Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohumil stejskal

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megkérdeztünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy ki szerintetek a legsármosabb török színész és ki a legszebb török színésznő, adta magát, hogy annak is utánajárjunk, melyik lehet a legjobb török széria. Ezen a szavazáson nagy előnnyel indultak a magyar szinkronnal vetített produkciók, de jó…..
Amikor bécsi otthonunkban a jobbnál jobb sörök közepette tervezgettük szokásos balatoni nyaralásunkat, elhatároztuk, hogy közben a sörblogra teszteljük majd a tó ikonikus sörét. De ideérve kiderült, hogy a Pocsolyai Villámgyors nincs többé. Úgy 15 éve a Káli-medence szerelmese vagyok annak…..
bohumil stejskal 2019.08.04 17:55:06
@acycloren: gondolom szart a nanométerekre, rendes ember amúgy sem hagy időt a sörnek megromlani... :)
A világtörténelemben mindig is ritkaságnak számítottak a hosszabb békés időszakok, amikor épp nem zajlottak véres háborúk, felkelések, polgárháborúk vagy más harcok. Már a százéves háború feldúlta a középkori Európát 1337 és 1453 között, amikor Anglia és Franciaország vívta élet-halál küzdelmét…..
Úgy vettük észre, itt Portóban kevesebb a játszótér, mint Lisszabonban. Szóval, itt sokkal célirányosabban kell menni, ha játszóterezni akarunk, nem feltétlenül botlunk játszótérbe rövid úton. Egyébként itt is sok park van, meg terecske és itt is minden tér, minden park nagyon szépen rendben van…..
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
bohumil stejskal 2018.04.09 19:09:57
@...in the world: gondolom te is valami köcsög kis fidesznyalonc vagy.
semjénzsóti lovasszobor ki van rakva a kandallóra vagy inkább egy némethszilárd akt van a falon?
esetleg az ágy fölé egy viktor poszter jutott a plafonra a gyerekszobában, recskázás közben csak arra áll fel...eltaláltam, ugye? te agymosott fizetett fideszes troll...
bohumil stejskal 2018.04.09 19:12:47
@Womb Raider: talán kibírom...a TEK-es fiúkat meg esetleg megkínálom kávéval...
bohumil stejskal 2018.04.09 19:19:02
@Womb Raider: pillanatnyilag golyóálló (is) vagyok...
IDDQD
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Aki követi Cristiano Ronaldót valamelyik közösségi oldalon (és azért ilyenből akad pár millió világszerte, és alighanem magyar is akad köztük bőven), az tisztában van vele, mekkora autórajongó a portugál futballsztár. Nos, most a gyűjteménye nem akármilyen darabbal bővült...
bohumil stejskal 2017.10.13 21:07:04
Hetek óta érik bennem ez az írás. Nagyon piszkál egy gondolat, csak nehezen szántam rá magam az írásra, mert nem vagyok az a tipikus véres szájú blogger, és nagyon nem szeretek másokat bírálni, véleményezni sem. Viszont annyira általánosnak tűnik a jelenség, hogy muszáj kifüstölögnöm magamból. Hátha…..
Hát persze, hogy nálam, az országban elsőként! Beszámoló az inkvizíciós rémhistóriától a boldog befejezésig...
bohumil stejskal 2017.09.30 20:15:50
@Tesztelo.hu: kolléga megcsináltatta a szemét, fasza lett. Évekre rá a szeme visszaromlott, tompalátó lett. És az már bizony nem operálható, nem is korrigálható szemüveggel.
Nem nagyon teszik bele a szemműtétes marketinganyagba, hogy ez bizony benne van a pakliban.
Szóval a lézeres szemműtéteket végző orvosok nem azért szemüvegesek, mert nincs rá pénzük...
Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja. De vajon tisztában vagy azzal is, hogy mit árul el rólad az eljegyzési gyűrűdbe foglalt kis kőnek a formája? Tarts velünk és tudd meg, milyen jelentéssel bír a gyűrűd! Kerek Legyen szó kis vagy nagyméretű gyémántról,…..
bohumil stejskal 2017.09.14 11:58:56
@tomhardynészonja:
Kaphatott volna egy gumi O-gyűrűt is. Mondjuk ami az M16-os vagy M20-as tömszelence alá kerül. Előnye, hogy tágul a lány ujjával (idővel elhízhat ám az asszony) és rohadtul olcsó.
Ennyit szinte akármelyik nő megér... ;)
A miniszterelnök volt iskolatársa, barátja és sporttársa nem szereti, ha Orbán Viktor strómanjának nevezik. Ő bizony szeret a saját lábán megállni, nem kell neki hátszél, meggazdagodik ő úgy is, ha a kormányfő ügyet sem vet rá. Higgyük el Mészáros gázszerelőnek és polgármesternek, hogy semmiféle…..
bohumil stejskal 2017.08.20 17:44:38
@VaradiJanos: na végre egy igazi lelkes fideszes...bár nem könnyű, de még azok között is hülyének számíthatsz, viszont téged ők ezért szeretnek. Ha így tudsz nyalni nekik, a végén még a főnök mellé temetnek...hajrá!
