Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuebler

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Biztosan politikusi babérokra tör Jozin Bazin egyik szomszédja, aki követve a hazánkban bevett gyakorlatot, miszerint mindent nyúljunk le magunknak, ami közös, kihelyezett egy táblát az utcai parkoló egyik helyére, miszerint az privát terület és senki más nem parkolhat oda. Van, aki…..
cuebler 2009.08.21 11:32:08
@jdgirl: ugyanakkora gaz figyel a trabi és a fiesta alatt, úgyhogy szerintem a keletnémet ócskavas is csak ott pihen...

@hüjehalyó: baszki, ez nagyon jóóóó!!! ezt fogom legközelebb megcsinálni, ha egyszer még lesz ilyen szomszédom... :-D

én már személy szerint rég felnyisszantottam volna a vászontetőt, hogy a letört visszapillantót betehessem az anyósülésére...
movienews Dexter:Király cucc 2009.08.18 21:13:00
A Showtime webáruházában böngészve akadtunk erre a csodálatos termékre.                                                Aki követi a…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
cuebler 2009.07.27 11:07:21
nemsokára a www.totalcar.hu át lesz irányítva a www.index.hu/auto oldalra??? csak mert az lesz logikusan a következő lépés...
A Dead or alive című játékból készült egy kritikán aluli film Eric Roberts és sok-sok atomnővel. Ebből következik egy szép jelenet:) ..
cuebler 2009.07.26 19:04:22
@xido: jah, csak 2006-ban hozza a 80as évek színvonalát, ez a nagy bajjj... pedig a csajszik miatt én is megnéztem, voltak jó jelenetek :-) a nindzsa hercegnő a modell-színésznő devon aoki, aki azért a sin city-ben nem zsé... jaime pressly igazi zsé, de holly valance csak beugró színésznőcske...
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
cuebler 2009.07.18 18:29:18
@Strici: hmm... rossz bejegyzéshez szóltam volna hozzá? azt hittem, az apeh-es béréről volt szó, nem a bankok támogatásáról. amivel kapcsolatban ettől függetlenül egyetérthetünk. ok, legyen a te verziód. nyomjunk tízmilliárdokat a bankok helyett állami közmunka-programba? netán tartsunk el belőle továbbra ingyenélő köztisztviselőket? a bankok milliárdjait én inkább munkahelyteremtő pályázatokba tenném (rövid távon is járulék- és adóbevétel növekedéssel járhatna), csak kicsit gyorsabb ügyintézéssel, mert persze megint a közigazgatásnál lassul le minden... nekem a héten két napomba fájt egy ilyen pályázat összeállítása, a bírálat szerintem két hónap alatt - talán - meglesz. most ezeknek akkor járna a jutalom? ugyanmár...

válság idején egyébként pedig az apeh, ommf és a többi ellenőrző hatóság igazán visszavehetne kissé, de például 200 rugóra büntizték egy barátomat is, nem aláírt alkalmi munkavállalói könyv miatt (nem építőipar és csak eseti jellegű foglalkoztatás). amikor ilyen aránytalanságok vannak a bírságokban, még elvárják, hogy fenntartson munkahelyeket és nyereségadózzon??? a helyében én beintettem volna nagy ívben...
Egy ideje már be van tervezve a Machete film, amelynek alapját a Grindhouse egyik ál-előzetese képezi. Úgy volt, hogy már tavaly láthattuk volna ezt a produkciót, ám csak csúszott a forgatás kezdete. Jelen állás szerint július 29.-én indulhatnak a felvételek,  Ethan Maniquis…..
Belsőség Árlistaszűz voltam 2009.07.15 17:18:00
Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel…..
cuebler 2009.07.16 09:14:21
@Shadowbull: igazad van, beugrottam a "belföldiesítés költségeit nem tartalmazza" hirdetéseknek :-)

de eleinte tényleg 21.750-ért volt fenn egy szép piros, premium felszereltségű darab a hasznaltauton...

mondjuk, ha lenne 22-m, biztos nem fájna mellé tenni másik 6-ot :-D
A Nine Inch Nails agya ezúttal a zenekar weblapjának fórumán posztolt egy hosszút a témáról. Mint írja, sok olyan kérdést kap, hogy azok a zenekarok, akik még nem ekkorák, mint ők, mit tehetnek a sikerért mostanában. Szerinte el kell dönteni: globális gigasikert akarunk-e aratni -…..
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
cuebler 2009.07.10 17:18:39
@Manyizga: gondolom, csak a reklámot láttad az ingyenességről. én vettem a fáradtságot és utána is néztem. tartsá' minimum 500 rongyot a számlán, akkor ingyenes. inkább rakom a cihába, hogy rohadjon meg az összes bank magyarországon!!!
Ha valakinek deja vu érzése lenne a mai posttal kapcsolatban, az korántsem a véletlen műve. Mint ahogy örülni is korai egy ilyen típusú "nyereménynek". Levelet hozott a posta, maga a fenséges Microsoft értesít bennünket, micsoda fényességes szerencse ragadott el bennünket és a…..
cuebler 2009.07.10 06:14:35
@Môžeš mi pomôcť?: m'ér' nem játszol vele major league baseball 2009-et 80 cm-es keményfa "testápolóval"? én már rég megtettem volna...

