Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kileninezero

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Életjel 2011.12.07 00:00:00
Öhömm. Szóval igen, feltűnt nekünk is, hogy nem volt egy ideje új poszt, nem is magyarázkodom, hogy miért, ellenben előre megfontolt figyelemelterelést követek el öt posztnyi hülyeség egy bejegyzésbe sűrítésével, aztán majd csak lesz valami. Egy. Az ausztrál Hey Geronimo új…..
kileninezero 2011.12.07 22:28:00
A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs. A Lángoló Gitárok lerántja a leplet még a „búcsúkoncert előtt”. Még5: Tedd fel a kérdést! Mit üzentek azoknak, akiknek felcsillant a szemük a hír…..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
kileninezero 2011.03.08 20:09:47
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..