Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakértő? az nem volt

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Szakértő? az nem volt 2020.03.21 12:28:48
@Okana: Fáy Miklós kritikáit rendszeresen olvastam a Népszabadságban. Abban sohasem volt pozitív megnyilvánulás. Ez az ember nem tudja milyen az, dicsérni. Lehúzott mindenkit a sárga földig, még a legnagyobbakat is. Ez a szakértelem? Nem hiszem.
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
Szakértő? az nem volt 2019.11.07 12:42:24
@MAXVAL bircaman közíró: Te menthetetlenül hülye vagy, és ráadásul vak is.
Mondjuk a fényképed alapján, nem csodálkozom.
Szakértő? az nem volt 2019.11.07 12:47:19
@Ekrü: Wittinghof nem közpénzből kurvázott, és nem is a „nőzésen" van a hangsúly, hanem, hogy Borkai az én, te és még millió ember pénzéből költötte a pénzt, kurvákra, kokóra, hajóbérlésre. Ez az amit mindenki elfelejt, csakhogy, ha a korrupt anyagot hozzák le, nem veri ki a biztosítékot, csak a meztelen segg látványát jobban megnézik az emberek, az már veri az ingerküszöböt. Wittinghof magánélete nem tartozik senkire, Borkai közpénzes "mutatványa" viszont igen. Itt a különbség.
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
Szakértő? az nem volt 2019.10.22 09:13:08
@MAXVAL bircaman közíró: Okos vagy, mint mindig. Csak szét ne robbanjon a fejed az észtől...
Az 1999-ben elhunyt sikeres rendező, Stanley Kubrick, akit a filmes szakma a legjobbak közt tart számon és akit napjainkban is minden idők legtehetségesebb filmes direktorai közt emlegetnek, 1987-ben készítette el legsokkolóbb  háborús drámáját, az Acéllövedéket. Ennyi "leg" után következzen egy…..
Szakértő? az nem volt 2019.08.07 16:59:07
@nyikk: Ezt érdemes volt ideírnod. Ha bővebben kifejtenéd, megértenélek.
Bár lehet, erre nem vagy képes, csak böfögnöd kellett valamit.
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
Szakértő? az nem volt 2019.02.01 16:52:53
@Birkesz: Valahol ott kezdődött az egész.
Elötte nem nagyon lehetett hallani ezeket a hangokat.
Én konkrétan a kokárdára emlékszem, és nagyon dühös voltam, hogy egy ünnepi szimbólumot így kisajátítottak (illetve a birkák beszopták).
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Szakértő? az nem volt 2019.01.28 09:01:37
@FILTOL: Érdemi hozzászólás?
A fiatalok megjelenése a politikában egyre újszerű, néha úgy lesz az ember politikai témák főszereplője, hogy a véleményét hangoztatja. Ez történt Nagy Blankával, aki a kecskeméti ellenzéki tüntetés diákszónokaként szólalt fel még tavaly év végén. Ma jött a hír, hogy a propragandagépezet megtalálta…..
Szakértő? az nem volt 2019.01.16 11:46:34
@MACISAJT1: Ma csak te vagy szolgálatban? Nehéz ilyenkor sokfelé szakadni? De gondolom megfizetik. Ha ingyen csinálod, akkor kitartást elvtárs!
Acemoglu és Robinson Nobel-díjas közgazdászok klasszikus munkája a Mért buknak el nemzetek?  c. könyv megfelelő elméleti keretet biztosít ahhoz, hogy megértsük korunk gazdasági és politikai történéseinek jelentős részét. A kötet elveinek kevéssé dogmatikus, kreatív használata némi háttérismerettel…..
Szakértő? az nem volt 2019.01.09 17:44:37
@Ballib vagyok mert rettegek: Azért kiváncsi lennék, ha nem jönnének a brüsszeli pénzek és ismét lenne egy 2008-ashoz hasonló válság, állnánk-e a pofonokat... Szerintem nagyjából államcsőd szintjén állnánk meg.
