Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel01

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgurultunk ma délelőtt megnézni a szilveszteri veteránfelvonulást a Pólus Centernél. Láttunk egy csomó szép autót, Ismerősökkel is találkoztunk. Meg is kaptam – hozzáteszem, jogosan, – hogy lehetne szebb állapotban is az autóm. :) Sajnos igaz: sem a belsejével, sem a külsejével nem volt érkezésem,…..
Állólámpás Mercedes Lang 2015.12.07 11:20:26
Ez a hosszú Mercedes meg miféle? Q&A a Totalcar-on. Zsolt cikkét azért RT-zem (hehe, micsoda képzavar) mert magam is készültem volna írni erről, de még az is lehet, hogy fogok is. Az a gondolatom támadt, hogy jó lenne ismerni a még futó hosszú Merciket az országban. Vajon…..
Belsőség A főnök verdája 2015.01.15 11:56:57
Nincs abban semmi rossz, ha az ember többre vágyik, mint amit az anyagiak engednek, ilyenkor jön jól a kreativitás. Ha autóról van szó, a legtöbb próbálkozást a JDCS-n végzi, viszont van az a szintje a tákolásnak, ami csúnyasága ellenére is tiszteletet ébreszt. Mint a W123-as…..
Boldog új évet kívánunk! Köszönjük idei megtisztelő figyelmüket!..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Állólámpás Mercedes CPR 2013.09.03 22:59:40
Eltelt egy év. Lassan készen állok rá, hogy elmeséljem, mi történt a kombival.Az állólámpást tavaly december közepén letettem és pár hete hoztam csak haza. Akkor vezettem idén először, és most vasárnap másodszor. Az esti hazaúton készült a felvétel.Újra vezettem az…..
Az előző cikkemben már megismerkedhetettek az Ikarus EAG-okkal. Próbáltam olyan típusokat leírni, melyek hazánkban is fellelhetőek. Ezen típusok közül néhány példánnyal az Agria Volán Zrt. járműparkjában is képviseltetik magukat. Elsőként a két 396.27-es érkezett a…..
Nem akartam még én is egy hókatasztrófás cikket írni, de a grafománia nagy betegség, pláne, ha ennyi összevisszaságot hall az ember, akkor tényleg le kell írnom az igazságot, mármint azt, amit én szűrtem le a médiából: Egy biztos, az utakat kamionsofőröknek álcázott titkos…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Mint az egyszeri (Moldova) viccben a paraszt bácsi a műrepülés után, most már mi is elmondhatjuk azért ezt………..Nem gondoltam volna.   Kevés ember lehet az országban, aki elhitte 1989-1990-ben, hogy 22 évvel a változások után Magyarország bármilyen autóbuszügyben 24…..
Az alábbi videó az, amelyet - tipikusan - mindig tervezünk, de végül sosem jut idő rá. Biztosan nem ismeretlen önök előtt sem a jelenség és az időhiány. Most valami csoda folytán az OMG-nél valahogy lett egy pár órányi üresjárat, így elkészült ez a kis werkfilm, melynek…..
Szomorú nap ez a mai. Beszéltem Károllyal, nincsenek jó híreim. Az első hengernek annyi, nulla a kompresszió, a henger fala összekarcolva. Károly szerint megfőtt. De haladjunk sorjában. A múltkori karbantartós posztból valamiért kimaradt, hogy a szerelőm a hűtőt is…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Autóépítés Fedőneve: lábos 2012.10.16 19:13:52
Annyira titkos az a projekt amin dolgozom, hogy én sem tudom mi lesz belőle. Egy beépített összekötő, dobozokat hordott be az alváz köré. Azt mondta, ő tud mindent, ne törődjek semmivel, egyek zsömlét kiflivel. Mivel ez volt a jelszó, nem firtattam tovább, miként lesz a sok…..
Daniel01 2012.10.16 21:20:25
Belsőség Anand tartja a szavát 2012.10.10 18:11:06
Lehet egy vállalati PR-es jó fej, úgyse vált ki akkora érdeklődést, mint maga a tulajdonos, aki bár csak a 68. az India leggazdagabb emberei-listán, de azért mégiscsak áll a neve mellett 825 millió dollár. Anand Mahindrával jó volt interjúzni, ráadásul a fél szerkesztőség…..
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
Szemelvény a mai, szerkesztőségi levlistáról. Winkler: Egyszerűen megsemmisült a hangszóróm membránjának gumirésze. A jobb oldaliban ennyire, a balban még ott van, de annak sincs jobb állaga. Egy hónapja még megvolt. Mitől van ez? Doki: Ez egy jellemző meghibásodás. Autókban…..
Végre valami érdekes: egy Marczinkó Tamás építette VZR 1800. Fényezés: Koros Sándor A tavalyi, Millenárison rendezett Magyar Motorépítő Bajnoksághoz képest idén új helyszínen, a Hungexpón nézhettük meg a felhozatalt. Hogy hol jobb épített motorokat nézegetni, egy…..
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Daniel01 2012.02.12 10:03:25
@robian: Nekem is általéban ez az 1. dolog, bár nyaranta volt már hogy lennt aludtam a garázsban:) Egyébként ez a Mike Sander's es cuccot nem lehet fölhordani sima festékszóróból egy mezei toldószárral és fúvókáával a végén? Nyáron én is alváz/üregvédeni fogok csak nincs kedvem megvenni a gyári pisztolyt mert kicsit sokallom. Amúgy akkor ezzel a kocsival láttalak Benneteket a 2 ünnep között Egerben a színház előtt?Elsőre azt hittem a másik zöld az csak aztán fölhomályosítottak,hogy azon nincs rendszám..:)