Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titaan

210 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
A mai nap során a SYMA rendezvényközpontba látogattam. A HVG állásbőrzén az első stand – rögtön a bejáratnál – az Audi Hungária Motor Kft-é volt. A figyelemfelkeltés érdekében a helyszínre két igen durva modellt állítottak be. Számításuk bejött, a TT RS és az…..
Az Audi A1 legnagyobb konkurense a BMW által forgalmazott MINI, melynek van kabrió változata, így nem véletlen, hogy az ingolstadtiak is törik a fejüket egy hasonló modellen. Már azzal is magyarázhatnánk a törekvést, hogy nem ez lenne az első nyitott Audi, hisz az A3-ból, az A5-ből,…..
Ismét  lebukott az A3, melynek formáját már egy hónapja is lelepleztünk ebben a cikkünkben: Lebukott az új A3. A jelenlegi képen, már az eredeti változat látható, a lebuktató pedig egy cseh autós blog. Az A3 nem lesz észbontóan új formavilágú, hisz az eleje az A4…..
Az Audi leleplezte az A4 kombiból készített legerősebb verziót, az RS4 Avantot. A szedán változattal nem biztos, hogy fogunk találkozni, hiszen csak konkurenciát jelentene a bátynak, az RS5-nek. Elvégre ugyanaz a 4,2 köbcentis V8-as benzines található bennük, a kombi mellett úgyis…..
Sok helyen elkezdődött a síszünet, kolléga is van kint szabin,  így a szerkesztőségben úgy gondoltuk, hogy mi is lazíthatnánk a mai napon egy kicsit. A megszokott útvonallal ellentétben most új utakat jártunk a városban, szép Audik után kutatva. A várt látvány…..
Az Audi TT RS szívét képező 2,5 literes, öthengeres turbófeltöltéses motor teljesítményét az ingolstadtiak igyekeznek teljes mértékben kihasználni. Így születhetett meg a TT RS Plus névre hallgató utcai sportkocsi...  Tovább olvasom>>  ..
Az elmúlt hetekben életbe lépett jogszabályi változásokra és a gazdasági- valamint autópiaci környezet alakulására válaszként az Audi csaknem valamennyi modellre kihagyhatatlanul kedvező ajánlatokkal indítja 2012-es évét... Tovább olvasom>>  ..
Az Audi Q3-at ítélte a legjobbnak a „Kis 4x4-es terepjáró” kategóriában az Euro NCAP (New Car Assessment Program – Új autó értékelő program) európai fogyasztóvédelmi szervezet. A típus az elért öt csillaggal a legmagasabb minősítést szerezte meg a passzív…..
Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn... Tovább olvasom>>  ..
...komolyabbra fordítva a szót, nagyon oda kell figyelnünk Audinkra és magunkra a következő napokban. Az előrejelzett hétvégi -12°C  közel sem baráti hőmérséklet autóinknak. Ilyen időben néhány apró dologra odafigyelve jelentősen komfortosabbá és könyedebbé…..
Az elmúlt hetekben tanúi lehettünk a BMW triturbós dízeleinek  a bemutatásának. Nem kell kétségbe esnünk, mint Audisok, nyilvánvalóan érkezik majd a válasz Ingolstadtból. A később bemutatandó motorok így érettebbek lehetnek, több teszten eshetnek át. Nem kell mindent…..
Tegnapi utam során is sok Audival találkoztam. Kiemelném közülük azt az S6-ot, amelyik az éppen pirosra váltott lámpán  hajtott keresztül... Tovább olvasom>>  ..
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. „Év Befektetője“ díjat kapott tegnap este a Parlamentben Budapesten. A vállalat  Magyarország „legnagyobb volumenű bővítését“ valósította meg 2011-ben... Tovább olvasom>>  ..
  Az auto motor und sport (ams) magazin olvasói szavaztak „2012 Legjobb autói”-ról, melyen elsöprő győzelmet aratott a „Kisautó” kategóriában az Audi A1 míg az Audi A4 megszerezte az összes „Középkategóriás” autó feletti a győzelmet. Tovább…..
 2011-ben jelentősen növekedett az előállított motorok és járművek száma az Audi magyarországi leányvállalatánál. Az Audi Hungariánál az elmúlt évben összesen 1 883 757 (2010: 1 648 030) motor készült. Ez 14,3 százalékkal több az előző év termelési eredményéhez…..
Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Tovább olvasom>> ..
Késő délután úgy döntöttem, hogy igénybe veszem a tömegközlekedést, hiszen nagy volt a dugó. A villamost választottam, ez legalább nem pöfög semmit a levegőbe. Nem bántam meg... Tovább olvasom>>  ..
A Volkswagen világszerte 325 ezer, 2,0 literes dízel motorral szerelt autót hív vissza elővigyázatosságból javításra. A visszahívás a 2,0 literes dízel motorral szerelt 2009 és 2012 évjáratú... Tovább olvasom>>  ..
Kevesebb baleset történt és kevesebben haltak meg az utakon 2011-ben, mint az azt megelőző évben — közölte Halmosi Zsolt országos rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten... Tovább…..
Literenként bruttó 4 és 6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel új... Tovább olvasom>>  ..
Az új A6-os limuzin és Avant modell bemutatója már megvolt, a várakozásoknak eleget téve kész az emelt hasmagasságú változat is. A a legtöbb autó hátránya - még a szabadidőautóké is -, hogy nem igazán birkóznak meg a terep adta nehézségekkel. Azonban egy kis hasi emelés,…..
Las Vegasban, a Consumer Electronics Show-n (CES) mutatta be az Audi az új A3-as utasterét. Elsősorban az informatikai újításokat tervezték megmutatni a közönségnek, de akarva vagy sem, tudtukra adták a kocsi külső formavilágát is... Tovább olvasom>>  ..
Kedves Olvasóink! Hosszas hallgatás után ismét módunkban áll bemutatni egy gyönyörű állapotú ritkaságot. Ezen cikk egy olyan autóról szól, melyből manuális hatsebességest alig szereltek. Így a szerkesztőség nagy szerencséjére ismét egy igazgyönggyel lesz dolgunk.  A…..
Különleges tematikus modellel jelent meg az Audi Detroitban, az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon alkalmával. Az Audi Q3 Vail 231 kW (314 LE) teljesítményű kompakt SUV-modell, amely erőteljes karakterét sportos életstílussal ötvözve a nagyhírű amerikai télisport-központ nevét…..