Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tod.esfall

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkahelyen, ha nem megyünk ki ebédelni, rendelni is szoktunk ebédet. Az utóbbi időben többször rendeltünk már a Bálinti Grill Falóból. Eddig szinte csak gyrostálat rendeltünk, a mai napon a tál mellé egy hot-dog is befigyelt. A gyrostál nagyon finom, sok hús van rajta, finom a…..
Nemrégiben Nógrádban jártam, ott láttam az alábbi képen látható kamerákat egy oszlopra szerelve. A térkép itt található. ..
A múltkori hamburgerezés után most a Móriczon található Wikinger Bisztróba látogattunk el. Már úgy mentünk oda, hogy hamburgert fogunk enni, de találhatunk itt sok minden más fajta ételt is. Én egy Tüzes Burgert ettem, megspékelve egy kis sajttal. Tök jó, mikor kértem még…..
Múlt héten egyik este elmentünk kollégámékkal a Sunny Diner nevezetű helyre. Régóta terveztük már ezt, ők már voltak ott, és nagyon jó véleményük volt a helyről. Belépéskor nagyon meglepődtem: Tiszta Amerika fíling, ami nagyon tetszett. A falakon amerikai rendszámtáblák,…..
A minap este későn értem haza, nap közben nem ettem semmit. Érthető, hogy este már éhes voltam. Megint a rendelés mellett döntöttem, most a cézársalátát kizártam, gondoltam valami ütősebbet kellene enni. A Lacipecsenyétől rendeltem. Nagyon nagy a választékuk, igaziból a…..
A DonPepé-t bizonyára mindenki ismeri. Régebben nagyon gyakran rendeltem tőlük, főleg pizzát, mígnem rájöttem, hogy van más ételük is. Kipróbáltam már a csirkeszárnyakat (nagyon meglepett, mert előtte tesóm is sütött, és azok jóval nagyobbak voltak... Szerintem DonPepénél…..
Este megint elég éhesen tértem haza, ezért úgy döntöttem, rendelek valami könnyűt. Első gondolatom a cézársaláta volt, ezt kezdtem el keresni a Foodpandán. Több éttermet is csekkoltam, de választásom ismét a Tüzestál étteremre esett. Meg is rendeltem egy normál adag…..
A múltkori kudarcélmény miatt ma úgy döntöttem, kipróbálom máshol is a hamburgert. Ismét a Foodpandán rendeltem. Választásom a Tüzestál Étteremre esett, volt már egy pozitív visszajelzés, illetve az árak sem voltak rosszak. Rendeltem egy normál méretű Klasszik burgert, és egy…..
Munkából általában a Teri néni éttermébe járunk ki ebédelni. Viszonylag közel van, nagy a választék, és nem is túl drága. Tavaly felújították, így most egy nagyon szép és kulturált étterem. Bár a felújítás előtt olcsóbban megúsztunk egy ebédet (kb. 1 000Ft volt egy…..
Nyaralásból tartottunk hazafelé. Egész nap utaztunk, estére az M6-os autópályán már nagyon korgott a gyomrunk, de nem találtunk a pálya mentén semmi éttermet, ahol vacsorázhattunk volna. Kitaláltuk hát, hogy térjünk be Mohácsra egy halászlére. Nagy nehezen megtaláltuk a…..
Körülbelül nyár elején nyílt meg Nagymaroson az országút mellett a Dunakanyar Falatozó (a benzinkúttal szemben). Mivel elég sokszor járok erre, felkeltette a figyelmemet, már rég óta terveztem, hogy kipróbálom. Ma délelőtt kicsiny családommal a kertben tevékenykedtünk, rengeteg…..
Csak nemrég találtam rá a foodpanda.hu weboldalra. Ezen az oldalon tucatnyi étterem kínálatából választhatunk - pizza, hamburger, japán, kínai, és még hosszasan sorolhatnám a lehetőségeket. Az oldalon a címünk megadása után kiválaszthatjuk a konyhatípust és az éttermet,…..