Zsuzsa a Gyermekvasúton zakatolva száguld az interneten, és ezúttal nem bekövet, hanem bejelöl. Danival Facebookozni tanulnak. Hűvösvölgytől Normafáig kiderül, hogy mire is jó a Facebook (Dani szerint most már mindenre), miben különbözik az Instagramtól, mit jelentenek a céges oldalak, és azt is,…..
bohumil stejskal 2017.08.18 11:54:28
@neménvoltamaz: még szép, hogy nem vagyok HR-es. Műszaki terület, a kedves HR-es kollégáktól kérni is szoktuk, hogy mellőzzék a részvételt az interjún (úgysem ők döntenek, kizárólag térkitöltőnek lennének ott). Azzal a kérdéssel, hogy "hol képzeled el magad 5 év múlva a cégnél?" nem lennénk kisegítve... ;)
Tapasztalatból mondom, azok a mérnökök, akik állandóan a facebook profiljukat checkolgatják munkaidőben, csak szar munkát tudnak összehozni.
Múlt héten kaptam egy kis hangulatfokozót a koreai barátnőmtől, küldött nekem pár zacskó ramyunt (koreai rament) egy mellékelt cédulával, hogy keressek rá Youtube-on a „Samyang challenge” kifejezésre. A csomagolásra nyomtatott tüzet okádó csirke láttán már sejtettem, hogy mi vár majd rám. Így is…..
bohumil stejskal 2017.08.14 08:29:24
@Tourmand: meglepő módon pécsi étterem volt, de már becsődölt. Nem volt rá felkészülve az indiai tulaj, hogy a pécsiek inkább beledöglenek, de nem fizetnek a kajáért. :)
bohumil stejskal 2017.08.15 16:01:28
@Tourmand: biztos ezért olyan rekordmagas a város adósságállománya, senki sem szeret fizetni. Főleg nem a polgármester... :)
Tegnap az ATV-ben Rónai Egon vendége voltam. A "róna" szó jelentése "alföld", ebből logikusan következik, hogy a "rónai" "alföldi"-t jelent, mely név mára már egyet jelent a homoszexualitással, családrombolással. Az Egon név az Aegonból származik - ez a cég biztosítással, pénzügyekkel, meg ilyen…..
bohumil stejskal 2017.08.06 19:59:23
Az első képen a Rákos-patak felett átívelő vadonatúj gyalogos-kerékpáros híd látható. 27 méter hosszú, 424 millió forintért épült. A másodikon a szintén frissen átadott Charles Kuonen (Európa) függőhíd van. Svájcban találtató, 85 méteres szakadék felett feszül, hossza 494 méter, ami egyébként…..
Legfrissebb híreink szerint a magyar futball válogatott tagjai sztrájkot hirdettek, hogy a régen elmaradt követeléseiket teljesítsék. Villámcsapásként ért mindenkit a hír, de itt és most megtudhatnak róla még többet. Részletek a tovább mögött...
Talán sokan emlékeznek még Ardi Rizal nevére. Az akkor kétéves kisfiú 2010-ben azzal került be világszerte a hírekbe, és okozott általános megdöbbenést, hogy komoly láncdohányosként napi 40 szál cigarettát szívott el. Mi lett azóta vele?..
Vagyis miért ne teszteld "széjjel" a leendő munkatársad?Érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb az utóbbi időben az állásra jelentkezők tesztelésével kapcsolatban.Azt halljuk ugye mindenfelé, hogy nagy a munkaerőhiány, a cégek szenvednek attól, hogy megtalálják a megfelelő alkalmazottat, hogy…..
"Helyesnek tartja -e, hogy a családsegítő projektekben 20 millió forintot fizettek egy rendezvényszervező cégnek azért, hogy iktatószámmal lássa el a dokumentumokat, vagy 20 millióért bíztak meg egy körömépítő (és 3 D-s műszempilla készítő) céget a "szakemberek előminősítéséért"?" - kérdezte Hadházy…..
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
bohumil stejskal 2017.03.19 13:46:44
@cardiobascuralis: En is ezert szoktam le a heinekenrol, mert mar nem izlik annyira, mint 20 eve...viszont most, hogy ezek a takonygerincu lezerjanko meg tomjenzsolti bojkottra szolitanak fel, szivesen iszom a heinekent megint. Felolem akar kobanyai is lehetne vagy balatoni villamgyors (csak pecsi sor ne, mert attol mindig kurva masnapos vagyok), a lenyeg itt az U/I (ellenallas)
Ha azon mulik a fidesz szartorony osszeomlasa, hogy minden egeszseges magyar asszony es ferfi iszik hetente 1 uveg heinekent, akkor asszem ezt a hatalmas aldozatot meg kell hoznunk...
;-))
Vivalareszisztaaaansz!!!