Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trapperfarmer

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
trapperfarmer 2013.07.18 21:13:51
@Hátrányos helyzetű kaviár:
„Ilyet többé ne írj le, ha komolyan be akarsz csaj, csak szóltam ..."

Hm... értelmetlen a mondatod... még jó hogy engem kritizálsz hogy hülyeséget írok....
trapperfarmer 2013.07.18 20:53:34
@Hátrányos helyzetű kaviár: ezt miért nekem írtad? valamit félreértettél...
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
trapperfarmer 2012.08.25 01:13:20
@okosallah: bebizonyította, hogy nem épelméjű. Köszönöm:)
trapperfarmer 2012.08.25 09:14:04
@mivammáhe: a gyerek mindenen csodálkozik amiről még nem hallott vagy nem látott. Pl: ha látott volna egy lovas szekeret azon is csodálkozott volna.

"És ezzel a befolyásolásra, és reklámra, rossz példa látására vonatkozó kérdéseket is szeretném letudni" Mi köze a reklámhoz, rossz példához amit előtte írtál? Semmi..
"Nézzétek, a világ tele van hátizsákos vándorokkal, Dharma hobókkal, akik nem hajlandóak megfelelni az általános követelményeknek, akik nem hajlandóak fogyasztóvá válni, akik nem akarnak élni azzal a privilégiummal, hogy azért dolgozzanak, hogy fogyaszthassanak; akik nem…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..