Regisztráció Blogot indítok
Adatok
claro.*

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
i i love you like a love song baby.♥  ééés igen *-*. ma egyszerűen leírhatatlan :DDMatekon úgy ülünk ,hogy : Esz* és én mögöttünk pedig D* és At*. Ma eggyüt oldottuk meg kb. a feladatok 70%át. D* és At* nem értettek egy feladatot és elkezdtem nekik magyarázni amikor…..
Only Girl In The World .♥ 2011.10.19 18:22:39
~ ' Azt hiszem, kicsit egyedül érzem magam. Nem mintha nem vennének körbe barátok, és nem nevettetnének meg. De akkor is hiányzik valami. Úgy érzem, hogy most jó nekem, mégis ez a kellemes életérzés párosul valami furcsán bizsergő hiányérzettel. Nem tör le, nem rontja el a…..
Oké... rég nem írtam. meg van az oka .az elmúlt pár hétben eléggé magam alá kerültem. ennek sok oka van. 1. Ba* kapcsolatba van egy lánnyal.. aki mellesleg nagyon szép. 2. Megint Da* ... egyszerűen nem tudok tőle megszabadulni. amikor már éppen elfelejteném ... BUMM.. megint…..
Only Girl In The World .♥ :''D 2011.09.06 20:55:06
Ezt a cukii képet ezért tettem be mert egyemmeg már de aranyos és mert ehhez volt kedvem :''DA suli továbbra is nagyon jó:)) sok a hülyülés MÉG kevés a tanulás. Pasii (új) nincs a láthatáron... vagyis van de LBm befoglalta tehát akkor az kizárva :)) Ott van Da* aki ma épp néha a…..
Boldoooog :DD. nagyon. Nem volt sok időm írni mert igen... elkezdődött a suli. Iszonyat jó :)) Igaz az osztályunk többsége még elég fura.. de vagyunk mi 5en csajok akik végig röhögjük az egész napot :DD egyszerűen azt hiszem hogy év végére kockás lesz a hasunk a nevetéstől :).…..
De sajnos, hogy kitudjam nyitni a bilincset sok mindent meg kell tennem, hogy eljussal a szívemig. Igen még mindíg minden áldott este D*val álmodok. Néha kis és néha nagy szerepekben van jelen. Már igazán nem értem mi ez... Rég nem láttam de még mindíg ott van. Egész nyár alatt…..
Végrevégrevégre.Ma összehoztunk, hogy végre találkozzunk E*-vel : DD Már 3 hónapnyi napról napra való beszélgetés után végre. És ha ez nem elég jött Zsó* is. ez egy TÖKÉLETES nap volt. *_*Úgy érzem végre találtam IGAZI barátokat akik nem a pénz, az érdekek, az…..
Megint rég nem írtam. Pfú honnan is kezdjem?!a BKVs ügytől. aznap nagyon kivoltam akadva. fogytam is 2 kilót... no comment.Aztán elkellett utazom nagyanyámékhoz. Jókat nevettem az elején. Mamának új protkója van és elég furán beszél meg a korházba feltöltötték valami anyaggal…..
Az egész sztorit eltudom mondani pár üzenetteL : ,,vigyázzatok mert az egész vàrosba mi.den bkv járat teli van ellenőrrel !! minket már megbüntetek... meg igazoltatnak is... és persze h nem volt nálam semmi. go mòricz zsigmond körtér aztán blaha (bérletet venni és befizetni a…..
Régen nem írtam. De erre az a mentség, hogy NYÁÁR VAAAN !! : DD Eddíg volt benne minden. Rossz és Jó kedv, sírás és nevetés. Hol is kezdjem ? Június. Miután nem írtam volt az a kerti parti. nem volt semmi. Utána jött egy kisebb összeomlás D* miatt.Utána elmentem a…..
Megint a régi nóta. Da*. Nem tudom kiveri a fejemből. Mostanában nagyon jófej volt velem. De mi van amikor kezdenének alakulni a dolgok, na mi ?? persze, hogy nyári szünet. Már most hiányzik, pedig csak 2 napja nem láttam. mi lesz most, hogy 3 hónapig nem fogom látni? talánn megtetszik…..
ha egy szóval kellene kifejezni az állapotom akkor : MAGÁNYmindenki elhagyott. néha áll mellettem valaki ,de ő is elmegy ha jön valaki jobb. mindenki P* után szalad. mintha valami istent látnának benne. barátnőm Pa* egy igazi kis pudlikutya lett aki nyalakszik. aki srác eddíg bejött…..