Szeretettel üdvözlök minden kedves ennemkell.blog.hu látogatót! Ebben a blogban szeretném összegyűjteni az éttermes tapasztalatokat, kritikákat, nem csak Budapesten, hanem mindenhol! Ez lehet Magyarország, de a világ más részei is, a lényeg, hogy mindenki tudja, hová érdemes…..
CCTV blog Autópálya kamerák 2013.04.14 11:31:25
Rég óta nem jelentkeztem semmi újjal, de most kicsit aktivizálom majd magamat... Első körben az autópálya kamerákról fogok szólni. Sokszor nézegetem ezeket a kamerákat, nagyon hasznos dolog, ha valaki útnak indul, és szeretné tudni, hogy milyenek a forgalmi (és időjárási)…..
Hosszú hallgatás után ismét felteszek egy kis érdekességet, ami nem 100%-ban biztonságtechnika. Szlovákiában, Szántó (Santovka) után láttam egy óriási napkollektortelepet a puszta közepén. Az említett várost Észak felé elhagyva a Borihoz (Bory) vezető elágazásnál található…..
A minap jártam Budapesten, a Gyöngyösi utcában, ahol az egyik tömbház falán láttam ezt a speed dome kamerát. A térkép itt található. ..
CCTV blog Kentwell Hall 2011.09.07 17:40:00
A múlt hónapban volt szerencsém eljutni egy pár nagyon szép régi házba, ahol, ha kamerát láttam, természetesen lefotóztam. Angliában jóval több helyen van térfigyelő kamera, és ezeknek nagy százaléka speed dome kamera, mint ahogy az az alább található képen is látszik.Ez a…..
CCTV blog Váci úti Tesco 2011.05.11 10:06:00
Budapesten, a Váci úti Tesco áruháznál találhatóak egy oszlopra szerelve ezek az IR kamerák. Építkezés van ott, a munkaterületet figyelik a kamerák...
CCTV blog Veőce, lőtér 2011.05.08 11:22:00
Verőcén, a térképen is látható helyen található egy lőtér, ahol kettő darab Eurovideo házas, vezeték nélküli kamera figyeli a lőtér területét...
CCTV blog Budapest - Dagály utca 2011.04.21 22:34:00
Budapesten, a Dagály utca és a Népfürdő utca kereszteződésében található ez a speed dome kamera, ami elég szépen van felszerelve egy ház sarkára (Térkép)..
CCTV blog 4-es metro 2011.04.21 22:28:00
A készülő félben lévő 4-es metro alagútjában, a Rákóczi-tér felől érkező alagutat figyeli a következő kamera: És az alagút, amit figyel:..
CCTV blog Vác 2011.04.15 22:24:00
Vácon, a Március 15-e téren található egy speed dome térfigyelő kamera, és egy, a Vác weboldalán is nézhető webkamera (Térkép). Mind a két kamera egy tartóra van felszerelve, és a térképen is jelölt helyen van elhelyezve. ..
CCTV blog Budapest 2011.03.23 11:04:00
Budapesten, a térképen látható rövid útvonalon (kb.) 42 darab kamerával találkozhatunk. Ennek a számnak körülbelül a 40%-a közterület felügyelő speed dome kamera, a többi az üzletek, parkolók zártláncú megfigyelő kamerái.  Nagyobb térképre váltásA Google…..
CCTV blog Velencei-tó 2011.03.16 13:27:00
Székesfehérvárról Agárd felé, a Velencei-tó egyik csónakkikötőjében található ez a kis rendszer (Térkép itt). Kettő kamera van ide felszerelve, és egy automatikus sorompó. Jó látni, hogy egyre több helyen van a szabadban is kamerarendszer. ..
A vállalkozó élőben, az Interneten keresztül nézte végig, ahogyan két alkalmazottja kifosztja a raktárát. A Tények szerint a tolvajok több száz kiló lisztet és cukrot vittek el - de nem jutottak messzire, mivel a kereskedő szólt a rendőröknek, akik elfogták a tolvajokat.  …..