Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan777

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Amikor először láttam meg a Youjo Senki, ismertebb nevén Saga Of Tanya The Evil borító képét amin egy "dark loli" feszül, már tudtam, hogy ez az anime elsősorban az otakukat és a lolicon férfiakat célozza meg. Aztán miután megtudtam, hogy egy alternatív első VH (Világ Háború) anime,…..
Zoltan777 2018.09.06 04:56:14
Nos nekem tetszett az anime, de nem ismerem a mangát és most nézzük a kérdéseidre a lehetséges válaszokat:

-"de miért pont ő, amikor ott van a világon még legalább néhány millió másik ateista is?"

Mert mondjuk a többi ember ha szembekerülne halálakor istennel, azonnal behódolna és nem kekeckedne vele. Több mint valószínű h ez az első eset.

-"miért egy olyan világba küldi, ahol varászerővel is simán a gazdagok és szerencsések közé juthat bárki? Abba már nem is megyek bele, hogy simán megcsinálhatta volna, hogy egyedül ő ne szülessen varázserővel"

1 nem biztos h van annyi hatalma h befolyásolja a folyamat ezen részét, hisz saját bevallása szerint ő kíséri a halandókat az élet kerekéhez v mihez h újjászülessenek, arról szó sincs h van beleszólása abba h ki milyen adottságokkal születik újjá.

2 Valamint az egy jól bevett módszer h úgy törsz össze valakit h megadod egy kis időre a siker izét, majd porrá zúzod.

-Egyébként itt szerintem nem arról van szó h hisz-e vagy sem. Egyszerűen a világ hibái miatt egyszerűen megtagadja a tiszteletet, mert úgy gondolja h nem érdemli meg az az isten aki ilyen világot teremtett. Persze lehet h nem is isten csak egy fejlett létforma. Az h imával aktiválja a felszerelését csak egy eszköz számára, nem pedig behódolás.

-" Tanya egy ütközetben tett agyatlan kamikaze akción kívül semmi sem csinált, már mindenki elkezdi őt sztárolni és minden magas rangú feletesse szó nélkül bólogat neki."

Mondjuk megírta a tanulmányt az egyetemen? Nem véletlenül figyeltek fel rá, hanem mert abban az írásban hasznos dolgokat írt le.

-"éle szent beszédeket tart arról, hogy a háborúk kizárólag a gyűlölet miatt léteznek...."

Hát nem tudom h ugyanazt az animét néztük-e. :D Arról beszél h milyen irracionális az h a békéért hadakoznak az emberek, és h az érzelemtől túlfűtött emberek mennyire ostoba döntéseket képesek hozni. Arról szó volt h a többi ország a tőlük való félelmük és aggodalmuk miatt be fog lépni a háborúba, de szó sem volt olyanról h a háborút a gyűlölet indítja el.

Persze lehet h csak a magyar sub miatt értelmeztem ennyire másként :).
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Zoltan777 2014.03.25 06:23:04
@Sal Colman: Neked aztán ritka szar életed lehet.:) Szerintem mutass példát és kezd magaddal.
Zoltan777 2014.03.25 06:31:07
@Nívea: "A bolondok háza nem hülyék háza. Nem véletlenül nincs hülyékháza, az felemésztené az építőipart."
Ki a májer? A ruszki? Na ő biztos nem, teszi föl és válaszolja is meg a kérdést Rajcsányi az ukrán válság kapcsán. Ahelyett, hogy megkérdezné, kik azok a májerek a magyar véleményipari műveknél (vö.:sajtó), akik az ukrán válságot egy hetvenéves republikánus szenátor…..
Így tiltakoznak Csehországban az orosz diktatúra ellen. Óriás Putyin a libereci városháza épületén. Aktivisták az oroszországi diktatúra figyelmeztetnek. (Leadkép: Martin Fryč és Ondřej Matyáš a Hitler-Sztalin-Putyin molino előtt) Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint…..
Zoltan777 2014.03.11 19:23:42
@Indriq: Ja mert a nyugat nem pont ezt csinálja csak fordítva? Koszovót elismeri krímet nem.
Zoltan777 2014.03.11 19:23:59
@Old Shatterhand is Dead: Elméletileg szavaznak. Mellesleg felvidéken nincs magyar többség. (mármint a gyakorlatban, egy felvidéki ismerősöm azt mondja h a jónépek 80%-a ottan elszlávosított m,agyar névvel rohangál, de maradjunk a szavazásnál, ők biztos nem szavaznának ránk, ellenben a krímiekkel)
Az egész, még szabad sajtó felhördült az Obán-Putyin atomerőmű paktumon, rázták is mint kutya a rongyot. Írtak mindenféle összefüggésekről, csak arról nem, ami a lényege az egész tervnek, hogy nincs értelme erőművet építeni, vízerőmű nélkül. A kép illusztráció! A…..
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
Zoltan777 2014.03.08 20:20:57
@GrandPa: Tudod vannak azok a szolis pávák a konditeremben, akik naphosszat a tükörben nézegetik magukat. Azt hittem ilyesmi vagy.
Mindenesre mint mondtam nekem ez időpazarlásnak tűnik, egy normális igényes nőhöz nem kell ennyi minden, ha meg nem kell akkor minek csinálnám? (mármint a szoli, masszás meg manikűr)
Kádár népe és Orbán megtalálták egymást, tudjuk. A házasságból komoly téveszmék pörögtek ki a napvilágra, amelyek közül a legelképesztőbb kombó talán az, hogy lehet egy polgárosulatlan társadalmat a közvagyon és a közpénzek lenyúlásával versenyképessé tenni. Sőt…..
Zoltan777 2014.03.08 15:24:08
@Nyekenyóka: 100 éven belül alig lesz fehér Európában:D Ja szerintem sincs gáz, ráérünk akkor lépni. Bár ez engem pont nem érdekel, az emberiség úgyis előbb utóbb kihal.
A közvéleménykutatók továbbra is következetesen a Fidesz nagy előnyét mutatják ki, akár kétharmados győzelmet is lehetségesnek tartanak. Arról egyébként kevesen beszélnek, hogy mi lenne, ha a Fidesz csak kicsit nyerne, ha az előnye éppen csak akkora lenne, hogy ne legyen…..
Szerintem nem létezik olyan ember az országban, aki ne ismerné a malacpersely lényegét. A szüleink mindig a legjobbat akarták nekünk. Ezt a legjobbat pedig az anyagi stabilitásban (is) meghatározták, aminek legfontosabb feltétele az általános magyar felfogás szerint az, ha megtanulunk…..
Zoltan777 2014.03.07 18:41:41
@doominogame: Ja a Szarvas Norbert kifejezetten női név...
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
Zoltan777 2014.03.06 05:56:57
@MolnarErik: Ja mert manapság a képi anyag rögzítése nem megoldott...barom...
Időnként felröppen a hír, bizony hazánk oly szívesen rendezne olimpiát, belépve ezzel egy olyan klubba, melynek Peking (16,5 millió lakos), London (12,6 millió lakos), Tokió (34,5 millió lakos) meg Rio de Janeiro (12,7 millió lakos) a tagjai. Oké, ott volt Athén is a maga 3,5…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Zoltan777 2014.02.26 07:38:37
@mokkaczuka: Mintaszerű együttműködés??