Szakértő? az nem volt 2019.01.09 18:10:56
• A sokadik "nono!" érkezik Manfred Webertől Orbán Viktor címére, de a magyar vezetőnek addig nem kell semmitől sem tartania, amíg lopakodva, külföldről nehezen látható módon teszi tönkre a demokráciát  • A rabszolga törvény annak beismerésével egyenértékű, hogy felsült az orbáni…..
Szakértő? az nem volt 2019.01.07 09:11:55
@Helga Beauty Salon: Na én is így gondolom rólad!
Szakértő? az nem volt 2019.01.07 10:20:10
@Helga Beauty Salon: A stílus maga az ember. A te véleményed sem sokat számít, mivel a központból kapod.
Az alábbi írással szándékosan nem az ellenzéki követelések jogosságát kívánom bizonyítani (megtették már sokan mások), pusztán arra a kodifikáltan törvénytelen állapotra szeretném felhívni a figyelmet, ahová az vezet, ha egy országban a hatalom fura urai úgy gondolják, az általuk fabrikált, ezer…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.18 08:18:32
@Sir Galahad: Nem varjuk el, hogy egybites agyacskaddal felfogd mi tortent, ellenben azt igen, ne kommentelj hulyesegeket.
Szakértő? az nem volt 2018.12.18 15:59:09
@Sir Galahad: De volna, és le is ereszkedem hozzád. Ők a törvény engedélye által bárhová bemehetnek. De abban a törvényben az is benne van, hogy az üzemszerű működést nem akadályozhatják. Ebben az esetben nem is akadályozták volna, hisz nem élő adásban akarták beolvasni a követeléseket, hanem felvették volna és a "köz"TV leadta volna kénye-kedve szerint. Ezért nem jó a hasonlat, mert ezt a MÁV-nál nem tehetnék meg. De nézz utána a törvénynek, mielőtt kinyitod a szád.
Szél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba...
Szakértő? az nem volt 2018.12.18 06:05:55
@balcán maxval birca: kerdes az, amig felkel ki tartja helyettuk a nyugdijas vadracsot. Te remenytelenul ostoba vagy!
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.15 18:00:39
@Gabesz84: Szolidaritás nevű szócskáról hallottál már? Engem sem érint mégis megyek!
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.14 13:43:11
@várúrfi: Jövőre hogy fogod nyomni a 400 túlórát? Szépen beoszt(ják)od magadnak, vagy egyszerre fogod ledolgozni. Ha egyszerre, vigyél sok energiaitalt, nehogy fáradt legyél. Családodnak meg ott a Skype.
Szakértő? az nem volt 2018.12.14 13:44:00
@Rok': Igazad van! A főváros és a vidék is fontos. Ne egymást szopassák az emberek!
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.14 12:31:02
@Androsz: A politikusok sem vetik alá magukat a demokrácia szabályainak. Mutass nekem a mai magyar kormányban egy demokratát!
  Rabszolgatörvény. Valószínűleg nem is olyan erős kifejezés ez, ha arra gondolunk az évi 250 túlóra helyett a jövőben 400 lenne a plusz órák száma, amit elvárhat alkalmazottaitól a munkáltató. A kifejezés pedig még inkább stimmel, ha az ellentételezésre gondolunk, a túlórák után járó pénzt ugyanis…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.09 12:50:51
@maxval balcán bircaman: De várom a napot amikor elrohadsz! Remélem minél hamarabb, mondjuk holnapután!
“De szép kis szőrös! - Ugye? Ma tömték.” - harminc éve, hogy az első nézők beleprüszkölhettek az italukba a moziban, hiszen 1988. december másodikán mutatták be Leslie Nielsen legendás filmtrilógiájának első részét, a Csupasz pisztolyt. Ezzel, és az után következő még két filmmel Nielsen beírta…..