én hetente nyerek valami holland vagy belga lottón 10-50m "ajrót", győzzük lapátolni a sarokba a pénzt azóta is :-D

érthetetlen, hogyha nem vírusfertőzött az állomány, mi hasznuk van az egészből? nem lehetséges, hogy a szolgáltató már megszűrte a levelet és így egy "vírustalanított" üzenet jutott el hozzád?
asanisimasa Uborkaszezonsaláta 1. 2009.06.30 14:44:00
Csillagközi invázió-trilógia, (1997, 2004, 2008) - Robert A.Heinlein regényéből a futurisztikus bizgentyűk iránt élénk érdeklődést tanusító Paul Verhoeven rendezte a trilógia első részét (a többinél már csak producerkedett), mely "pacekban" B-kategóriás scifi…..
Enki Bilal saját képregényét alkalmazta filmre Halhatatlanok címmel, melyben zavarbaejtő mennyiségben és kontextusban érthetjük tetten a múlt századvég jelentős scifijeinek különböző motívumait. Igazi posztmodern, összegző scifi ez, lélegzetelállító látványvilággal és…..
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
comment:com Girls, Girls, Girls 2009.06.24 15:35:00
A Showtime szokatlanul szarul vágott promóvideót készített a Kaliforgia harmadik évadához, nem is értem első látásra/hallásra, miért pont ezt a Mötley Crüe-nótát választották hozzá, de ha már így tettek, miért nem vágták meg jobban? Hank Moody hamarosan visszatér, és ha…..
cuebler 2009.06.24 16:30:03
"A mezőgazdaság és az élelmiszeripar a jelenlegi gazdasági körülmények között húzóágazattá válhat, és a válságból az egyik kivezető utat jelentheti - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten,…..
cuebler 2009.06.18 03:13:16
@prukker: igen biztos vagyok. a tolle egyik beszállítójánál vagyok felsővezető-féle, az elmúlt három szezon ártárgyalásait végigültem, tudom azt is, hogy tejből speciel 200 mió liter külkereskedelmi hiányunk van - azaz ennyivel több jött be, mint ki.

@Tuvalu: ez csak részben igaz. a tavalyi év végére a forint jelentősen gyengült, megjelentek az EU-s kereskedők, akik változatlan (90 EUR) ár mellett jóval magasabb árat tudtak adni HUF-ban pölö a kukoricára. ezt is számold bele a GDP növekedésbe.

@menáger: olvasd csak a fenti válaszomat. ez nem eredmény, hanem komoly szívás. nem igazi növekedés. számold még hozzá a forintgyengülés importra gyakorolt hatásait is - gázár, olajár, egyebek és már nem is vidám a helyzet. azt pedig 2004. óta hangoztatom, hogy az EU piacot "vett" a nyitással, nem pedig bővített. a német paraszt sok-sok éve túltermelt. amit pedig morvaiék "palesztináznak", korántsem agyrém. három éven belül a német paraszt és a holland paraszt idejöhet földet venni és amiatt egy percig se legyenek kétségeid, hogy az otthonihoz képest harmadáron megteszik-e ?
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
cuebler 2009.06.17 19:12:58
Mi sem mutatja jobban a szocialisták választási esélyeit, mint hogy 2009 nyarán ötletünk nincs, hogy ki lehetne a párt miniszterelnök-jelöltje jövő tavasszal, vagy akár már idén ősszel. Pedig a szocialista Miniszterelnök kerestetik! című szórakoztató műsor a magyar politika…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
cuebler 2009.06.04 19:10:48
@akira2: ez most valami vicc, igaz? a zűrös magyar gazdasági viszonyok közepette mondvacsinált feladatokra felveszek százmilliókat és még csak nem is abban az országban adózok utána, amelynek a polgárait megkárosítottam??? a globalizáció sem úgy működik, hogy a magyar bérköltségekkel előállított termék nyereségét másik országban adózom le. közvetve ezért találták ki a transzfer-árazás ellenőrzését, hogy ne próbálja meg mindenki alacsonyabb adókulcsú államokba tolni a nyereséget...
Egy kis inspirációs zene, ami filmesekre, zenészekre, és nem különben filmzeneszerzőkre hatott felejthetetlenül: Star Wars. Na ja, a Csillagok háborúja egy mesefilm, így aki nem látta fiatalon, már nehezebben szeret bele. Nem fog dobni a kultuszon az sem, hogy azt magyarázzuk a mai…..
cuebler 2009.05.31 03:22:27
@HalivudEstevez: ez jó, én is kipróbálom, amikor végre hazahozhatom őket... egyébként nekem is az imperial march üt a legjobban, gyakorlatilag azon nőttem fel (asszem tie fighter című játékban is gyakori zene volt)...