Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekegavodanetem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos összefoglalók előző heti továbbjutókról, kis beszámoló a várható produkciókról. Már az elejéből felsejlik, hogy lesz mindenféle vidámság, de leginkább összeveszés és hisztike. Végül az is ki fog derülni, kik mennek az élő adásba. Az utolsó válogató…..
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
mekegavodanetem 2015.04.22 08:33:31
@szelidorzo: Ha jól értem UPC, DIGI...nem is szolgáltat nálatok csak a T!!!! Lassan de működik és ő a legszarabb??? Mond fel a pi...ba! És akkor megoldódik! Akkor lesz tök szupi UPC, DIGI REKLÁM újságod....csak neted nem;)
A luxus divatház mögött álló, nyíltan meleg tervezőpáros nemrég egy interjúban állt ki a tradicionális házasság intézménye és a hagyományos családmodell mellett, sokakat felháborítva ezzel. Akadtak azonban támogatóik is, méghozzá a témát személyesen ismerők…..
mekegavodanetem 2015.03.20 23:23:08
@agnesko: Ne, ne tegye!!! Nincs homofóbiám! De nem tartom normálisnak, hogy örökbe fogadnak gyermeket, fogadjak el úgy az életet "ez nem jár nekik" nem lehet egy szülőkép két azonos nemű. A házasság meg lényegtelen, ez csak azért fontos nekik, mert nem lehet....és csak azért is....
Egészen extrém módon a teljesen ingyenes, adatszippantásból élő Facebooknak T-mobilon létezik egy olyan, a mobilnetes adatforgalomban nem mért változata, ami viszont a háttérben mindenféle díjat felszámolhat. A rendszer az utóbbi időben eljutott arra a pontra, amikor…..
mekegavodanetem 2013.12.16 21:33:53
@Övönaluli Lali: kedves Lali....ott hibádzik ez a dolog, hogy ennek a T-nek van egy úgynevezett forgalom figyelési csoportja! Na mármost ha neked (vagy bárkinek) hirtelen megugrik a számlája....akkor ők basztatnak, ha nem foglalkozol vele akkor meg, bumm lekapcsolását kapsz ajándékba. 2, a díjszabás szerint 10KB-ként 13Ft a "díjmentes" net, de ha eléred a 10e Ft-ot, akkor márcsak 0.1 Ft! vagyis ha te 200e számlát kaptál, az közel 20GB, na azt biztos nem a telefonod csinálta....szóval, egy mondatban, nem túl hihető a történet.
Fekete hajú lányok Diana 2013.04.14 08:36:00
..
mekegavodanetem 2013.04.15 09:45:07