Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picióriás

45 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden újdonsült szülő, mi is sokat olvastunk, aggódtunk mire eldöntöttük, hogy akarunk egy kutyát. Az ötlet a kutya névadójától jött, de nem kellett sokat győzködni. Természetesen megvettünk minden könyvet, amit a témában fel lehet lelni most Magyarországon:)Mikor már…..
Nagyon lassan telnek a percek....  ..
Bambus Muti és amik vannak Reggel 2012.03.19 06:14:00
Most keltem fel. Baszki, már csak 5 és fél óra... Már fél lábon is. Vajon hol járhatsz? bár ahogy látom már Törökország légterében jársz:) Mi járhat a fejedben? Te is annyira várod mint én? ..
Most értem haza, végeztünk Andiéknál. Annyira érdekes volt, egyedül Andi főnökének van értékelhető tudása. Baszki Andinak ugyanaz lett a csengőhangja mint nekem. Ezt majd elmesélem hogy miért de borzasztó kínos volt. Még egy két dolgot meg kell írnom de mindjárt megyek…..
Bambus Muti és amik vannak 25 óra 2012.03.18 10:25:00
Szinte hihetetlenül hangzik hogy már csak 25 óra és itthon vagy. Már most mosolygom és kicsit zaklatott is vagyok. Mint ha az első randinkra készülnék:) Eddig negyvenegy bejegyzés született. Nem gondoltam volna hogy ennyit fogok írni és még így is mennyi mindent nem írtam le, nem…..
Bambus Muti és amik vannak :) 2012.03.17 13:46:00
Megértük, hogy melegem van kabátban! ..
Milyen jó lesz hogy ilyenkor amikor megébredek, hozzád tudok bújni, megsimogatni és aludni tovább. Várom...Nagyon......
Nagyon mozgalmas kis napom volt. Majd ha itthon vagy akkor el is tudom mesélni, de rendesen szívattam magamat:) Csak a szokásos ez nem volt nyitva, ott nem volt, amott csak más volt. Szóval mászkáltam mint ugrópók a falon. Beszéltem anyukáddal minden rendben van velük. Követik az…..
 Most úgy beszélnék veled...
Sok minden kavarog bennem.  Annyira nehéz látni hogy feszült vagy, hogy nem érzed jól magad és küzdesz. Rossz látni hogy nem tudok segíteni (tudom-tudom nem is kell segíteni). Az is rossz hogy már nekem sincs sok erőm türelmesnek lenni és támogatni, mert már nekem sincs túl sok…..
Bambus Muti és amik vannak ? 2012.03.15 18:54:00
A napom nagyon jó volt, az estém maga a pokol. Nem tudnék most olyat írni amiből nem az jönne le hogy nincs semminek értelme és szétfeszítve. Most nagyon rossz. Remélem holnap jobb lesz.  Ha estére elfáradsz akkor nem tudunk napközben beszélni? Attól még este is beszélhetünk. ..
Bambus Muti és amik vannak 2012.03.15 18:52:00
Iszonyatosan fáradt voltam. Azt hittem le fogom mondani Danit mert majdnem elaludtam. Erre most nem tudok aludni. gondoltam egy kicsit írok neked, az megnyugtat és akkor már menni fog. Bízzunk benne. Csók..
Nyuszi, ne légy szomorú! A telefonról nem is akarok sokat beszélni mert nem baj. Lesz másik. Semmi baj. Találkoztam Danival. Szegény nagyon ki van a Vodától, nem jó hallani hogy mennyire nem mennek a dolgok mióta nem vagyok ott. Ez nyilván nem az én személyem miatt van, hanem hogy…..
Bambus Muti és amik vannak Meglepi 2012.03.14 16:35:00
Az egyik meglepi. Rájössz hogy mi ez?   Sajnos a másik ami nagyon vicces, nem jött meg máig sem. Pedig február 20-án rendeltem meg. Szomorú vagyok... ..
Megint sikerült korán felkelni.  Nagyon jól esett amit írtál, hihetetlen érzés úgy ébredni hogy egy üzenet vár tőled. Sőt most Kettő is várt. Találkoztam az energetikai céggel és egyszerűen nincs agyam. Tudom már hogy miért jöttem el erről a területről. Az agyatlan…..
Most értem haza, szóval egy kicsit elhúzódott a tanfolyam. Hulla fáradt is vagyok azért. Na de egy kicsit az előtte lévő dolgokról. Szóval van itt ez a tender ami most nagyon izgi és sokan rá is pörögtünk. Jó kis csapat állt össze hogy dolgozzunk rajta. Te is fogsz rajta…..
Azt hiszem ma végérvényesen megdöntöttem egy régi mondást.  Én ugyanis nem találtam semmit, nemhogy aranyat:) Milyen volt az alvás? Most hogy érzed magad? Annyira várom már hogy itthon legyél. Annyi mindent akarok csinálni, mondani. Illetve érezni. Kaptunk egy tender…..
Bambus Muti és amik vannak +1 2012.03.12 22:35:00
Természetesen még egy dolgot felejtettem el. Gyere haza, márt csak azért is mert minden nap ilyennel foglak várni, mikor brummogó megveként mellettem ébredsz. (Figyelem csak akkor nézd tovább ha nem veszed ezt most instant kínzásnak) Én szóltam!:) ..
Bambus Muti és amik vannak hmmm 2012.03.12 22:29:00
Most vettem észre hogy két napsugaras képet is használtam már. Vajon mit mondana erre Freud?..
te kis szomorú kiskutya.  nem volt jó a hangodon hallani hogy valami nem ok. De értem, vagy legalábbis próbálom megérteni. Mikor ezt olvasod, már minden jobb érzem. Ha nem akkor ez biztos segít. Na ügye hogy jobb?Nagyon izgi táblázatokat töltök ki éppen. annyira jó megjósolni…..