Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indaszakpass

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Microsoft alapítója, Bill Gates a 2. leggazdagabb ember a világon. Ennek ellenére szereti a szerénységet és vagyonának nagy részét inkább jótékonysági célokra fordítja. Amikor például a Mirror készített vele interjút egy 10 eurós Casio órával jelent meg és elmondta, hogy ő is ugyanúgy szeret…..
A vastagkolbászoktól megkapjuk az igazi kolbász ízt, viszont egy kényelmesebben kezelhető méretben. A szendvicsünket, pizzánkat, kenyérlángosunkat tökéletessé varázsolhatja. Ha csak egy szelet kenyér, egy kis sajt és lilahagyma vagy paradicsom vagy otthon, akkor egy karika vastagkolbásszal…..
indaszakpass 2020.10.23 18:53:11
Köszönjük a tesztet! Az nem "Búza", hanem "Buza" lévén az a csávó neve (www.facebook.com/vendelfood/). Kár, hogy a "Méteres" nevű cucc kimaradt, mert az nagyon finom. Nyilván van 555 fajta/féle még..
FuraTermék Blog Dinnyeszeletelő 2019.06.14 16:16:01
Úgy látszik, hogy a FuraTermék Blogon már nem fog úgy eltelni év, hogy ne foglalkoznánk valami igazán dinnyés dologgal...de nincs mit tenni, a dinnyekedvelők egyre népesebb tábora által támasztott (egyébként jogos) igényeknek is muszáj megfelelni. Szóval a "Tovább" gomb után nézzük meg, mi fán…..
Ismeritek a közmondást, miszerint a “Xiaomi tényleg mindent gyárt”? Nem? Én sem, ugyanis nem létezik. Ettől függetlenül a kínai óriás valóban rengeteg termékkategóriában képviselteti magát, most épp a Xiaomi XMTZC02HM lesz terítéken. Vagy kiejthető nevén a “sáomi okos mérleg”.      ..
A vígjátékoknak – akárcsak sok minden másnak – vannak alfajaik. Van az, amin tényleg jókat nevetünk, és nem is derogál senkinek megnézni, mint például az Igazából szerelem (sokunknál plusz pont, ha az a vígjáték romantikus is, mint az említett film esetében). Van a bugyuta, ami tényleg csak kevesek…..
indaszakpass 2018.06.30 09:01:08
Az esti film vagy meccsnézés elengedhetetlen kelléke a sós rágcsa. A chips, a ropi, a hagyományos pattogatott kukorica azonban hiába finom, nem éppen a fogyókúrázók és az egészségtudatos táplálkozás követőinek barátja. Most azonban egy szénhidrát-mentes ropogtatni valót…..
Kikerült a netre az a 12 perces kisfilm, amit a Lost hatodik évados DVD-jére forgattak külön, és állítólag válaszokat ad néhány kínzó kérdésre. Csak szólok.   ..
indaszakpass 2010.08.06 21:54:43
@themikka87: Én úgy tudtam, Bob tette. ;-)
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
indaszakpass 2010.06.30 17:17:39
A WizzAir klasszikus nyaralójárata Burgasz. Mathuska olvtársunk a WizzAir burgaszi járatát próbálta ki. És persze a bolgár tengerpartot. A következőkben az ő beszámolóját olvashatjátok. (a szezon közeledtével leporoltuk ezt a cikket is, hátha valakinek érdekes lehet egy BUD-BOJ,…..
indaszakpass 2010.05.27 21:06:03
@hbe: Szia! Mi most március 28-április7-ig voltunk, Barcelonai átszállással. Feladott bőrönddel Wizz BUD-BCN, ott 4 nap, BCN-PMI majd a végén 1 nap BCN. az egész 39k(Wizz) + 136EUR(Vueling) volt két főre oda-vissza úgy, hogy nem a legolcsóbbat vettük pld. Vuelingnél (az bazi korán ment volna). Így viszont megnéztük Barcelona-t is, érdemes szerintem.
És akkor kezdjünk visszaállni az üzemszerű működésre, mondjuk egy TD (Tower Defense, azaz lövegtorony) játékkal. Bő egy hónapja jelent meg a Desktop TD Pro, ami azóta nagy kedvencem lett (az első része már volt korábban a blogban). A nevéhez illően egy asztalon, egy dobozkában…..
indaszakpass 2009.06.11 15:50:38
Ken Follett sikerkönyve, a Katedrális fiatalkorunk egyik kedvec olvasmányélménye volt, így nagyon megörültünk annak, hogy a Scott-tesók (Alien Ridley és True Romance Tony) cége, a Scott Free TV (ami egyébként a Cég című CIA-ról szóló minisorozatot is készítette) egy német és…..
indaszakpass 2009.06.09 12:18:09
"csak annyi volt hogy összeszedte disco-ban lefektette és többet nem látták egymást állítja ő!" CSAK???3 és fél év után kijelentette a pasim hogy lefeküdt egy nővel és terhes is lett a lány hogy kitől azt nem tudni! Egy biztos már 3 hónapos terhes! Sír és könyörög…..
Syma Csarnok 2009.04.21 Reggel óta ismételgettem, hogy jó buli lesz, jó lesz, na. Aztán este betettem a kocsiba kedvenc Scorpions-kazettámat és megindultam. A gyomrom összeszűkült, a szüleimet felhívtam, elköszöntem, nem tudhattam mi lesz, de bizakodtam, mint egy kis pulya…..
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Tavaly egyharmadával több biciklit adtak el, mint autót. Egészen pontosan 38 százalékkal többet: 1,4 millió kerékpárt és alig több mint egymillió autót.Ráadaásul abban az országban, ahol most is egyetlen ausztrál dollárba kerül egy liter benzin.A 2008-as év volt sorban a…..
Scott Weiland nyekereg, az Opeth érzelmes, a Kataklysm igénytelen, az Ossian már nem annyira béna, a Keep Of Kalessin egyszerű. Mindez a heti klipválogatásunkban: Scott Weiland - Paralysis Bevallom őszintén, nem tudok mit kezdeni ezzel a Scott Weilanddal, aki egy iszonyat tehetség…..
indaszakpass 2008.11.29 18:28:17
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..
Emlékeztek még vl kedvenc levélírójára? Segítség itt. Hát megjött az a zsebadoniszos történet is, nincs benne se vidámság, se Johnny Bravo, csak nagy-nagy szomorúság. Nem akarok szpojlerezni, de akinek gondja volt a hétfő délutáni poszttal, annak lehet most is lesz. Kedves…..
indaszakpass 2008.02.27 13:54:27
MFB
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
Bigyóblog Feladta a Toshiba 2008.02.17 17:23:00
A Toshiba felhagy a HD DVD-k gyártásával, elismerve ezzel a rivális Blu-Ray formátum győzelmét - mondta a cég egyik embere a Reutersnak. Az utolsó csapások egyike a hétvégén történt, amikor a Wal-Mart kiskereskedelmi óriás bejelentette, hogy csak Blu-Ray dvd-ket árusít, a másik…..
indaszakpass 2008.02.23 11:31:07
A szakítósblog meghódította a topmenedzsereket is végre, pedig sokáig azt hittük, ők nem is éreznek.  A sztoriban ez az éjszakai bkv-zás fura: tényleg a gazdag juppik jegyet lyukasztanak? És itt közöljük minden idők legundorítóbb szakítós szövegét, vigyázz, kész,…..