Bármit teszek, mindenki jobb nálam. Minden egyes alkalommal amikor ilyen összejövetelek vannak csak azt hallgatom hogy P* milyen ügyes és szép és mennyi mindenre viszi majd az életben a külsejével. P* ezt csinált, P*nek ennyi pénze van, P* ezt vette fel, P* ezzel találkozott... Ebből…..
Only Girl In The World .♥ pfúú. 2011.04.20 18:08:00
Igen, igen, igen és igen! Felvettek oda ahova szerettem volna és ha ez nem elég, a barátnőimet is felvették :D és az osztályból 7en megyünk oda, egy évfolyamra :) Több ismerősöm is megy. Már alig várom, hogy elmehessek az osztályunkból és új életet kezdjek a gimiben. Csak várom…..
Hiányzik.. csak azt nem tudom ki. Tavasz van -> sok a szerelmes -> nekem nincs senkim -> jaj.hiányzik valaki -> :$Jó lenne ha valaki itt lenne mellettem és tényleg szeretne :$ . Megölelne , puszit adna és esténként küldene egy "jó éjszakát" smst. De nincs... és ez…..
ma mindent átgondoltam és úgy gondolom az utóbbi napokban nagyon pesszimista életmódot éltem. a V*vel történt dolgok miatt és már teljesen ilyen taktikát akartam felépíteni, mint az Éden Hotelben. és amikor épp a "taktikámon" gondolkoztam rájöttem, hogy te jó ég én…..
Megint V* ... egyszerűen hihhhhhetetlen ez a csaj. Kiderült, hogy engem állandóan átver, kihasznál, kibeszél. És minderről neki az a véleménye, hogy az én hibám. Mondom he?Írja hogy ő tudja, hogy én kibeszélem. Mondom mondd már meg, hogy mit mondtam. erre : tudod te jól a válasz.…..
Végre úgyérzem, hogy boldog vagyok :D ...bár nincs rá túl sok okom, sőt.... ma nem kellett volna ennyire boldognak lennem. De nincs mit tenni :D egész nap énekeltem, nevettem, hülyéskedtem... egyszóval repülök. Csak ezt kéne megtudnom , hogy miért vagyok ilyen boldog. Anyukámat ma…..
Only Girl In The World .♥ jaj :( 2011.03.21 20:15:35
6 nappal ezelőtt arra ébredtem, hogy melegem van ... anyának mondtam reggel, hogy mérjünk lázat. Hőemelkedésem volt. Ettől kezdve 5 napig nyomtam az ágyat, hol 36.8al ,hol pedig 39.4el. Eközben az elején a torkom fájt most itt a végén meg az orrom folyik és úgy köhögök hogy majd…..
Mostanában úgy érzem máshol van a helyem.Egész nap csak ez a mondat jár a fejemben : " Nem akarok itt lenni, már csak 3 hónap!". Ez nem azt jelenti,hogy már nem szeretem az osztályom , csak mindenki nagyon megváltozott és sokan nem a pozitív irányba :/. holnap megint suli.…..
Sok érzés kavarog bennem Egyrészt csalódottság másrészt pedig boldogság. Leírom mind a kettőt, hogy miért:- csalódottság: Van egy barátnőm P* akit nagyon szeretek ,de azért nem ő az "LB"-m . Múlt héten a legjobb bnője hiányzott a suliból és a másik akkori bnőm…..
Teljesen padlón vagyok... ma rám tört ez az egész érzés és csak sírok :(.. nem is érzem magam , mert tegnap este még gyrost ettem (10kor) és minden percben úgy érzem hogy elhányom magam :S Rájöttem, hogy egy igaz barátom sincs aki mindíg mellettem állna ... mindenki csak…..
   Azt hittem a mai nap kifejező eszköze a szomorúság lesz...de teljesen más irányt vett. Reggel felkeltem, megcsináltam a szokásos dolgokat majd felöltöztem a temetéshez.A dédnagymamámat temettük, 91 éves volt. Átmentünk anya nagynénjéhez és ott vártak a még alig…..
Only Girl In The World .♥ 2011.02.26 21:04:29
Szijasztok!Mint a blog címéből kiderül csak egy lány vagyok a nagyvilágból. Ma egy hirtelen fellángolás során úgy döntöttem , hogy nekem blogot kell írnom. Írok egy kicsit magamról. A nevem claro, ez persze csak az itteni nevem, mert itt minden érzésemet le szeretném írni és nem…..