másikba költöztünk. Ennek…..
Modorosblog Elkurvultak 2011.04.04 06:00:00
-Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a zenéből... tudod, az a baj, hogy hiába eredeti és tehetséges bárki is - a hírnév, a siker és a pénz mindenkit megront előbb vagy utóbb. Mint a hatalom. Persze az elején elhatározzák, hogy ők aztán soha nem változnak meg és…..
necroticism 2011.04.05 06:24:11
@Ernoke: Az utolsó jó Depeche Mode album a Contruction time again volt, abban még volt spiritusz. Utána meg elkezdtek nőknek, meg buziknak zenélni. Jézus-póz, meg ilyesmik. Vince visszamehetne a Depeche Mode-ba, legalább lenne, aki jó dalokat ír nekik, meg aki ért is a szintikhez.
Melyik éttermet is ajánlottad a múltkor? Ja, azaz. Mindenképpen evidenciában tartom ezt is, beszélek velük. Drágának kikötése volt, hogy föltétlenül vízparti helyre szeretné szervezni a vacsorát. Lehetőleg Pestre vagy a környékére, messzebb azért gáz lenne elszállásolni a…..
Kedves praxis olvasók, orvosok, betegek! Kérek mindenkit nagy tisztelettel, hogy ha egész véletlenül, ne adj Isten kórházba kerültök, akkor ne legyetek annyira hülyék, amilyen én voltam. Eszetekbe se jusson magatokkal értéket vinni a kórházba, vagy olyan tárgyat, ami a szívetekhez…..
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
necroticism 2011.03.14 18:06:24
@Szocio Pata (kikvogymukblog): És Szarka Pál.

Akármi, fejeden a szalámi.
Cukorral vagy sóval? - az örök dilemma, ami napközi óta folyamatosan kisért. Első-másodikban a konyhás nénik nem is kérdezték csak rakták a cukrot a túrós csuszára, fel sem tételezve, hogy valaki a nyomokban felbukkanó töpörtyű ízét nem mosná össze a krémtúróéval.…..
 John Lennonnak volt egy ígéretes dalkezdeménye, de még nem volt teljesen kerek. Paul McCartney eközben szintén összehozott pár bohókás sort, de önmagában az is kevés lett volna. Aztán ahogy a két dalrész egymásra talált, úgy született meg az A Day In The Life.…..
necroticism 2011.03.11 16:55:04
@F.house: "Az rendben van, hogy jól néznek ki, de nekem nem lenne kedvem kis vihorászó picsák társaságára, pláne nem járni iylenekkel. én 28 vagyok, de én ma minimumot 24-nél húznám meg. "

Kac-kac-kac! A harminc felettiek is ilyenek, csak ők már pár ráncot is beszereztek mellé.

-------------------

A leírt ürge valószínűleg izzadásgátló helyett hintőport használ, a wc ajtót meg nem csukja be, amikor hugyozik.
Modorosblog Struccpolitika 2011.03.06 16:41:00
-Ezt nem hiszem el, Bandeszom. Olvastad? Szeretett kormányunk leviszi 15 évre az iskolakötelezettség felső korhatárát. Beszarok, ilyen nincs. Minden orwelli jóslat bevégeztetett, itt van a Szép Új Világ. Újbeszél, falanszter, csokoládéadag. És bekajálják, érted?Namost hadd ne…..
Az I. rész után Brother Love folytatja. Nagyon-nagyon jó írás.A modoros ebtartó meghatározásánál – figyelembe véve a modoros hívőről szóló dolgozatot ért kritikákat – ezúttal pontosabb elhatárolásokra, az alfajok precízebb körülírására törekedtünk. /Kezdő…..
 Styxx ismét egy kerek sztorit küldött. Szürreális, képzelt riport egy multis meetingről. Vagy nem is annyira szürreális? Nem kell megijedni a kettős narrációtól. Az elbeszélő és Szilvi belső monológjai közel olyan gördülékenyek, mint mondjuk a Madárkában Al és Madárka…..
Napközis piskóta csokiöntettel Megjelent: 2010.02.22. Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt…..
  Kösz, hácsé - nem csalódtam most sem. Az egykori playmate mára megkomolyodott, és egy kereskedelmi tévéadón műsort vezet. Mesél nekünk értékről, múlandó dolgokról, valamint az élet, a média visszásságairól. Kedves Szabina, először is hadd gratuláljunk a…..
necroticism 2011.02.27 10:38:06
@altoid: De miért pont Kuba? Baszki, épeszű ember (többnyire férfi) tudja, hogy ott semmi egzotikus nincs, ellenben kommunizmus igen, szegénység igen. Ez olyan vonzó, izgalmas? Meg a kubai férfiak, mi? Azok az izzadó naplopók, mint egyébként a dél-amerikai "latin szeretők" is. Hülye mítoszok.

Kambodzsai éhezőkről nem ír majd az Írónő? Adrienn, a huszonkét éves joghallgató eltéved, és véletlenül Kambodzsában találja magát. Beleszeret a negyvenéves ++-ba (így írja a nevét, mert analfabéta), aki 155 cetni magas és 40 kilós. ++-nak van öt gyereke, és egy viskója, de egyik lába hiányzik, mert aknára lépett. Adrienn végre megtalálja önmagát, és innentől a rizsföldön dolgozik éjjel-nappal.

(Elnézést kérek Kambodzsától, és az ottani lakosoktól, nem rajtuk akartam élcelődni, hanem a női ostobaságon.)
necroticism 2011.02.27 12:35:03
@csikai81: Szabina most a pre-Müller állapotban leledzik. Egy kicsit öregszik, aztán rátalál Müllerre, aki megmagyarázza neki, hogy nem. nem a nőkkel van a baj, hanem a férfiakkal. Mindig a férfiakkal.