Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zh1972

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteget böngészem az IMDB hírhedt top 250-es listáját, újabbnál újabb filmklasszikusok után kutatva, hiszen mindig van mit nézni, a filmes látókört szélesíteni. Végzett filmelméleti hallgatóként sokáig zavart a tény, hogy a hosszú évek óta legelső helyen rendületlenül regnáló (A) remény rabjait…..
zh1972 2020.06.21 20:36:17
@PappJoS: Nem kell mindent indokolni, főleg azt nem ami jó. Örömet okoz, mosolyt csal az arcomra, érzelmeket vált ki, ennyi pont elég egy jó filmhez. Ha klisékkel érték el, ám legyen! Ha nekem a klasszikus szex póz okozza a legnagyobb örömet, azon sem változtatok, meg nem keresem a miértjét. Egyszerűen jó! :)))
 Baráti társaságban és fórumokon is felmerült már többször a kérdés: megéri-e kapszulás kávégépet tartani. Van, aki szerint csak divat és átverés, van aki pedig esküszik rá. Számoljunk utána és nézzük meg a dolgot praktikus és érzelmi oldalról is.   Kezdjük a…..
Februárban volt három éve, hogy a miskolci Decathlonban megvettem az első Mizuno futócipőmet. Egy Wave Tempust, amit csak ennek az áruházláncnak gyártott a Mizuno. Az edzésnaplóm szerint még aznap, a hóban sikerült 4.28-as ezrekkel felavatni 10 km-en. Összefoglalva, az alábbi…..
zh1972 2014.06.08 20:47:49
@BGy: uhhh, most már úgy fog kinézni, hogy kötekedni jöttem ide az oldalra, pedig ez nem igaz!!! De, hogy lehet azt állítani egy top futócipőket gyártó cégről, hogy közepes kategóriájú!? Vannak nekik 10-15.000Ft-os cipőik, mint minden más cégnek is, amik egy garast sem érnek, de a felső kategóriás cipőik, bármelyik top futó gear céggel felveszik a versenyt!
Ajánlom ezt az oldalat felkeresni, mielőtt badarságokat állítunk!
athletes.saucony.com/
zh1972 2014.06.10 21:04:45
@BGy: Én is mizunóban (és asics-ban) futok, semmi közöm a saucony-hoz, de egyszer úgy alakult, hogy részt vehettem egy gyártó és fejlesztői látogatáson náluk. Nagyon komoly munka folyik náluk és nem is titkolják, hogy a termékeik nem olyan strapabíróak mint a legnagyobb konkurenseké, (emellett szerintem rondák is mint a bűn) de ha valaki megteheti, hogy hamarabb leteszi a cipőit és újat vesz, akkor azért nagyon nem nyúl mellé ezzel a jenki cuccal! A fizetett atlétákról meg annyit, hogy ha szar (vagy csak közepes) a termék, akkor nem tudsz annyit fizetni egy (profi) atlétának, hogy az felvegye a cuccodat! Egyébként az oldalra nem beszólogatni jöttem, hanem gondoltam megírom a tapasztalataimat a jónépnek a prophecy 3-ról, de aztán olvastam, hogy annak sem jósolsz nagy jövőt, így inkább tovább álltam... :( Vitatkozni sehol nem akarok!
zh1972 2014.06.15 13:04:04
@BGy: A prophecy futurisztikusan néz ki a talpa miatt de ez nem egy adidas springblade, ez egy profi aszfaltos futócipő! Gyaloglásnál a sarokra érkezés miatt süppedős érzés, de futás közben abszolút stabil, szinte már a keményebb cipőkhöz sorolnám! (Sarkazós futóknak puha) Az orrkiképzés és a szövet a körömproblémásoknak segíthet, rendkívül lágy anyag és hely is van bőven az újaknak, lötyögni viszont nem engedi a lábfejet. ...ezt mondjuk nem értem, hogy érték el, de a komfort érzetem ebben 120%-os! Egy bajom van vele: Csak sima betonra jó! Annyira közvetíti a burkolatot, hogy szépen lerakott kockakövet is komoly terepnek érzek! :))) Valaki imádja érezni mi van a talpa alatt, na én nem az vagyok! :))) Az ára magas, ez tény! Nem is éri meg! (50 alatt nincs)35-ért meg van top Brooks, ASICS, mizuno stb. Én a 3. párat kezdeném használni de sajna ez nagy lett. ha valakit érdekel egy 44 vagy inkább 44,5-es Prophecy 3 mindössze 15Km-t tettem bele, dobozos, az szóljon 29.000.-ért baráti áron eladom. ...már vettem 2 másik cipőt azóta, ez csak a helyet foglalja! :) tel.: +49 173 162 5502
Tegnap megérkezett a megrendelt terepcipőm. Méretre jó, de még nem futottam benne, majd szombaton avatom fel Tokajban. Nézzétek meg a kicsomagolós videót, amit készítettem. ..