Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czandor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon milyen hatása lehet a homeopátiás koncentrációjú sörnek? A Sziget Fesztiválon kipróbáltuk:..
czandor 2010.08.19 23:38:33
www.mandalamuhely.hu/
Szerintem nem vicc, mivel én hiszek benne.
A Samsung aktuális csúcskészüléke, a 8910i Omnia HD legalább annyira forradalmi, mint amennyire az első iPhone az volt. Persze másképp, mert az Omnia HD kezelőfelülete  kicsit kuszább, nincs rajta szoftverbolt és nem lehet egyszerre két helyen nyomkodni a kijelzőt. Viszont nagyon…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Irán sikeresen pályára állította Omid ("remény") nevű műholdját saját Safir-2 rakétájával. Ezúttal úgy tűnik, ez igaz is, ellentétben az augusztusi bénázással, amit azért megpróbáltak ugyanezen a címen eladni. Azóta sem tisztázódott teljesen, hogy akkor valóban…..
czandor 2009.02.04 09:57:49
@Dharma: USA, Szovjetunió, Franciaország, Japán, Kína, Nagy-Britannia, India, Izrael: ezeknek szabad, Iránnak meg nem?
Na az ilyen gondolkodásmód miatt lesz háború!
Tizennégyen csatlakoztak az Androidot támogató csapathoz, köztük olyan nagyvállalatok, mint a Vodafone, az Ericcson, a Sony Ericsson, a Huawei és az ARM. A Businessweek szerint ebből két dologra következtethetünk. Egyrészt arra, hogy jól fogy a T-Mobile G1, az első androidos…..
czandor 2008.12.10 22:07:17
A röntgenre emlékeztető kép 1894-ből származik, a tudós, Etienne-Jules Marey készítette biomechanikai kutatásaihoz, most a Wired közölte Seeing the Unseen című fotósorozatában. A férfi egy álló biciklin ül, egy fényképező rögzíti a mozdulatait, az egyes rétegek pedig…..
Webisztán Lufi helyett felhő... 2008.10.06 19:22:00
Oké, most még nem érezzük annyira a bőrünkön, hogy mit is jelent az, hogy recesszió-közeli állapotba sodródott az amerikai (és ezzel a világ-) gazdaság.  De tegyük fel a legrosszabbat. Ne feledjük, a technológiai cégek mindig érzékenyebben reagálnak a gazdasági…..
Cellanapló Videón az Xperia 2008.09.04 15:48:00
Miután megjelent a hír, hogy késve jelenik meg az Xperia X1, a Sony Ericsson gyorsan közzétette a készülék SDK-ját, amiből arra lehet következtetni, hogy az X1 hamarosan megjelenik. Természetesen előkerült egy videó is a készülékről, hogy inkább az új csúcsmobil funkcióiról…..
Úgy néz ki, hogy a Sony Ericsson régóta várt Windows Mobile-os okostelefonja, az Xperia X1 később jön a vártnál, legalábbis a gyártó honlapja ezt mondja.Ha ellátogatunk az official e-shopba, és kiválasztjuk a Coming Soon-szekciót, azt az információt kapjuk, hogy az X1 januárban…..
czandor 2008.08.29 23:00:56
Most teljesen nyugodtan cseveghetünk, ha valaki felhív minket, hiszen a csak a hívó fizeti a percdíjakat. A Financial Times cikke szerint helyzet megváltozhat, Viviane Reding uniós távközlési biztos elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben a hívást fogadó félnek is fizetnie kell…..
Cellanapló Nokia N81 8 GB + 73 GB 2008.05.28 07:01:00
Ha zenelejátszásról van szó, nem kell félteni a Nokiát. Múlt héten, amíg szabadságon voltam, egy Nokia N81-et próbáltam ki - ismét. Ugyanis szereztem hozzá tesztre egy érdekes kiegészítőt, egy hálózati adattárólót (RaidSonic IB-NAS4220). A NAS-ra feltelepítettem a TwonkyMedia…..
Talán kevesen tudják, de az alaplapgyártásban élen járó Asusnak mobiltelefonjai is vannak, ezek közül próbáltam ki az aktuális csúcsmodellt, a P750-et. A készülék brutálisan nagy, mint általában a Windows Mobile operációs rendszert futtató telefonok. Bár robusztus, érdemes…..
Rögtön az elején leszögezek három dolgot. Egyrész imádom a Himnuszunkat! Gyönyörű! Másrészt tudom azt, hogy ez egy kényes téma, óvatosan kell hozzányúlni. A harmadik pedig az, hogy nem a poén kedvért foglalkozom a témával, hanem mert érdekel és érdekes. Szóval a Himnuszunk…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Eddig teljesen hanyagoltam a Palmot, hiszen a cég a Treo óta teljesen eltűnt. Most - miután kavart egy kicsit valami számítógépszerű izével - piacra dob egy igen apró és igen olcsó okostelefont. A Palm Centro október közepén jelenik meg Amerikában, a Sprintnél új előfizetéssel…..