Szakértő? az nem volt 2018.12.03 08:31:46
@maxval balcán bircaman: Te kezelhetetlenül ostoba vagy!
A Kercsi-szorosban kibontakozott orosz-ukrán konfliktus az orosz „lopakodó terjeszkedés” egyértelmű példája. Határozott nemzetközi reakció nélkül tovább tágítja Oroszország mozgásterét, erodálja a nemzetközi szabályokat, destabilizálja Ukrajnát, és gyengíti az euroatlanti szövetségi rendszer erejét…..
Szakértő? az nem volt 2018.11.29 11:20:04
@maxval balcán bircaman: Hét perc alatt megjött a válasz a központból? Mostanában gyorsan dolgoznak az eftársak. Ne bégess vissza, nem érdekel a zavaros mondanivalód, mert rég agyhalott vagy.
Egészen döbbenetes: valódi kérdést is találtunk a legújabb propagandaeszköz, a "családvédelmi nemzeti konzultáció" kérdéssorában. Természetesen a migránsozás, brüsszelezés és az ellenzék ekézése sem maradhatott ki - de hát így működik a propaganda az adónkból...
Szakértő? az nem volt 2018.11.06 11:44:22
A szurkolók azon rétege, aki a meccsek és a színházi előadások között különbséget tesz tudja, hogy egy mérkőzésen kifejezetten jó valami apró genyóság. Egy-egy bírói hiba, egy alattomos szabálytalanság, egy beintés a szurkolók felé mind-mind olyan apró disznóság, ami valójában jó a meccs…..
Szakértő? az nem volt 2018.10.25 08:46:04
Szakértő? az nem volt 2018.10.25 09:24:58
@Noname Cowboy: Ja :), de azért ő sem volt puhány:
www.youtube.com/watch?v=qBAfN_AySac
• Elképzelhető, hogy a német kancellár a javarészt pimf Európai Parlamentért cserében békejobbot nyújt Orbán Viktornak, aminek igen súlyos kihatása lenne Európában  • Verhofstadt szerint meg kell osztani az Európai Néppártot, mert akkor jók az új európai közép esélyei és a viszály almája Orbán…..
Szakértő? az nem volt 2018.09.07 05:49:40
@Helga Beauty Salon: Mert az esetleg objektíven szemléli a dolgokat onnan a távolból?
Sosem meséltem még történetet, de eljött az idő hogy bemutassam, milyen beteg tud lenni egy általános iskola. Szerencsére elballagtam, de ez a vicces, ám de kicsit kínos történet egész életemben el fog kísérni szerintem. Szóval, történetünk szerint van egy Bálint nevezetű kisfiú, aki élettel teli…..
Szakértő? az nem volt 2018.09.04 12:19:08
@maxval balcán bircaman: Értelmesebbet nem tudtál volna ideböfögni, te szerencsétlen?
Te is szeretnél az amúgy nem túl erős NB1 egyik legrosszabb csapatának szurkolni? Nem?! Megtudlak érteni, mondta Mészáros Lőrinc, és felajánlotta az iskoláknak a világ legpofátlanabb játékát. A játék a Hadd Halljuk névre hallgat, és a következőt kéri a játékostól. Menjen el, és nézzen PAFC…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Szakértő? az nem volt 2018.08.07 12:07:31
Tisztelt prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter Úr! Kóber György vagyok, óvóbácsiként dolgozom, és tegnapi kijelentésére szeretnék reagálni. Ön szerint törvénybe kell iktatni, hogy már az óvodákban elkezdődjön a gyermekek egészséges életmódra való nevelése. Ezúton szeretném felhívni figyelmét,…..
Szakértő? az nem volt 2018.08.06 11:06:14
@Cycmen: A párkereső oldalakon próbálkozz az egy szem agysejtednek találni hozzá hasonlót, hogy ne egyedül kelljen jobblétre szenderülnie
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
Szakértő? az nem volt 2018.07.17 07:14:56
@Tangooo: Az a belga válogatott