-Teszem azt mint a németek nem átengedése a lengyel megszállás idején?
-Vagy a zsidóság nem deportálása, egészen addig amíg meg nem szálltak minket?
Yoshihiro, japán bringás budapesti biciklilopásos esete nem az egyetlen volt az utóbbi hetekben, amely happy enddel végződött. Éppen a szerencsétlenül járt világjáróval egy időben kereste a zárt lépcsőházból eltűnt kerékpárját Evelyn is. Sőt a szerencsés végkifejlet is…..
Zoltan777 2014.02.22 08:18:14
@to:rppapa: Milyen nácik?
Már egy hete csak arról vitatkozom, hogy sci-finek számít-e a Gravitáció. A vitát könnyen rövidre lehet zárni: nem számít annak; meg egyébként is, kit érdekel, amikor ilyen eszméletlenül jól néz ki? És miközben a film szigorúan nézve valóban nem kategorizálható tudományos…..
Zoltan777 2013.11.25 12:00:00
@Fulika: "Simán elképzelhető, hogy az űrszemét föld körüli pályán keringve periodikusan telibekapja az ISS-t"

1- egy robbanás szétszórja a darabokat mindenfele. Egy műhold felrobbantásával járó törmelék töredéke marad pályán. 1 része leesik a földre, a másik a +energia miatt szépen távolabbi pályára költözik.
2- másik hogy ha ez a szemét találkozik egy űrállomással, nem fog lelassítatlanul továbbmenni, főleg nem úgy h közben viszi magával az űrállomást. Sajnos az energiamegmaradás törvénye ott is érvényes.
Sikert jósolok Debreczeni József új könyvének. A fideszes rablógazdálkodás című kötetből részletek láttak napvilágot különböző újságokban, a szerzővel tévé- és rádióinterjúk készültek, egyszóval működik a beharangozás. Körülbelül félmillió emberhez jutottak el…..
Zoltan777 2013.11.17 10:00:30
@vajdasagi: Ja de mire váltod le?
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
1000 leütés Az abortusz ellen 2013.10.19 11:00:18
Alább a művi terhességmegszakítás kapcsán azt az álláspontot igyekszem kifejteni, hogy az alapesetben erkölcsileg védhetetlen -- nem azt, hogy jogilag nem kellene védeni. Az erkölcs és a jog eltérő szempontjai ebben a nagyon nehéz kérdésben nagyon élesen mutatkoznak meg: mivel…..
Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány…..
Meglepő levelet kaptam a minap, egy apa írta, akire hirtelen rászakadt két gyerek menedzselésének minden nehézsége és szépsége. Miután érdekesnek találom (és örülök is annak, ha néha a férfiak is megszólalnak, bátorítanám ezt a jövőben is), ezért közreadom a nem minden…..
Zoltan777 2013.10.16 04:41:54
@Akitlosz: Jó akkoriban kicsit más volt a közbiztonság.
  Az illinoisi St. Joseph-Ogden középiskolai diákjai kétségtelenül praktikus készségeket sajátíthatnak el. A napokban az iskola  15-16 évesei megtanulhatták, hogy hogyan kell korlátozott egészségügyi forrásokat elosztani a rászorulók között. El kellett dönteniük,…..
A Kaposvári Egyetem öltözködési szabályokat előíró rendelete olyan visszhangot keltett, hogy még a politika (várhatóan egyre alacsonyabban levő) ingerküszöbét is elérte. (forrás: blans.hu) A Fidelitas arra kérte Szávai Ferencet, „a Kaposvári Egyetem fura urát, hogy…..
Zoltan777 2013.10.12 07:28:12
@Most hogy fog csalni a fidesz a bajai választáson?: oo szeretem az olyan embereket, akik azokat akarják visszahívni, akik miatt ez a 2/3 létrejött.
Ingyen szex a Big Sisterben, ha a neten is megmutatod magad. Most mindenki a Livejasmin projektről beszél, de sokan nem tudják, ez az abszurditás már megtörtént néhány évvel korábban Prágában. Kezdjük gyorsan a rossz hírrel: a ház már nem működik, 2010-ben bezárt. Igaz, voltak…..